Rakkaus työsi

Aamu Aarnio Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rakkaus työsi

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuu herätä mielellään mennä töihin joka aamu? Nicola Conville puhuu neljä ammattilaisia, jotka selittävät, miksi he rakastavat työtään.

Matka kirjailija

Joanna Hall on ollut matkustaa kirjailija 26 vuotta ja on yhteistyössä perustaja Ultimate Travel Magazine.
"Aloitin kuin matka kirjailija asuessani Lontoossa, julkaisemalla markkinarako matkaoppaita Pan American Airways. Vieraileva jännittäviä paikkoja ympäri maailmaa ja kirjoittaa niistä oli minulle heti koukussa.
"Oma suosikki asia työssäni tutkii uuden kohteen ja lyömällä aavalla merellä loistoristeilijä. Saan myös tavata upeita ihmisiä ja nauttia ainutlaatuisia kokemuksia. Satunnaisten hemmotteleva spa-hoidot eivät haittaa myöskään!
"Yhteinen harhaluuloja työssäni on, että kaikki on ilmaista, kun matkustat ja että et töitä. Kumpikaan on totta. Odotan tuhansia valokuvia me ampua päivän paikalla enemmän kuin todistaa vaivalla.
"Herään mielellään mennä töihin joka päivä ja että tunnen todella onnekas."

Joogaopettaja

Kate Bell on työskennellyt joogaopettaja ja terapeutin yli 15 vuotta.
"Jooga on ollut osa elämääni siitä lähtien olin lapsi. Aloitin kuin joogaopettaja ja nyt yhdistää jooga hoito ja thai jooga hieronta räätälöityjen jooga korin istuntoja. Jooga opettaa minua olemaan ystävällisempi ihminen ja rakennus luottavainen, huolehtiva suhteita asiakkaisiin on erittäin palkitsevaa.
"Ihmiset kysyvät minulta usein, jos joskus suuttua. Hei, olen ihmisten ja vuoden loppuun minun työvuoden olen stressaantunut, sen yli ja kiroilua klo tyhmä kuljettajia. Kehoni saa myös kipeä paljon fyysistä käyttöä.
"Kuitenkin joka aamu herään hymyillen. Minun tehtäväni parantaa elämääni kaikin tavoin. "Visit

Pelle lääkäri

Näyttelijä ja koomikko Lou Pollard on ollut pelle lääkäri yli neljä vuotta.
"Menin menetelmä toimii koulun ja teki stand-up komiikkaa vuosia ennen kuin aloin clowning.
"Parasta työssä on jakaa nauraa kaunis perheet, kun he ovat haavoittuvia ja kipeästi tukea. Ja nähdessään isovanhempi itkeä ilosta, koska he eivät ole kuulleet heidän lapsenlapsensa laulaa viikkoja.
"Ihmiset ajattelevat usein suorituskyky on meistä, mutta se on aina kyse lasten ollessa keskiöön. Olemme mukaan bedsides lapset vakavasti sairaita joten meidän on opittava sammuttaa meidän suorituskyky kun lempeyttä tarvitaan.
"Työni saa minut ymmärtää, että elämä on asunut hetki ja löytää iloa yksinkertaisia ​​asioita, kuten laulua ja kikattavat. Lapset osaavat pelata, useimmat meistä aikuiset ovat unohtaneet, miten typerä. "Visit

Viininviljely

Scott Comyns on pää viininviljely klo Tempus Two viinejä. Hän on työskennellyt viinin valmistaja 10 vuotta.
"Tulen perheen viinin ystäville. Vanhempani ovat Euroopan muotista ja saa minut maistaa viiniä nuorena. Kun muutin Hunter alkaa työstää ne käänsin makuuhuone tulee viinikellari!
"Sadonkorjuun aika on mitä olen eniten odotan - tämä on aika vuodesta, jolloin viininvalmistajan panos on eniten merkitystä ja vaikutusvaltaa viiniä. Joka vuosi Teen puhelun, milloin valita rypäleet, joka viitoittaa tulevaisuus että viini. Loppuvuosi on oikeastaan ​​vain lastenhoitaja viini ja määrittämiseksi, milloin paras aika on pullo.
"Useimmat ihmiset uskovat, että kaikki mitä teen joka päivä on seistä noin juo viiniä. Tämä on totta tiettyyn pisteeseen, varsinkin kun olen säädettyihin 100 tynnyriä Shiraz ja se kestää koko päivän poimia minun top 10. Mutta puhdistus säiliöt, lattiat ja tynnyrit muodostaa 90 prosenttia työstäni.
"Seeing ihmiset syttyvät, kun he ovat maistaneet minun viini on paras tunne. Se kertoo siitä, että jos olen tehnyt hyvää tai hyvää työtä. "

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Turkin Baby Names
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha