Sää Kids

Kalle Huhtanen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Sää on hauskaa! By Tamsen Butler

Sää lapsille ei tarvitse olla monimutkaista. Koska nuoremmat lapset eivät välttämättä haluavat oppia koukerot ilmanpaineen, kiertoilmauuni, ja muut monimutkainen aiheista ja kun he esittää kysymyksiä sään, jos pidät selityksiä yksinkertainen voit tehdä paljon enemmän hauskaa lapsille.

Saada ulkopuolella

Pitäen mielessä, että joissakin sää yksinkertaisesti ei sovi matkan ulkona, yksi parhaista tavoista saada lapset kiinnostunut sää on olla pois ja noin erilaisissa sääolosuhteissa. Mene ulos erityisten aikomuksen seurata sää ja puhu lastesi eri asioita he huomaavat. Tässä muutamia kysymyksiä saada ne puhuvat sää:

 • Miksi luulet sen on kuumempi tiettyinä vuodenaikoina kuin toiset?
 • Mitä mieltä olet lumi on valmistettu?
 • Miksi mennä sisälle, kun on ukkonen ja vähentää ulkopuolella?
 • Kuinka iso luulet rakeita voi saada?
 • Mikä tekee tuuli?

Kuten useimmat vanhemmat tietävät, luultavasti halua kysyä lapsesi kysymys, että sinun itse ei vielä tiedä vastausta. Suuri sivusto opettaa sinulle perusasiat sää on soittoaikaa Lapset verkkosivuilla National Weather Service. Sää termejä selitetään helppo ymmärtää terminologiaa, mikä on paljon helpompaa voit ymmärtää sää käsitteitä ja välittää tiedot edelleen lapsesi.

Tarkista Ennusteet

Olet luultavasti jo tarkistaa sääennusteet päivittäin, joko verkossa, sanomalehdessä tai televisiossa. Miksi ei liity lapsesi päivittäin rituaali saada heidät innostumaan oppia lisää sää?

 • Online lisäksi yleisten ennusteen, useimmat sää sivustot ominaisuus ennusteita:
  • UV-indeksi
  • Siitepölyn määrä ilmassa
  • Ilmanlaatu

Exploring eri ennusteet verkossa lastesi kanssa avaa keskustelun erilaisia ​​tieteellisiä aiheita. Ei ole parempaa tapaa saada lapset kiehtoi aihe kuin osoittamaan kiinnostusta itse.

 • Sanomalehti Se voi olla hauskaa lapsille tarkistaa sääennuste sanomalehdessä ja sitten verrata sitä todellinen sää ulkona. Hauska projekti vanhemmille lapsille on leikata seitsemän päivän ennuste sanomalehden ja sitten verrata sitä sää kirjautua lapset pitää itsensä.
 • Televisio Vaikka useimmat vanhemmat haluavat rajoittaa määrää televisio niiden lasten katsoa, ​​sääennusteet poikkeuksetta löytää tiensä perheeseen katselu aikataulu. Sen sijaan kehottaa lapsesi mennä leikkimään kun katsella ennusteet, kannustaa lapsesi liittyä sinua varten ennusteet ja puhua yhdessä siitä mitä näet. Nuoret lapset voidaan melko huvittunut tutkakuvien, ja selittää heille, kuinka tutkat työ voi saada lapsesi vieläkin enemmän kiinnostunut.

Museot Sää Lapset

Jotkin kaupungit ovat onni on museoiden omistettu tutkia sää. Tyypillinen sää Museossa on näyttelyitä, kuten:

 • Ilmasto näyttelyitä, joissa selvitetään eri ilmasto-olosuhteissa ympäri maailmaa
 • Vaikea sää näyttelyitä yksityiskohtaisesti hurrikaanit, pyörremyrskyt, hirmumyrskyt, ja muiden katastrofien
 • Kokeilu näyttelyesineet johti meteorologit ja muut sään ammattilaiset
 • Sää historia näyttelyitä featuring kehitystä sää ennustaminen koko vuoden

Näyttelyt sää museot ovat yleensä suunniteltu viihdyttävä lapsille samalla pitäen huomiota aikuisten. Jos on sää museo omalla alueella, sinun pitäisi harkita lapsesi vierailulle. Joskus kaikki se kestää on matka kiehtova museo saada lapset kiinnostunut aiheesta.

Sää Kirjat

On paljon kirjoja kirjoitettu lapsille aiheesta sää. Monet näistä kirjoista on mahtavia valokuvia lisäksi kiehtova faktaa sää, joka pakottaa lapset haluavat oppia lisää. Tee matka paikalliseen kirjastoon tai kirjakauppaan ja nähdä, mikä sää kirjoja pyytää lapsesi kysyä lisää kysymyksiä. Et koskaan tiedä milloin yksi kirja voi innostaa lapsesi kehittää elinikäisen rakkaus sää aiheista.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Kauneus
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha