Reynolds American tulos puhelu Nuggets: kasvuvauhdin ja nettohintojen

Heta Huhtamo Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Reynolds American Inc raportoi äskettäin sen viimeisen neljänneksen tulokseen ja keskusteli seuraavista aiheista sen tulos puhelinkonferenssi.

Taustalla Kasvu

David Adelman - Morgan Stanley: Haluan ymmärtää ohjausta ja mitä olet todella sanoneet taustalla kasvu että te kuvittelette ensi vuonna - vuonna 2013. Vain olla selvää, ohjausta $ 3.15 $ 3.30; olenko oikeassa, että joka sisältää etu noin $ 200 miljoonaa alempi MSA kustannusten että olet muuten olisi aiheutunut, että olet valmis maksamaan vuonna 2014, koska ehdotettu päätöslauselma, on tämä paikkansa? Se on noin $ 0.23 osuuden hyötyä?

Näytä salkkusi rakkautta! Klikkaa tästä nyt saada meidän osakevalintoihin meidän Ystävänpäivä tarjoushintaan.

Daniel M. Delen - toimitusjohtaja Reynolds American, Inc .; Presidentti RAI Palvelut Yritys: Aivan oikein David. Mielestäni tapa olemme tutkineet suhteen ohjeiden vahvistamisesta on, että on todella mukana ja ehkä se kannattaa vain eräänlainen hyväksymisestä muistinmenetys ja mitä muualla kuuntelijoiden myös on, että tämä on itse asiassa osa korvausta joihinkin vaikutusten MSA ja suhteeton vaikutus MSA oli meidän Company historiallisesti. Joten otamme mahdollisuus sijoittamaan osan näiden etuuksien takaisin meidän innovaatio joidenkin uusien tuotteiden, että olemme puhuneet ja myös pääomaan viettää takana joitakin keskeisiä voimavaroja. Ne ovat keskeisiä kasvun merkkejä ja niin me tarkastelemme palkitsevaa osakkeenomistajille osa tätä hyöty ja myös reinvesting osan että etuuden menemme eteenpäin.

David Adelman - Morgan Stanley: Mutta jos olen oikeassa sitten perusnettopalkasta - olettaen, että se kaikki on slown bottom line, tarkoitan voit periaatteessa saada taustalla määrä tuloskasvu vuoden yli vuoden yksinkertaisesti tasainen toiminta tulot teidän omien osakkeiden hankinnan?

Thomas R. Adams - EVP ja CFO Reynolds American; Johtaja, talousjohtaja ja tietohallintojohtaja RAI Palvelut Yritys: No se on varmasti yksi tapa katsoa sitä David. Mielestäni tavalla voisimme katsoa sitä, sanoisimme, että tätä mahdollisuutta on tosiasiallisesti esittäytynyt meille niin otamme osaa kyseiseen etuuteen ja reinvesting se takana innovaatioiden ja muutamista pääoman viettää takana avain kasvuun omaisuutta.

David Adelman - Morgan Stanley: Sitten vain yhtä seurantaa tältä osin. Voitko antaa meille tunteen siitä, mitä osa että menojen ehkä takana savuke liiketoiminnan vastakohtana jotkut muut innovaatiot?

Daniel M. Delen - toimitusjohtaja Reynolds American, Inc .; Presidentti RAI Palvelut Yritys: David, kuten tiedätte, mielestäni kilpailusyistä se on melko vaikeaa meille mennä sinne ja todella yksityiskohtaisesti, mitä jotkut näistä investoinneista, mutta varmasti perusteella edellistä puheenvuoroaan ja meidän sijoittajapäivä lajitella materiaalien, Minusta se on selvää, mistä olemme keskittyneet kuin yhtiön kannalta innovaatioiden vaivaa. Olemme tietenkin varsin innoissaan joitakin viimeaikaisen kehityksen että olemme toteutetut e-savuke luokka. Mutta olemme myös erityisen innoissaan suorituskyky joitakin keskeisiä brändin varat pois markkinoilla, varmasti on NAS super premium, savukkeiden, Camel ja Pall Mall ja sekä Grizzly ja kostea-nuuska. Mielestäni olemme ilmeisesti ollut tarkastella jokaisen näistä keskeisiä voimavaroja, että olemme menossa eteenpäin ja on tehnyt asianmukaiset investointipäätökset. Mielestäni niin käymme läpi eri vuosineljännesten tänä vuonna, voimme antaa sinulle hieman tarkemmin, mitä jotkut näistä investoinneista ovat toteutuessaan.

David Adelman - Morgan Stanley: Sitten yksi kysymys, pelkästään RJRT suorituskykyä viimeisellä neljänneksellä. Minun numeroita, hinnoittelu oli jopa tai hinnasta yhdistelmä, noin 1% tilavuudesta, lähetyksesi volyymi on laskenut 2,7% ja silti tulos on alas 4,5%, en tarkoita vain tietää nämä kaksi ensimmäistä kohdetta; Olisin luullut voitot olisi lähemmäs tasainen. Oliko epätavallisia kustannuksia neljänneksen aikana, jotka eivät olleet myynninedistämistarkoituksessa ajettu aikana?

Thomas R. Adams - EVP ja CFO Reynolds American; Johtaja, talousjohtaja ja tietohallintojohtaja RAI Palvelut Yritys: David, tämä on Tom. Ei, ei ollut mitään epätavallista. Tarkoitan sinulla on normaali sellainen vuoden lopussa siivous kamaa, en tarkoita ei ollut mitään, oikeastaan ​​olisi erotuttava se on syytä panna merkille.

Net Hinnoittelu

Bonnie Herzog - Wells Fargo Securities: Joten ensimmäinen kysymys on hinnoitteluun. Nettohintojen hidastui hieman vuoden yli vuoden ja sitten mielestäni peräkkäin, joten voisitteko puhua siitä valossa kilpailuympäristö? Kuten totesi kilpailukykyinen myynninedistämistarkoituksessa tasot valvottu kuin neljännes meni, niin olit voitava toteuttaa paremmin nettohintojen loppua kohti viimeisellä neljänneksellä ja sitten miten on, että edennyt tällä neljänneksellä?

Daniel M. Delen - toimitusjohtaja Reynolds American, Inc .; Presidentti RAI Palvelut Yritys: Mielestäni todella peräisin - puhuimme kautta parantamalla kilpailuympäristössä. Sanoisin, että jotkut kilpailukykyiset hinnat todella moderoitu läpi vuoden. En usko oli huomattavia eroja vuoden viimeisellä neljänneksellä, mutta todella läpi vuoden, ja niin me tulos oli toteutunut toteutus viimeisellä neljänneksellä vuoden yli vuoden 1,1% ja siinä kaikki paitsi sopimusvalmistuksen että teemme BAT Japanissa. Jos otamme koko vuoden määrä, se on oikeastaan ​​jopa 2,5% vuoden yli vuoden. Mutta mielestäni on tärkeää, kun puhumme hillitsevä hinnat markkinoilla ne ovat otsikko hinnat ja meidän on myös sitten katsoa kuinka paljon tilavuus, joka on todella leviäminen. Joten mielestäni se on reilua sanoa, että siellä on vähemmän tunne per pakkaus levinnyt vastapäätä pakkauksissa kilpailun kannalta. Joten en usko, että se on reilua luonnehdinta sanoa, että viettää hinnat ovat hidastunut läpi vuoden, mutta haluan silti soittaa absoluuttinen taso dollareita ulos markkinoilla olevan varsin tahallisuus.

Bonnie Herzog - Wells Fargo Securities: Seuraava kysymys on Pall Mall, mainitsitte, että Pall Mall edelleen luoda vahvoja hinnat tutkimus ja tuloksia. Luulen ihmettelen miten on tämän tuotemerkin kehittynyt vuosien varrella kannalta sen sijainti ja jos on, että nyt tuottaa oikeudenkäyntiä. Millaisia ​​kuluttajat ovat nyt yrittävät Pall Mall ja missä he tulevat ja sitten edelleen viimeaikaisesta menestyksestä Pall Mall Musta, jossa on tämän linjan laajentaminen ottamalla osake ja on tämän linjan ollut vähitellen?

Daniel M. Delen - toimitusjohtaja Reynolds American, Inc .; Presidentti RAI Palvelut Yritys: Kyllä. Kiitoksia kysymys. Luulen, että olemme varsin ylpeitä siitä, mitä Pall Mall on todella saavutetaan, erityisesti tämän päivän hintakehityksessä. Jos me katsomaan peräkkäiset muutos brändi se on itse asiassa - neljännellä neljänneksellä se tuli 8,9%, mikä on 0,2 prosenttiyksikköä ja vuoden yli vuoden on 0,3%. Mielestäni sillä hintakilpailu, joka oli jo puhuneet Mielestäni ne ovat vakaita tuloksia. Bonnie vain vastata kysymykseen tarkemmin, otan sinut takaisin paljon keskustelujemme aikana sijoittajapäivä noin Pall Mall ja sen asemaa salkun ja miten tämä ehdotus todella toimii kuluttajien ja jatkamme nähdä hyviä muuntokursseille kun kuluttajat ovat itse kokeillut brändin. Mielestäni on reilua sanoa, että varmasti alkuosa 2012 määrä oikeudenkäynti, joka oli käytettävissä brändin ulos markkinoilla pieneni huomattavasti, koska suuri hinnoittelu viettää paljolti kilpailijamme. Koska että moderoitu hieman alamme nähdä kuluttajille aloittaa uudelleen oikeudenkäyntiä brändin ja myös sinä päivänä puhui joistakin oikeudenkäynnin tuotantotoiminnasta että olemme täytäntöön Pall Mall jotka näyttävät maksaa osinkoja. Sitten toinen osa kysymykseesi oli uudesta Mentoli linja laajennuksia, että meillä on, mikä on Pall Mall Mustavalkoinen. Olemme todella laajentaneet ne markkinoilla. Ne toimivat erittäin hyvin, hieman ennen odotuksemme jopa ja oikeastaan ​​ne ovat - Soisin Pall Mall on vielä lisämahdollisuuden tällä alueella. Olemme edelleen hieman vähemmän kuin oman osuutemme, että Mentoli tilaa, mutta olemme kuroneet umpeen melko vähän läpi näitä uusia laajennuksia. Ehkä yksi muu asia vain pitää mielessä, että on nämä laajennukset, todella hinnoiteltu samaan hintaan kuin muu Pall Mall perhe. Joten emme puhu johdanto tarjouksesta täällä tai mitään sellaista. He tekevät hyvin ja uskon vielä lisäkasvua mahdollisuus siellä. Voit kysyi lähde liiketoiminnan näiden Menthol tyylejä ja siellä oikeastaan ​​mitään erityistä huomata täällä. Se on todella hankkivat koko Mentoli tilaa suhteellisesti.

Bonnie Herzog - Wells Fargo Securities: Minulla on vain yksi kysymys liittovaltion buyout maksu, joka on menossa pois loppuvuodesta 2014 ja sen seurauksena kustannuksia per pakkaus olisi vähennettävä noin $ 0,06 pakkaus, joka pitäisi olla hyvin myönteinen vaikutus teidän marginaalit ja tuloskasvua. Joten voisitteko kertoa vähän siitä, mitä suunnitelmia saattaa olla tämän kustannusten vähentäminen ja miten meidän pitäisi ajatella tämän edun?

Thomas R. Adams - EVP ja CFO Reynolds American; Johtaja, talousjohtaja ja tietohallintojohtaja RAI Palvelut Yritys: Bonnie, tämä on Tom. Etsimme että ja sinulla matematiikka oikea ja se todennäköisesti ilmetä eroja vuonna 2015. Joten mitä meidän on tehtävä tässä vaiheessa on katsomaan tyyppisiä hinnoittelua, vie, tarkoitan, on meidän hinnankorotukset olemaan alempi kuin ne muuten olisivat tai meidän täytyy vain sovittaa kilpailua ja nähdä, miten se kaikki kehittyy. Mutta olemme katsomista ja olemme tietoisia siitä.

Lähemmin: Reynolds American Tulos lunttilappu >>

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha