Pyrittäessä estämään Persianlahden leviäminen voisi pahentaa sitä

Janne Linkola Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos info. Tämä on niin kamala. BP sotkee ​​enemmän ja enemmän

"On kuollut delfiini tämän rannalla," Mother Jonesin Mac McClelland kirjoitti eilen Louisianassa. Se on yksi tilannekuvan haittaa vieraili Gulf Coast BP öljyvuoto. Back in Washington, senaatin ilmasto Bill, joka asettaisi maan polku puhtaampaa energiankulutusta, on sen viimeinen jaloissa.

Luulisi, että kun näennäisesti pysäyttämätön öljyvuoto Meksikonlahdella ja kuumin kevään muistiin, Yhdysvaltain kansalaisia ​​ja valituille edustajille olisi tunnustettava, että maamme jano resursseja on seurauksia.

Se ei ole vain siitä, että öljy on varista Persianlahden, vaikka BP osuma korjata. Lisäksi isku-out, joka on hallinnut otsikoita, toinen, rutiini vuoto ilmaantui lähellä Louisiana rannikkoa. Deepwater Horizon vuoto on nyt suurempi kahden roiskeet Gulf Coast, mukaan sivuston. Viikko sitten Pennsylvaniassa, maakaasu hyvin omistaa EOG Resources ampui geysir kemiallisia-terästetty vesi 75 jalkaa ilmaan; ja maanantaina, Länsi-Virginia, toinen maakaasua hyvin, tämä omistama Chief öljyn ja maakaasun, myös räjähti, kuten AlterNet raportit.

Mutta BP on edelleen toimittaa Pentagonin kanssa öljyn ja kaasun, kuten Jeremy Scahill kirjoittaa The Nation. Senaattorit ovat edelleen tukevat maakaasun etsintään ja off-shore öljy poraus. Valkoinen talo on myös luopunut aikomusta ajaa vahvaa lainsäädäntöä, joka ajaa paremmin, puhtaampaa energiaa.

Lifestyle vs. elämää

Amerikkalaiset eivät halua luopua elämäntapa, joten villieläinten luopuvat elämäänsä. Yksi uhri BP vuoto Persianlahdella voisi olla tonnikalaa. Niiden väestö on 20 prosenttia siitä, mitä se oli 40 vuotta sitten, Inter Press Service raportoi. Vaikka vaikutukset öljyvuoto ei ole täysin selvää muutaman vuoden, tutkijat ovat huolissaan.

"Biologisesti, tonnikalan ovat jo onneton," IPS kirjoittaa. "Kala - joka voi olla niin kauan kuin ja nopeammin kuin urheiluauto - vain kutemaan kerran vuodessa ja vain tietyissä paikoissa."

Koulut ja tonnikala, IPS raportit, menossa nyt kohti Meksikonlahdella.

"Vuoto on jatkunut aikana ruuhka kutuaikana vuonna ainoa paikka Länsi väestön kutee, joten ajoitus ja sijainti se on luultavasti pahin paikka sinulla voisi olla se ja aikana pahinta aikaa," Lee Crocket, johtaja liittovaltion kalastuspolitiikan at Pew Environment, kertoi IPS.

Kaikki olennot meren

Kyse ei ole vain tonnikala, jotka ovat vaarassa, joko. Mother Jonesin Julia Whitty on dokumentointia kohtalo lintuja, kaloja ja muita kaloja, jotka joutuvat kosketuksiin öljyn Persianlahden. Hän vieraili Elmerin Island, LA, ja tiuskaisi laukaus yksi kuolleista hyytelö kalat oli ajautuu rantaan:

"Siellä oli kuollut portugalinsotalaiva hyytelöitä - yksi harvoista lajeista, jotka sää travails kuollut vyöhyke että kärsii näillä vesillä joka kesä. Kuollut alue on alue noin ulosvirtaus Mississippi-joen tehnyt hypoksinen liian paljon ravinteita virtaa alavirtaan, lähinnä maatiloilla ja karjatiloilla. Jos olet meduusoja, kuollut alue on hengissä. Ilmeisesti öljytty vyöhyke ei ole. "

BP: n käärinliina salaisuuden

BP on ollut huomattavan cagey kanssa yleisölle mitä tapahtuu Persianlahdella. Sen lisäksi pitää toimittajille pois likaantuneet alue, yritys ei ole osoittanut paljon kiinnostusta ymmärrystä täsmälleen paljonko öljyä se valuu mereen. Alustavien arvioiden 1000 tynnyriä päivässä ovat kukoistaneet osaksi arviot, alhainen loppuun, 25000 tynnyriä. Demokratian Nyt !, tiedemies Ira Leifer sanoi, että yhtiö on on enemmän tulevassa tietoa nyt kuin se oli alun perin. Mutta hän haluaisi kattavamman kuvan:

"Mitä siellä oikeastaan ​​pitäisi olla tällaisia ​​sivustoja on akustista menetelmiä, onko se kaiku tai passiivinen kuuntelu laitteita, tai muita lähestymistapoja, jotka jatkuvasti valvovat ja odottaa jotakin tapahtuu, ja sitten antaisi nonstop, tasainen tietovirta, joten voisi todella oppia, mitä tapahtuu ... .Nämä asioita, ne eivät ole tasaista valtioita. Ne syytää. Ne ovat suuria purkauksia. "

Tämä tarkoittaa, Leifer sanoi, että se ei ole välttämättä tarkka puhua Lopullisen joissa öljy on kaatamalla ulos. Hänen omien sanojensa mukaan "virtaus tänään ei välttämättä virtaa huomenna." Mikä parasta, yrittää pysäyttää vuoto voi pahentaa sitä. Yksi huolenaihe on, että ympäröivän kallion putki voisi "antaa pois" Leifer sanoo. Tässä skenaariossa, öljy ei juuri tullut putkeen vaan monia sivustoja ympäröivän merenpohjan.

"Tämä säiliö on massiivinen, ja se voisi helposti virrata tällaista öljyä seuraavan kahdenkymmenen tai kolmenkymmenen vuoden aikana jos se jäi mennä vartioimatta" Leifer sanoi. "Niin öljyn määrästä voivat päätyä ympäristöön, jos toimenpiteet eivät ole onnistunut on kutsuisin käsittämättömän."

Spin, BP, spin

Koska eräänlainen tuomiopäivän skenaario, se ei ole yllättävää, että BP suunnittelee luvata niin vähän kuin mahdollista vuoto uhreille. Justin Elliott raportit TPMMuckraker, yhtiön suunnitelma öljyvahinkojen kehottaa tiedottajat ei luvata mitään.

BP: n kesäkuu 2009 Meksikonlahdella alueellisen öljyntorjunta Plan lukee: "Ei vastausta on tehtävä sisältävät ... lupaa, että omaisuus, ekologia, tai jotain muuta palautetaan normaaliksi", Elliott kirjoittaa.

Ratkaisut

Miten siirtyä nämä kauhutarinoita? Tällä viikolla, senaattori Lindsey Graham kokonaan kieltäneet ilmasto lainsäädäntö hän oli työskennellyt ennen, ja molemmat Mother Jonesin Kevin Drum ja Washington Monthly Steve Benen valittanut ilmasto Bill kohtalo.

Eilen, senaatin niukasti tarkistuksen tarjoamia senaattori Lisa Murkowski joka olisi riisuttu ympäristönsuojeluviraston sen toimivalta säännellä hiiltä. Vaikka tarkistus epäonnistui, tukea demokraattien kuten Arkansas "Blanche Lincoln signaaleja että tuki ei ole siellä edes vaatimattomia ilmasto lainsäädäntöä. Ja tässä vaiheessa, se tuntuu Yhdysvallat on tehnyt enemmän haittaa kuin hyötyä kansainvälisellä areenalla.

Selviytyminen Kööpenhamina

Kansainväliset johtajat ovat Bonnissa tällä viikolla, yrittää poimia palasia viime marraskuussa ilmastonmuutosta Kööpenhaminan.

"Kööpenhamina oli aika kamala konferenssi," myönsi Yvo de Boer, toimeenpaneva sihteeri Yhdistyneiden Kansakuntien puitesopimuksen ilmastonmuutosta, kuten IPS raportit. "Tänä vuonna on noin luottamuksen palauttaminen."

USA, kulkee ilmasto lainsäädäntö auttaisi.

Tämä viesti on tarjolla linkkejä parhaita riippumattomia, progressiivinen raportoinnin ympäristöstä jäsenten Media Consortium. Se on vapaa uusintapainoksia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Huhtikuu 16, 2017 | 17:40:07 | myöhemmin 8 kuukautta
Vilhelmi Jokela
  Like 5   Dislike 2

Hävetkää Pentagon ja senaatin! Jättäen BP toimittamaan sinulle öljyn ja kaasun? On ihmisiä, kuin että kuka huolettomasti antaa enemmän off-shore poraus!

Huhtikuu 17, 2017 | 01:21:08 | myöhemmin 8 kuukautta
Auvo Joensuu
  Like 1   Dislike 0

Tämä on BS: lle. Mikseivät he käyttävät asiantuntevaa apua, ideoita, jne. Todella inhottavaa.

Huhtikuu 18, 2017 | 09:55:24 | myöhemmin 8 kuukautta
Sirkku Ketola
  Like 1   Dislike 2

Lois Kobb, TY, sinä naulattu valtava osa ongelmaa kanssa kommenttisi, minusta on järkyttävää, että tarjoukset apua hylättiin. Minusta on järkyttävää ja laitonta, että BP ja muut kaasuyhtiöiden saivat ohittaa käyttäen pakollisten turvallisuusominaisuudet, jotka olivat saatavilla, ne ovat sydämetön, egomanical, ahneus ajaa idiootteja.

Huhtikuu 18, 2017 | 16:16:21 | myöhemmin 8 kuukautta
Immo Nurmela
  Like 2   Dislike 0

Hyvä artikkeli, ja muistutus siitä, kuinka uskomattoman masentava tilanne on. Minulla on epämiellyttävä tunne käsittelyssä tavaraa kuten tämä ja katsella uutisia öljyvuoto. Se on sama tunne sain, kun näin elokuvissa kuten "Sharkwater" ja "Cove" --movies siitä, miten ihmiset ovat niin julmia ja piittaamaton miten he käsittelevät haita ja delfiinejä. Tunne on, että ehkä reprecussions että tulevat miten olemme käsitelleet ympäristö ovat meidän oikeutettu comeuppance. Ehkä me ansaitsemme mitä aiomme saada. Olen pitkään ollut ympäristönsuojelija, eikä koskaan yksi niistä, jotka ajattelee paras tapa säästää planeetta on tappaa kaikki ihmiset. Rakastan ihmisiä. Uskon, että ihmiset ovat yksi parhaista syistä olla ympäristönsuojelija. Mikä on ihmisen elämä ilman raikasta ilmaa ja sininen taivas ja metsien ja eläinten ja valtameret? Mutta jos emme voi tehdä paremmin kuin tämä, jos yritykset eivät voi harjoittaa käsitöitä ilman asianmukaisesti pitää ympäristön turvassa kuin ehkä minun vaihtaa minun ajattelu ja tulee päättäväinen ja alistunut siihen, että ihmiset ja planeetta vain voi rinnakkain yhteen, ja planeetta on paljon suurempia ja tehokkaampia kuin ihmiset ovat, ja ehkä todellinen tragedia kaikissa on, että me aiomme saada mitä ansaitsemme kun planeetta myöhennetään vastaan ​​meidän ajattelemattomuudesta. Vihaan sitä tunnetta. Toivottavasti olen väärässä.

Huhtikuu 19, 2017 | 00:56:28 | myöhemmin 8 kuukautta
Lemmikki Ruutu
  Like 5   Dislike 2

En ole käytetty BP vuosia ja onnekas minulle En juo kahvia. Luettelo kaikista mukaiset yhtiöt BP sateenvarjo ja en halua tukea niitä. Yritykset kuten BP vain tuntea sen kun sattuu niiden taskuihin.

Huhtikuu 19, 2017 | 06:05:58 | myöhemmin 8 kuukautta
Usko Karjalainen
  Like 0   Dislike 2

Jos he todella yrittää pysäyttää vuodon he olisivat jo tehneet niin. Ne ovat elpymässä öljy ensin, pysäyttää vuoto on kaukana toinen prioriteetti. He eivät "T välittävät ympäristöstä tai tulevasta. Kuinka monta BP Exec n alle viisikymmentä? Olen vedonlyönti hyvin vähän jos ollenkaan. Mitä 55 vuotta vanha Oil Executive välitä kestävyyttä lentäessään sen hallituksen kokouksessa G5? He ovat leikkaus osinkoja osakkeenomistajille. Ovatko ne leikkaamalla palkkoja alkuun execs? Ei Bloody Todennäköiset!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha