Raiskaus laki Protestit Käännä Väkivaltainen Afganistanissa. Kirjaudu Vetoomus!

Maaret Kivi Heinäkuu 29, 2016 Miscellany 14 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nämä ovat kasvot tosi urheutta. New York Times arvioi, että lähes 300 Afganistanin naisten liikahdellut joskus väkivaltainen joukko noin 1000 miestä ja marssi kaduilla Kabulin vaatia, että Afganistanin parlamentti kumotaan uuden lain, joka sallii raiskaus avioliitossa muun muassa.

He marssivat:

 "Se oli ylimääräinen kohtaus. Naiset ovat enimmäkseen lukutaidottomia tässä köyhä maa, ja ne eivät yleisesti ottaen nauttia läheskään myönnetty vapaus miehiä. Mutta he olivat siellä, useimmat heistä nuoria, monet farkut, uhmaa uhkaava väkeä ja huutaen iskulauseita raskas merkitykseen. "

Heitä kutsuttiin huoria.

He olivat pilvessä.

Heidän oli alakynnessä, jahtasi, ja hyökkäsi.

Osa niistä on jo murhattu.

Meidän on tuettava heitä.

Maailma on tuettava heitä.

Allekirjoittaa vetoomuksen!

Kuva: Robert Nickelsberg / Getty Images for New York Times

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Mauri Tuomela
  Like 0   Dislike 2

Ole hyvä lohduttamaan ja suojaa nämä naiset-ota suojella heitä, heidän hyve, ja heidän ihmisarvonsa. Anna niiden sinua kyky puhua epäoikeudenmukaisuutta, ja antaa heille rohkeutta ja tiukkuutta.

Heleena Hietalahti
  Like 2   Dislike 2

En voi uskoa, että laki oli jo hyväksytty. Onko johtajat Afganistanin ei ole sydäntä tai omaatuntoa?

Teppo Karjalainen
  Like 5   Dislike 1

Ei ole mitään emme voi tehdä niitä kuin katkaista niiden välineitä ja että ei koskaan tapahdu.

Siiri Karppinen
  Like 0   Dislike 1

Ottaen huomioon, että kovan ansaita Yhdysvaltain vero dollaria on käytetty propping hallituksensa, se vituttaa nähdä tällainen asia. Samaan aikaan täällä valtioissa, miehet ja naiset mukana saavat lomautettu oikealle ja vasemmalle ja tuskin varaa huolehtia heidän perheilleen. Mitä helvettiä me tukee yli siellä joka tapauksessa? Se varmasti ole oikeuksia naisia, jotka kärsivät näitä kauheita asioita. Minulla on idea: Katsotaanpa poistaa naisia ​​ja lapsia pois kyseisen maan, ja päästi miehet tuolla selvittää niiden seksuaalisen turhautumisen kanssa Rosie Palms.

Margareeta Mäenpää
  Like 5   Dislike 0

Tuetaan vapaus ja uskonnosta. Uskonto on valinta ... ei rodun tai kulttuurista.

Aato Rossi
  Like 5   Dislike 2

Siskoni... Minä olen teidän kanssanne koko matkan! Olisin ennemmin kuolla yrittää kuin elää tällaisissa horific olosuhteissa. On suurvalta numeroita ja pysyvyys. Tällainen on maailman tapa. Odottaa NO apua "valtuuksia", joka on ... He ovat kiinnostuneita vain rahaa! Joskus meidän täytyy taistella mitä uskomme ... Jotkut enemmän kuin toiset! Ihailen rohkeutta ja voimaa sydämen, olla rohkea sisareni ja tietää muut ovat katsomassa sinua, valmis teitä, albiet kaukaa .....

Reeta Tamminen
  Like 2   Dislike 1

Että osassa maailmaa ei koskaan muutu mitä he eivät yksinkertaisesti saa sitä, että naiset on yhtä tasa-arvoisia miesten tai tärkeämpiä kuin ne ovat mitä olen etsimässä se ei koskaan muutu ja että on niin surullista. Voisinpa mennä sinne ja laittaa käteni ympärille nämä miehet kaulaa ja ottaa hengenvetoon oikealle ulos niistä ja anna heidän tietää, mitä se tuntuu ja se on tosiasia.

Mooses Heiskanen
  Like 0   Dislike 2

ne eivät ole yksin tässä taistelussa meidän on tuettava heitä minun merkki smile

Aarno Rossi
  Like 3   Dislike 0

Surullisinta osa tätä surullista paikka lähetämme nuoriamme kuolla on, että EuroNews ne osoittivat tämän protestin nämä rohkeat naiset ja hatefilled laskuri protestin miehiä, jotka ovat kaikki etuoikeudet tässä primitiivisen yhteiskunnan ja eivät halua antaa tahansa niitä .... Mutta kuten jäähdytys ja järkyttäviä kuin kaikki oli, kumpikaan näistä ryhmistä voisi vastata, meille täydellinen mieletön, aivopesty, bondage-rakastava ryhmä naisia, jotka myös marssivat protestoidakseen toisia naisia ​​marssivat ainakin jonkin verran vapautta, joka nyt ansiosta uusi laki on tehnyt naisten orjia ja vankeja heidän pieni savimajoissa, puhumattakaan sikiöiden tammoille miehille, jotka eivät voi edes ruokkia lapset heillä jo on - mutta kuka välittää, suurempi pakkaus lapsia, enemmän mies hän on. Oikea? Miksi me lähettää nuoriamme kuolemaan tämän nippu? Miksi miljardien tukea tämän keskiaikaisen Theo-demokratia, kun Yhdysvalloissa infrastruktuuri murenee, 46000000 ei ole mahdollisuutta terveydenhuoltoon, 36,5 milj elää köyhyydessä, lapsikuolleisuus on 3rd maailman tasolla jne.? Miksi, kun tämä hallitus on aivan yhtä julma ja taaksepäin kuin Talebanin West on tarkoitus suojella niitä? On / on toinen islamilainen "tasavalta" ei väliä kuka voittaa, niin naisten, homoja, intellektuellit, koulutetut ja sivistyneet ihmiset menettävät! Joten miksi tuhlata nuoriso ja miljardeja? Häivy nyt!

Jutta Heinonen
  Like 0   Dislike 2

Nämä naiset ovat niin rohkea - ne hakattiin ja uhkaillaan ja he silti valita protestoida - nämä ovat todellisia sankareita .. miehet ovat tosi pelkureita ... Jumala suojelemaan näitä naisia ​​ja rankaisee heidän tormenters ...

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha