Ralli Goers Näytä Wisconsin mitä demokratia Looks Like

Tuomo Karjalainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tämä viesti on kohteliaisuus Cynthia McCabe, apulaisjohtaja Pääkirjoitus ja tuotanto American Federation of State, läänien ja kuntien työntekijät.

Kymmenettuhannet parveilivat Madison, Wis. Lauantaista lähettää viestin Kuvernööri Scott Walker ja yritysten tukemien poliitikot valtion ja sen jälkeen: Tämä on edelleen mitä demokratia näyttää.

Se on ollut vuodesta Walker ja hänen ystäviinsä törmäsi läpi lakiehdotuksen, joka kohdennettu 200000 julkisesta työvoimapalvelusta ja kaikki vaan poistaa työehtosopimusneuvotteluissa. Mutta valtava väkijoukkoja tämän viikonlopun Reclaim Wisconsin maaliskuuta osoittautunut viimeisten 12 kuukauden vain teroitettu päättäväisyyttä valtion kansalaisten taistella takaisin.

Liity taisteluun oikeudenmukaisuutta ja hyvinvointia kaikille Amerikan työssäkäyvien perheiden: LIKE AFSCME.

Yli miljoona ihmistä allekirjoitti vetoomuksia viime kuukausina laittaa Walkerin muistuttavat siitä äänestys tänä kesänä. Wisconsin vaalit virkamiesten viime viikolla suositellaan, että muistaa vaalit Walker, hänen luutnantti kuvernööri ja viisi republikaanien lainsäätäjät järjestetään 12. kesäkuuta.

AFSCME sek.-aa. Lee Saunders matkusti Wisconsin tänä viikonloppuna tavata muiden AFSCME jäsenten siellä. Hän myös puhui Madison perjantai-iltana Premier uuden elokuvan nimeltä Olemme Wisconsin.

"Tämä oli osoitus ihmisiä, jotka kaikui ympäri maailmaa ja kaikui ympäri maailmaa ja auttoi kipinä liikkeen Wall Street Oakland," Saunders sanoi. "Olet esimerkki siitä, miten taistella takaisin, ja varoitus tyranneja kaikkialla."

Voit liittyä yhteisöön taistelevat oikeudenmukaisuuden työpaikalla, huippuosaamista julkisten palvelujen ja mahdollisuuksia kaikille työssäkäyvien perheiden, klikkaa tästä. Katso We Are Wisconsin perävaunu tässä:

WE ARE WISCONSIN! alkaen Amie Williams on Vimeo.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Iho herkkä koskettaa
Kommentit (10)
Huhtikuu 17, 2017 | 16:46:13 | myöhemmin 8 kuukautta
Marja Numminen
  Like 4   Dislike 0

En usko, että hän tietää joko, näyttää melko rajallinen ohjelmistoon.

Huhtikuu 18, 2017 | 00:07:13 | myöhemmin 8 kuukautta
Kari Äijälä
  Like 4   Dislike 0

Anne C  Kiitos info ... hyvä asia Olen kirjoittamalla hänen nimensä ja sano se ... lol. Oli hyvä elokuva, mutta hän luultavasti ei ole aavistustakaan, mitä puhut ...

Huhtikuu 18, 2017 | 03:20:09 | myöhemmin 8 kuukautta
Toivo Halme
  Like 4   Dislike 2

Steven B. Michael on kuin Beetlejuice, jos sanot hänen nimensä 3 kertaa, hän omistaa sinut.

Huhtikuu 18, 2017 | 11:51:58 | myöhemmin 8 kuukautta
Lempi Alatalo
  Like 0   Dislike 2

Michael  Tämä on mitä ajattelin teidän Response olisi ....

Huhtikuu 18, 2017 | 18:15:41 | myöhemmin 8 kuukautta
Mauri Oja
  Like 1   Dislike 0

Kukaan ei pyytänyt sinua koskea hyvin tai lainkaan minua Michael, joka saa minut hyvin epämukavaksi että luulisi, että ollenkaan, se myös saa minut ajattelemaan olet palataan tyypillinen teekutsut / konservatiivinen n MO argumentum henkilöön kohdistuvat; hyökkää henkilö sijasta reponding tosiasioita. Voisin antaa paska, joka voi liittyä ... vain kertoa minulle, missä minun faktoja konservatiivinen presidentit olen väärässä tai kuka saisit maksaa nämä liittovaltion ohjelmia tai miksi et päästä eroon liittovaltion ohjelmia, jotka on paikka auttaa suurin osa ihmisiä ei etuoikeutettu muutaman kuten itse?

Huhtikuu 19, 2017 | 23:51:26 | myöhemmin 8 kuukautta
Aatami Saarinen
  Like 2   Dislike 0

En ole todennäköisesti liity hyvin yksisarvinen naisia, paljon vähemmän yksisarvinen miehet, Steven B. Minulla ei ole aavistustakaan, missä olet lähtöisin.

Huhtikuu 20, 2017 | 01:53:28 | myöhemmin 8 kuukautta
Anelma Seppälä
  Like 4   Dislike 1

Michael  Asiallisesti vastuuttomat ihmiset ovat tyhmiä ihmisiä, jotka vaarantavat maamme, demokratia ja tietysti meidän Economy valheillansa.

Huhtikuu 20, 2017 | 03:34:08 | myöhemmin 8 kuukautta
Sointu Kivi
  Like 2   Dislike 0

Se on ok Michael, joten voit kuvata talouden olevan vakaa? Se ei ole mitä olette sanoneet viimeiset 8 kuukautta tai niin ... Kuka olisit maksaa armeijan? lentokentillä? valtatie järjestelmiä? FBI, CIA? satamissa? Oletan olet yksi niistä, jotka haluaisivat päästä eroon tällä osastolla ja että osasto ... eli ne, jotka hyötyvät monet sijasta muutaman. Luojan kiitos ovat vähemmistönä ja ainoa tapa voittaa on, kun demokraattien jäädä kotiin tai kun yrität kamppeet vaaleja siten, että kaikki nämä vähemmän ihmiset eivät saa äänestää kuin yrität nyt ... Bush oli konservatiivinen ja vietti rahaa kuin se oli vettä meressä ja kaatui talous lähes yhtä huono kuin Hoover teki vuonna 1929. Bush kaksinkertaistui velka kaikkien hallintojen ennen häntä. Reagan antoi niin iso veronkevennys että hän puhalsi reikä liittovaltion budger niin iso hän vietti seuraavat 7 vuotta veronkorotuksia ja rahaa yrittää korjata sitä. Reagan kolminkertaistunut velka kaikkien hallintojen ennen häntä. Ei ole ollut konservatiivinen presidentti viimeisten 50 vuoden aikana, joka oli "verotuksellisesti vastuussa", nuo sanat varmasti tehdä kuulostaa hyvältä, mutta kun he saavat toimikautensa ne ovat kaikkea muuta kuin ... Anna kaikki tauon kanssasi High Flying sanoja, jotka selvästi merkitse mitään, kun teidän ehdokkaat ovat toimessa ...

Huhtikuu 20, 2017 | 09:08:29 | myöhemmin 8 kuukautta
Anton Keränen
  Like 2   Dislike 0

Verotuksellisesti vastuutonta ihmiset ovat tyhmiä ihmisiä.

Huhtikuu 20, 2017 | 13:50:33 | myöhemmin 8 kuukautta
Marika Lehtinen
  Like 4   Dislike 2

Tietenkin, kun alamme nähdä hyper-inflaatio, säästää rahaa olisi typerää.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha