Pysy ilmoitettava suorana lähetyksenä vappu yleislakko!

Saila Isotalo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vappu on vihdoin täällä!

Ympäri maan, marsseja, opettaa-ins, protestit, puheita, ja mielenosoitukset käydään jo nyt! Vallankumous todennäköisesti ei televisioidaan, koska tiedämme, että suuret tiedotusvälineet ovat pelinappuloita 1%. Kiitos Mediaforthe99Percent, mutta voit oppia totuuden nykypäivän tapahtumia Toimittajat paikan päällä kaupungeissa ympäri maata.

Ei ole väliä missä olet, käyttää työkaluja alla ja pysyä ajan tasalla ja ajan tasalla tositoimiin.

Kartta Vappu yleislakon Toimet:

Live stream:

Voit myös pitää yhteyttä toimia seuraamalla ja Twitterissä, sekä nämä hashtags: # M1GS | #GeneralStrike | #Vappu.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Toukokuu 8, 2017 | 17:07:43 | myöhemmin 8 kuukautta
Naimi Elomaa
  Like 5   Dislike 2

OWS on takaisin pilaa julkista omaisuutta. juuri mitä veron maksamisesta julkisia tarpeita. Kiitos paljon. miksi he eivät vain pakkaa se? heidän käsityksensä auttaa 99% on maksaa meille enemmän? niiden creditability on ammuttu ja ne eivät ole mitään muuta kuin roistot. mene pois OWS.

Toukokuu 8, 2017 | 20:22:55 | myöhemmin 8 kuukautta
Herkko Hartonen
  Like 1   Dislike 0

On surullista, että mielenosoittajia turvautumaan ilkivallan pakottaa huomiota ahdinkoon 99%.  Tämä ei ole mitään muuta kuin kiinnittää kielteistä huomiota. Se myös aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia poliisi- ja korjaukset. Väistämättä me kaikki maksamme päivän sekaannusta.

Toukokuu 8, 2017 | 21:47:48 | myöhemmin 8 kuukautta
Herman Keinonen
  Like 4   Dislike 1

Lakko, yhden päivän tai useita päiviä, ei juuri muuta asenteita ja malli ahneuden / korruption perustetun pankkiirit, Big Oil, ja muut, jotka käyttävät väärin julkisia ja kansalaisten luottamusta. Jatkuva ja tehokas protesti on sisällyttävä toimia, jotka vahingoittavat voittoa potentiaalia väärinkäyttäjät. Yhden Esimerkiksi henkilö liikkuva kaikki varansa isosta pankista yhteisö S & L tekee tehokkaan protesti. Toisena esimerkkinä protesti, henkilö, joka pysähtyy ajo töihin ja ajaa heidän polkupyörän ei voi saada huomiota suurten öljy ... mutta jos tarpeeksi henkilöt ovat liittyneet protesti, protesti tehdään joka huomataan. On monia muitakin tällaisia ​​esimerkkejä, mutta saat ajatus.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha