Recess palaa Chicago Koulut!

Helinä Ronkainen Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miksi se mennyt 1. sija ??? hullu. Kiitoksia jakamisesta. Bella notizia. Meno uros Hurraa! Kiitos!

Hyviä uutisia! Syvennys on palaamassa koulut Chicago!

Vuodesta marraskuussa, kaupungin Kansanterveystieteen laitos edellyttää lapsia, jotka käyvät esikoulussa tai päiväkodeissa Chicagossa viettää vähemmän aikaa edessä television tai tietokoneen näytöt - 60 minuuttia tai vähemmän - ja enemmän aikaa - vähintään tunnin päivässä - osallistuvat liikuntaa. Klo välipala tai ateria aika, maitoa ei voi olla rasvapitoisuus suurempi kuin 1 prosentti, ellei lapsi on kirjallista lupaa lääkäri. Vain 100 prosenttia mehu voidaan tarjoilla.

Esikoululaiset Tarvitsetko terveistä elintavoista

Alkaen New York Times:

Tracy Moran, tutkija Erikson Institute, tutkijakoulun keskittyi varhaiskasvatuksen kehittämiseen ja koulutukseen, sanoi vaatimukset olivat tärkeitä lapsille kehittää terveellisiin elämäntapoihin estää edellytykset, kuten korkea kolesteroli, tyypin 2 diabetes ja verenpainetauti.

Puute syvennyksen voisi "varmasti stunt mitään edistystä varhaisessa vaiheessa," Ms Moran sanoi.

40% kouluista on joko leikata syvennyksen tai Putosi Se

Voimme vain toivoa, että tämä ulotetaan myös vanhemmat lapset, koska valtakunnallinen, noin 40% kouluista on joko leikata syvennyksen tai poistaa sen kokonaan.

Järkyttävintä, Chicagossa julkisissa kouluissa, useimmilla opiskelijoilla ei ole syvennys tai päivittäin liikuntakasvatukseen. Koulut eliminoitu syvennys vuosikymmeniä sitten lyhentämällä lounas kaudella 20 minuuttia ja ottaa opettajat ottavat lounas lopussa päivän.

Pormestari Emanuel tarjoaa Koulut Taloudelliset kannustimet pidentää School Day

Chicago pormestari Rahm Emanuel yrittää tehdä jotain: hän tarjoaa antaa jopa $ 150.000 harkinnanvarainen rahaa ja noin 2 prosentin korotuksen opettajille tahansa koulu, joka pidentää sen päivä 90 minuuttia. Pitkään aikaan voisi kuulua 45 minuutin lohko syvennys ja lounas. Toistaiseksi opettajat yhdeksän koulut ovat äänestäneet hyväksyä tarjousta.

Toimihenkilöunioni ovat raivoissaan, mitä he pitävät tunkeutuminen niiden verkkotunnuksen, mutta Emanuel vastaa, että tämä oli lupaus hän teki samalla kampanjoi, joten hän vain pitää lupauksensa.

Let lasten leikkiä!

Jos saada lapset ulos liikunta on tulos, niin olen täysin sen kannalla. Kuten kirjoitin täällä, kun lapset eivät saa ulos liikuntaa, he kärsivät fyysisesti, sosiaalisesti, kognitiivisesti ja hengellisesti.

Onnittelut Chicago palauttamiseen syvennys!

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Vitsejä lapsille
Seuraava artikkeli Oppiminen Ski Parempi
Kommentit (5)
Marraskuu 14, 2017 | 19:14:05 | myöhemmin 1 vuosi
Seija Hietanen
  Like 1   Dislike 0

Kaikilla kouluilla tulisi tehdä aika syvennys - se tekisi lasten maailmaan hyvä.

Marraskuu 15, 2017 | 02:36:59 | myöhemmin 1 vuosi
Into Jokela
  Like 2   Dislike 0

jokainen tarvitsee tauon päivällä, miksi lapset olla erilainen? Mitä hittoa he olivat ajattelua ensinnäkin kun he ottivat pois syvennys? Se on osa lapsuuden kokemus!

Marraskuu 15, 2017 | 06:56:04 | myöhemmin 1 vuosi
Milka Nousiainen
  Like 3   Dislike 1

Kaikki tasapainossa; aikaa pelata ja käyttää mielikuvitusta sekä elin; aika urheilu opettaa joukkuehenki ja reilu peli. Liian monet suunnitellut toimet päivän lapsille; mitä tämän, ja tuntikausia edessä tietokoneita tai televisiot, mielikuvitus on vaarassa kuolla sukupuuttoon! En voi uskoa sitä rajoitettiin ensimmäinen paikka joko!

Marraskuu 15, 2017 | 13:11:28 | myöhemmin 1 vuosi
Siiri Ahokainen
  Like 0   Dislike 1

Vain esikouluissa ja päiväkodeissa saada syvennys? Lailla? Ja esikouluissa ja päivähoito lapset eivät voi istua edessä tietokoneen tai television ruudulla yli tunnin päivässä? Mitä opettajat DO?

Marraskuu 15, 2017 | 18:01:29 | myöhemmin 1 vuosi
Teijo Hollo
  Like 0   Dislike 1

Ehdottomasti askel taaksepäin oikeaan suuntaan!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha