Qualcomm voisi kohdata Record Fine Kiinassa

Ville Linna Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Mobiili siru-valmistaja Qualcomm voitaisiin edessä sakkoa enintään $ 1 miljardi Kiinan sääntelyviranomaisten, mukaan raportin Reuters. Se paljastui viime vuoden lopulla, että Qualcomm oli meneillään kilpailuoikeuden tutkimuksen Kiinassa, vaikka Qualcomm toimitusjohtaja Paul Jacobs sanoi aiemmin tässä kuussa, että yhtiö on edelleen epävarma miksi, juuri, Kiinan kansallisen kehityksen ja uudistaminen komission oli erikseen niitä.

Haastattelussa Consumer Electronics Show, Jacobs sanoi, "Emme todellakaan tiedä vielä," koskien Kiinan perustelut tutkimuksen, joka käynnistyi marraskuussa. Qualcomm sanoi, että se on tietämätön mistään kilpailusääntöjen rikkomisesta sen Kiinan toimintojen, mutta Jacobs spekuloi vähän siitä, mitä mahdollisia syitä tutkimuksen voisi olla. "Olemme hyvä toimijoiden koska autamme toimijat pois paljon", Jacobs sanoi Reutersille tuolloin. "Kiina on pari piirisarja valmistajien että sai juuri ostanut hallituksen yliopisto niin on kaikenlaisia ​​dynamiikkaa meneillään."

Hän lisäsi, että "En poimia mitään tiettyä yritystä tässä vaiheessa, mutta meillä varmasti on ystäviä ja meillä varmasti on yrityksiä, jotka tiedämme enemmän vastakkaisia."

Että $ 1 miljardia on ennätys summa kiinalainen kilpailuoikeuden hieno. Tämä summa voitaisiin vähentää riippuen Qualcommin halukas yhteistyöhön viraston kanssa. "Vaikka rahaa voi olla hyvin houkutteleva NDRC, ne myös iloinen, jos Qualcomm tekisi kaikenlaisia ​​sitoumuksia sen teknologian ja lisensoi teknologiaa", sanoo Yee Wah Chin, newyorkilainen kilpailuoikeuden asiantuntija lakiasiaintoimisto Ingram, Yuzek, Gainen, Carroll, ja Bertolotti Reuters.

Qualcomm voi löytää se kannattaa tehdä tällaisia ​​sitoumuksia Kiinan hallitus. Kiina on äskettäin julkisti ensimmäisen 4G-verkon, joka tekee mobiilikäytön jopa nopeammin kuluttajille maailman suurin älypuhelinten markkinoilla. Qualcomm seisoo olla hallitseva voima siru-lisensointia 4G-verkon.

Mukaan Kiinan monopolien vastaisesta laista, Qualcomm voi saada sakkorangaistuksen välillä 1 ja 10 prosenttia sen tuloista maassa viime vuonna. Tilikauden aikana Syyskuussa päättyneiden, Qualcomm teki $ 12.3 miljardia Kiinassa, joka on yli puolet yhtiön koko liikevaihdosta, Reuters sanoi.

Qualcomm lähetetty vaikuttavia osavuosikatsauksensa keskiviikkona. Yhtiö voittaa arvioita, joka oli ollut varovainen puolella, koska ennustettu hidastuminen älypuhelin kasvua. Tulos ja liikevaihto sekä tuli ennen konsensus, ja liikevaihto kasvoi 10 prosenttia vuoden yli vuoden $ 6.62 miljardia neljänneksen. Qualcomm myös nosti ennuste vuodelle, ulkonevat että tulot kehittyvät markkinat kasvavat 20 prosenttia ja tulot kehittyneillä markkinoilla kasvaa 6 prosenttia.

Raportti Bloomberg huomautti, että Qualcomm on kuroa umpeen hidastaa kysynnän yritykset, kuten Apple ja Samsung kautta voitot Kiinan edullisia älypuhelin päättäjien kuten Lenovo ja Huawei. Keskeytys sen liiketoimintaa Kiinassa pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi koskea Qualcomm. "Aiomme jatkaa täydessä yhteistyössä NDRC," Qualcomm tiedottaja Christine Trimble sanoi, kun Reutersin kysyttiin koetin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha