Quanta Palvelut Tulos: Tässä Miksi Stock on Rising Nyt

Mariitta Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Quanta Services, Inc. toimitti voitto ja voittaa Wall Streetin odotukset, mutta tuli lyhyt pelaajan tulot odotuksia. Tulot neiti on negatiivinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat jopa 4,33%.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Quanta Services, Inc. Tulos lunttilappu

Tulokset: Oikaistu osakekohtainen tulos nousi 22,58% ja $ 0,38 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0,31 edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Laskua 2,82% to $ 1.47 miljardia vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Quanta Services, Inc. raportoitiin oikaistu EPS tuloja $ 0,38 euroa osakkeelta. Tällä toimenpiteellä, yhtiö voittaa keskiarvo analyytikko arvio $ 0,33. Se jäi keskimäärin tulot arvion $ 1.51 miljardia euroa.

Lainaten Management: "Quanta jatkaa hyödyntämään myönteisiä alan suuntauksista kiinteällä toteuttamista meidän sähkön ja maakaasun ja putki toimintaa. Tämä johti 22 prosentin kasvun vuonna laimennettu osakekohtainen tulos vuonna neljänneksellä ja ennätys kokonaistilauskannasta 30. kesäkuuta 2013 ", sanoi Jim O'Neil, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Quanta Services. "Liiketoimintamme on edelleen hyvin aktiivinen ja sen seurauksena olemmekin nostaneet 2013 vuotuinen ohjeita. Lisäksi toisella vuosineljänneksellä sai $ 550 miljoonaa päälinjan putkihankkeet ja uskoa markkinoilla, joilla toimimme tuottavat edelleen merkittäviä mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa. "

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto laski 7,04% vuodesta $ 1.59 miljardia edellisestä neljänneksestä. EPS kasvoi 11.76% from $ 0,34 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot ovat enemmän negatiiviset näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulokseen on pudonnut voittoa $ 0,39 voittoa $ 0.38. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on voittoa $ 1,42 joka on sama kyseisen yhdeksänkymmenen päivää sitten.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha