Rakenna Kani Cage jalostukseen Kanit

Sanni Kuusela Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 18 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Näinä päivinä, kun lama on kaikkialla on vaikea löytää paikkoja, joissa on halpaa lihaa tai elintarvikkeita, jotka voitaisiin asettaa saataville kohtuulliseen hintaan. Kanit lanta on myös melko arvokas, koska se tekee paljon komposti sisältöä rikastuttaa puutarhoja ja peltokasvien tarpeen. Nykyaikaistamiseen ajan, kanin kasvatus on myös toteutetaan varten valmistus antibioottien ja muiden eri tarkoituksiin.

Joten, jos aiot saada kanit muotoinen lemmikki kanssasi talon niin olen varma, että sinun täytyy olla varovainen jalostukseen lemmikki varmasti. Minun on kerrottava teille asia, että kani jalostukseen voidaan helposti suorittaa kanin häkeissä, jotka voidaan helposti rakentaa. Nämä häkeissä, kuten tavallista ne pitäisi olla sopiva materiaali, jotta lemmikki voi tuntea olonsa turvalliseksi kun jäljellä häkki. Sen olisi annettava heille suojaa ja paikka, jossa petoja pystynyt-t ajavat heitä. Voit käyttää puulattiat, muovia tai jotain mitä haluat varten syy kanin häkin muodostumista. Häkki, jossa voit laittaa lemmikki pitäisi olla tarpeeksi suuri teidän kanit liikkua vapaasti eri tarkoituksiin, kuten syöminen ja kävely. Kani häkki voidaan asentaa seinälle sopivaan paikkaan tai voidaan hirtetty kattoon samoin. Ei ole väliä, mikä vaihtoehto on harkita, sinun täytyy varmistaa, että kanit tuntea olonsa turvalliseksi paikassa, jossa haluat sijoittaa kanin häkin.

Pois kaikki materiaalit voit käyttää rakentaa kani jalostukseen Hutch, johdotus silmäkoko on sopivin, koska tämä on suositeltavin aine, jossa kaneja tuntea olonsa turvalliseksi. Jos olet valmis maksamaan ylimääräistä dollaria rakentaa kanin häkin voit saada vauva säästäjä lanka, joka suojaisi puput putoamasta ulos häkistä, kun ne ovat uusi syntynyt.

Jos aiot sijoittaa kanin häkin korkeus sinun täytyy varmistaa, että häkki on ulottuvillasi helposti. Sinun täytyy myös pitää yksi tärkeä asia omassa mielessä, että kanin häkin olisi rakennettu siten, että se voidaan puhdistaa järkevästi, koska sinulla olisi tarkista ne päivittäin tarkoituksena on antaa vettä, kuivikkeet puhdistus ja ennen kaikkea muutoksesta tahansa pehmeää materiaalia vuori jos käytät. Don-t käyttää puuta tai muuta edullista materiaalia, koska ne liota kaikki neste, joka olisi kaatunut sisällä häkin jolloin vuodon jälkeen kun joka olisi sotku voit siivota. Joka kerta kun rotu pari, voit merkitä päivämäärä pönttöä sinua avasi; Näin voit pitää lasken vauva puput, että voisitte saada lyhyessä ajassa span.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha