Quit Your Way Wellness

August Mäki Tammikuu 27, 2017 Elämäntapa 20 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Quit Your Way Wellness

Etsitkö hyvä syy lopettaa työsi? Määritä työ ja oppia miten saavuttaa työ- ja yksityiselämän tasapainoa.

Kun oli viimeinen kerta olet tavannut jonkun alle 60-vuotiaana, jonka suunnitelman saavuttamiseksi hyvinvointi mukana lopetus toimii? Joillekin yksilöille, lopettaa työ sitoumukset-tai ainakin kaupankäynnin niitä enemmän toivottavaa harrastuksia-on suuresti edistänyt niiden yleistä terveyttä ja onnea.

Olemme kaikki tietoisesti lopettaa asioita harjoittamisesta hyvinvoinnin savuttomia, juominen, syö lihaa, itsensä arvostella, Loafing-joten miksi ei toimi normaalisti lueteltu joukossa? Ennen kuin voimme vastata, että meidän on määriteltävä, mitä me tarkoitamme työtä.

Työmääritelmä työtä

Jokaisella meistä on erilainen työtilanne. Yksinkertaisuuden vuoksi tämän artikkelin harkitsemme työ on toimintaa, joka vaatii fyysistä, henkistä tai sosiaalinen vaivaa-palkkion vai-mikä tapahtuu säännöllisesti. Käyttämällä tätä määritelmää, työ voi tarkoittaa ennen nurmikon leikkuuta, vapaaehtoisena keitto keittiö, tai osoittaa ylös yhdeksän viiteen työtä.

On tärkeää huomata, että tämä määritelmä tarkoittaa myös terveytesi voitaisiin tehostaa sulkemalla työn että rakastat tai löytää olla suurta hyötyä muille. Mutta se ei tarkoita, sinun täytyy lopettaa tällaista työtä, tai mitään työtä, että asiassa. Tavoitteena on yksinkertaisesti määrittämään vaihtoehtoja parantaa Wellness että sinulla ei ole ehkä harkita.

Reaalimaailman esimerkki

Otetaan esimerkiksi tapaus Vancouver-pohjainen Jonni O'Connor. Hänen työnsä lajiksi opiskelu hänen tohtorin ja nähdä asiakkaiden päivällä. Lisäksi hän oli yksinhuoltaja lapsen päiväkodissa. Mutta siitä huolimatta hänen koko työmäärä, O'Connor oli tietoinen hänen rajoitukset, joten hän pystyi säilyttämään terveen tasapainon.

Eli kunnes hänen isänsä ja sisarensa molemmat kuoli yllättäen kahden viikon sisällä toisistaan.

"Kuolema perheeni jäsenten työnsi minut kuin minun kyky jatkaa hoitoa pojalleni, minä, minun asiakkaille", sanoo O'Connor. Joten hän lopettaa hänen PhD-ohjelman, jolla ei ole suunnitelmia noutaa uudelleen. "Siellä oli välitön tunne helpotuksesta, minä vapautti kaivattua henkistä, emotionaalista ja fyysistä energiaa, jotta voidaan paremmin hallita loppuelämäni."

Tupakoinnin lopettaminen ennen kriisiä

O'Connor löysi itsensä kriisi, joka voidaan ratkaista sulkemalla tietyn työn sitoutumista. Ja vaikka monet meistä olisi voinut tehdä saman valinnan, lopettaa työ sitoumukset on strategia vähemmän meistä voisi harkita, kun ei ole kriisissä. Toisin sanoen, ellei se saa todella huono, emme yleensä eivät lopettaa työt parantaa meidän hyvinvointia.

Haluttomuus lopettaa työ ei ole yllättävää, koska lapsuudesta monet meistä on opetettu jonkinlainen perinteisten työmoraali, joka vie karsaasti vapaa. Sitten on oletus, että lopetus työelämän jättää meidät ilman riittäviä liikuntaa, sosiaalisia kontakteja, tai funds.We ehkä kuullut tutkimuksia, jotka osoittivat, tämä tilanne on juuri sitä, mitä tapahtuu, kun ihmiset jäävät eläkkeelle. Nämä raportit lisäävät uskoa että terveys voi ottaa käänne huonompaan, kun me lakata toimimasta.

Eläkkeelle ja hyvinvointi Vuonna 2007 John Bound ja Timothy Waidmann päässä Michiganin yliopiston Eläkkeelle tutkimuskeskuksen tarkasteli nykyisten tutkimusten vaikutus eläkkeelle on terveyteen. He löysivät monet näistä tutkimuksesta osoitti, että eläke on negatiivinen vaikutus fyysiseen ja henkiseen terveyteen, koska he vertasivat yleisen terveyden trendejä ennen ja jälkeen eläkkeelle.

Bound ja Waidmann huomauttaa tämä lähestymistapa vakavasti liioittelee kielteisiä terveysvaikutuksia eläkkeelle, jos jo heikkenevän terveytensä oli syy eläkkeelle.

Sen sijaan Bound ja Waidmann verrattuna subjektiivisia ja objektiivisia terveysindikaattorit välittömästi ennen normaalia eläkeikää kanssa eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Niiden tulokset viittaavat siihen, että miesten ainakin, eläkkeelle näyttää olevan pieni positiivinen vaikutus fyysiseen terveyteen. Naiset osoittivat joitakin yhtäläisyyksiä kuin löytyy miehillä, vaikka yleensä ei tilastollisesti vahva.

Bound ja Waidmann jatkoi huomata, että niiden tulokset olivat samanlaiset kuin 2004 julkaistun tutkimuksen Research in Labor Economics. Siinä tutkittiin henkistä hyvinvointia seuraavat eläkkeelle ja totesi myös, että eläke on positiivinen vaikutus terveyteen.

Uudelleenmäärittely eläkkeelle "Vuoteen eläkkeelle, minun hyvinvointi on hyötynyt ottaa aikaa viettää perheeni kanssa", sanoo yksi eläkeläinen haastateltiin tämän artikkelin. Hän lisää, "Stressi on alennettu useimmat asiat Vihaan tekemässä-työmatkaliikenne, käsittelevät pomot-on eliminoitu, joten olen jäänyt asioita nautin tekemässä."

Jos tämä kuulostaa resepti hyvinvointi, että voimme toivottavasti nauttia kerran olemme niin vanhoja kuin tämä eläkeläinen, on olemassa yksi asia, sinun pitäisi tietää: mies kyseessä eläkkeelle ennen ikää 35 Derek Foster, kirjoittaja lakkaavat toimimasta: Tässä miten voit, eläkkeellä 34 rakentamisen jälkeen osakesalkun suunniteltu maksamaan hänelle tarpeeksi osinkoja elämiseen. Siitä lähtien hän on jatkanut kehitystään hänen sijoitusstrategia kirjoitettaessa kirjoja aiheesta.

Vuonna lopettamaan toimintansa, hän kiteyttää päivittäin wellness hyödyt eläkkeelle: "Et voi kestää jonkin aikaa miettiä, kuinka onnekas olet saada elämän teet ja ovat terveitä ja voivat nauttia siitä."

Uudelleenmäärittely lopettaminen

Mutta entä enemmistö meistä, jotka eivät pysty eläkkeelle?

Hänen myydyin 2007 kirjan 4 tunnin työviikko, Timothy Ferriss väittää ei ole eläkkeelle että tarvitsemme hyvän terveyden, mutta muutos asenne.

"Yksi ei voi olla vapaa stressiltä nopeus- ja koko-pakkomielle kulttuuria," Ferriss väittää, "kunnes olet vapaa materialistinen riippuvuudet, aika-nälänhätä ajattelutapa, ja vertaileva impulsseja, jotka loivat sen ensiksi. "

Hänen ratkaisunsa? Mini-eläkkeelle: saada kaukana kahdesta kolmeen kuukautta tai enemmän, levätä ja pohtia kiireestä ja päivittäiset rutiinit, jotka häiritsevät ja valua meille. Hänen kirjansa toimii askel-askeleelta opas luoda työtilanteissa, jotka mahdollistavat tällaiset mini-eläkkeelle säännöllisesti.

Entä suurin osa meistä, jotka eivät pysty edes mini-eläkkeelle? Ajattele smaller.In Omalla kohdallani se oli järjestämässä minun aikatauluni jotta minulla oli joka perjantai pois ajan useita kuukausia. Kyllä, minä laskutetaan vähemmän tuntia, mutta jonka toinen viikonpäivänä omistettu minun luovia hankkeita johti korkeampaan energiataso, hyöty, että huomattavasti suuremmat mitään tulojen vähenemiseen.

Miksi odottaa kriisin tai asioita saada tarpeeksi huono? Kysy itseltäsi tänään mitä työtä voit lopettaa parantaa hyvinvointia. Sitten lopettaa tiesi hyvinvointi.

5 vauva-vaihe strategioita lopetus

 • Listaa kaikki työsi sitoumuksia. Lopeta yksi, joka on helpoin tehdä.
 • Pyydä joku ottaa yli työsi sitoumuksia.
 • Maksaa joku ottaa yhdessä tehtäviä, kuten nurmikon leikkuuta.
 • Kysy työnantaja jos voit työskennellä tunnin vähemmän joka päivä.
 • Poistaa kulutus, joka tarjoaa vähän elämää arvo. Sitten harkita alempi palkattuja työpaikkoja vähemmän stressiä.
 •   Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha