Saat Latinos, Negative Media Stereotypiat Persist

Rauna Kosunen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tuoreen tutkimuksen mukaan National Hispanic Media kokoomuksen osoittaa, että negatiivinen tiedotusvälineet stereotypioita Latinos vaikuttavat edelleen kuin Latinot näkemyksiä maahanmuuttajien ja Latinos. Erityisesti konservatiivinen radio ja TV, sekä kuvauksia Latinos kotiapulaisina, puutarhurit ja matalapalkkaisten palkansaajien ruokkivat jatkuva negatiivisuutta koskevat latinot ja muita vähemmistöjä.

NHMC esitti kyselyn löydökset yhteisessä lehdistötilaisuudessa NAACP, National Hispanic Leadership Agenda ja Gay ja Lesbo Alliance Against Kunnianloukkaus. Ryhmät liittyneet yhteen korostaa negatiivinen ja mahdollisesti positiivinen vaikutus, että tiedotusvälineiden on yleisön käsityksiä henkilöiden värin ja LGBT-yhteisön.

Yhdistämällä kyselyihin, ja positiiviset ja negatiiviset videoleikkeitä, tulostaa mainoksia ja ääninäytteitä, lähes 3900 ei-latinot kysyttiin, miten media vaikuttaa heidän mielipiteitä Latinos. Haastattelu totesi, että heti katselun jälkeen negatiivinen tiedotusvälineiden, vastaajat olivat todennäköisemmin Arvioi Latinos kuin "tyhmä." Kyselyssä todettiin myös, että 17 prosenttia vastaajista uskoo, että latinot ja rekisteröimättömät maahanmuuttajat ovat yksi ja sama. Ne, jotka olivat säännöllisesti katsojat / kuulijoita Fox News ja konservatiivinen puheohjelmien ollut erityisen kielteisiä näkemyksiä Latinos, sekä vähemmän suora altistuminen ja kokemusta Latinon. Lisäksi yli 60 prosenttia julkisen luottaa valtamediassa tiedoksi nämä negatiiviset kuvauksia tunkeutua katsojien mielipiteitä Latinos.

Vaikka korkean profiilin läsnäolo Latinos sekä republikaanien ja demokraattisen kansallisten yleissopimukset on rohkaisevaa, näyttää siltä, ​​että valtamedia on vielä pitkä tie kuljettavana suhteen esittää tarkkoja kuvauksia Latinos ja muiden vähemmistöjen.

Lue koko lehdistötiedote klo NHMC.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha