Reilun kaupan Ostaja Osuudet menestystarinoita World Fair Trade Day

Aleksi Aarnio Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta! Yay reilun kaupan! Kiitos Hyvä artikkeli. Kiitos jakaa sen! Kiitos hyvä artikkeli. Reilu kauppa ... aivan!

Tiesitkö, että Maailman reilun kaupan päivä on 09 toukokuu 2015? Se aloitteesta maailmannäyttelyyn kauppajärjestön joka tapahtuu toisena lauantaina kunkin vuoden toukokuun.

Alkoi vuonna 2001, WFTO kuvataan Maailman reilun kaupan Day "osallistava maailmanlaajuinen festivaali tapahtumia juhlii reilun kaupan tuntuvia köyhyyden torjunnassa ja hyväksikäyttöä, ilmastonmuutos ja talouskriisi on suurin vaikutus maailman haavoittuvimpia väestölle. "

Tämä päivä pitää erityinen paikka sydämessäni, koska olen työskennellyt monta vuotta reilun kaupan ostaja. Olen kokenut niin paljon "hetkiä" aikana se osa urani, ja toisen maailman reilun kaupan päivä meille, ajattelin että olisi hauska jakaa yksi teidän kanssanne. Ongelmana on, on niin paljon arvoinen.

Ennen saan, että ennätys, tässä miten reilun kaupan liitto kuvaa reilun kaupan:

Reilu kauppa on tapa toimia ja kehitykseen perustuu vuoropuheluun, avoimuuteen, ja osin, että pyritään luomaan oikeudenmukaisempaan kansainväliseen kauppajärjestelmään.

Reilu kauppa tukee viljelijöitä ja käsityöläisten kehitysmaissa, jotka ovat sosiaalisesti ja taloudellisesti syrjäytyneiden. Nämä tuottajat ole taloudellisia mahdollisuuksia ja usein jyrkkä esteitä löytää markkinoita ja asiakkaita heidän tavaransa.

Reilu kauppa on paljon enemmän kuin vain kauppaa. Ytimessä reilun kaupan malli on suora, osuuskunta, ja syvällinen suhde ostajien ja myyjien, joka pitää kaikki reilun kaupan periaatteita eturintamassa.

Joten minun tehtäväni reilun kaupan ostaja mukana matkustaa syrjäisillä alueilla tapaamaan ja ostaa käsitöitä käsityöläinen ryhmien Afrikassa, Aasiassa, Keski- ja Etelä-Amerikassa.

Vaikka ei ole mitään hyväksyntätarrat reilun kaupan käsitöitä kuten on kahvia, teetä ja muita kohteita, tuotteet hankimme oli joko peräisin liiketoiminnan jäsenten reilun kaupan liitto, tai oli seulottu omilla prosessi sen varmistamiseksi, että tiukkoja Reilun kaupan periaatteita oltiin noudatettu.

Nyt on aika minun valita "hetki" jakaa teidän kanssanne.

Voin kertoa käsityöläisiä Thaimaassa jotka tekevät koriste valot pois romun merkkijono? He olivat kodittomia, kun olen ostanut valot, mutta muutamaa vuotta myöhemmin kävin uudelleen, ja he elivät talossa ostetaan tulot liiketoiminnan.

Vai pitäisikö minun kuvata täyttävät yksinhuoltaja Chiang Mai joka lähdettyään väärinkäyttöä suhde, saavuttaa taloudellinen riippumattomuus ja pystyy mukavasti hoitaa lastaan ​​ansiosta hänen pehmolelu liiketoimintaa?

Entä että hämmästyttävä vuoren kokous Swazimaa, jossa kori-kudonta naisia ​​eri kylistä käveli kilometrin kokoontua tässä keskeisellä paikalla tavata minun isännät, paikallinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka ajaa maastoautot ulos maaseutuyhteisöille kerätä koulumaksuja ja kirjaudu alle kouluun? Palkkiot maksetaan päässä kori myynnistä, ja ennen veneen ohjelma oli käynnissä, suurin osa näistä lapsista ei käynyt koulua. Heidän vanhempansa yksinkertaisesti ei ollut varaa sitä.

On mahdotonta valita vain yksi hetki, koska siellä oli niin paljon.

Voisin tuntikausia noin muutoksia olen nähnyt, koska reilun kaupan. On jotain niin voimakas noin todistamassa henkilö nostaa itsensä ulos köyhyyden kierteen kautta yrittäjyyden. Kuunteleminen käsityöläinen jakaa hänen tarina taistelun ja omanarvontunnon - se pysyy mukanasi. Sitten on, että ilme näin paljon. Se ylittää rajoja ja kulttuurien. Oma arvaus on, se on osoitus ylpeys.

Jätän sinulle joitakin ideoita siitä, miten voit osallistua Maailman reilun kaupan päivä:

  • Etsi Maailman reilun kaupan Day tapahtuma lähellä sinua. On tapahtumia Yhdysvalloissa listattu täällä ja ympäri maailmaa täällä.
  • Pyydä Reilun kaupan tuotteita on paikallisesta supermarketista. Tulosta tämä kätevä tuotekysely Card reilun kaupan USA ja antaa sen teidän supermarket-ketjun.
  • Tag, olet sitä. Näyttää maailmalle, että reilun kaupan Ihmiset ovat kaikkialla, jakamalla se toiminnassa sosiaalisessa mediakanavia hashtags #FairTrade ja #WFTDay.

Kun taas reilun kaupan järjestelmä on paljon parantamisen varaa, voin turvallisesti sanoa, että olen nähnyt paljon ihania asiat tulevat ulos siitä. Koska WFTO asian ilmaisee, "reilu kauppa on tuottanut muutosta, ja aiomme jatkossakin tehdä niin," ja "reilun kaupan on parantanut elämää useita miljoonia pieniä tuottajia maailmassa ja heidän yhteisönsä."

Jos olet huolissasi, että vain yksi päivä ei riitä, niin olet onnea. Mukana on myös reilun kaupan viikko, jonka aikana kansainväliseen reilun kaupan toiminta tapahtuu. Tänä vuonna, Milano isännöi tapahtumaa 23-31 05 kanssa useita kansainvälisiä aktiviteetteja, kuten WFTO konferenssin, reilun kaupan Expo, muotinäytös ja enemmän.

Tai voit todella pitää sen käynnissä, ja saada työtä! Jos ajatus työskentelevät reilun kaupan alan kuulostaa houkuttelevalta teille, sitten tarkistaa tämän reilun kaupan Job Board.

Voit liittyä mukaan reilun kaupan juhlassa, huomioon jakaminen tämän jälkeen, ja älä unohda mainita #WFTDay!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Kesäkuu 9, 2017 | 02:52:57 | myöhemmin 10 kuukautta
Saimi Hyppönen
  Like 4   Dislike 2

He ajan kierrätetään romu merkkijono ... ja rakensi talon. Paljon luottoa heille käyttäen mitä heillä oli mielikuvitusta ja sovellus. Jumala auttaa niitä jotka auttavat itseään. Kiitos, että jaat hetkiä me meille! smile

Kesäkuu 9, 2017 | 03:53:55 | myöhemmin 10 kuukautta
Immo Koivu
  Like 5   Dislike 0

lopettaa vapaakaupan ja aloittaa reilun kaupan nyt!

Kesäkuu 9, 2017 | 11:57:08 | myöhemmin 10 kuukautta
Päivi Leinonen
  Like 0   Dislike 1

tämä tekee minut onnelliseksi. Kaikille hyviä ihmisiä maailmassa: olet syystä olen edelleen sitä mieltä tässä maailmassa. Rakkaus & rauha teille kaikille

Kesäkuu 9, 2017 | 12:41:42 | myöhemmin 10 kuukautta
Miia Kemppainen
  Like 2   Dislike 0

kiitos, iloinen eräät kauppaan on reilun kaupan-ei paljon elämässä on oikeudenmukainen

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha