Puuttuva linkki? Mitä se tarkoittaa eläinten hyvinvointia?

Tiitus Aakula Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ida on mielenkiintoinen eläin, hän on toisin kuin kaikki muut. Hän on lisko, joka näyttää vähän kuin apina. Tai tarkemmin, hän oli. Tiedemiehet havaitsivat her47-miljoonaa vuotta vanha fossiilista edelleen Saksassa ja suorittanut laaja analyysi. Uusi kirja ehdottaa Ida on kriittinen puuttuva-linkki lajien kädellisten evoluution. Tämä löytö on suuri menestys henkisen argumentti eläinten oikeuksia, koska se on enemmän näyttöä siitä, että ihmisten ja muiden eläinten on yhteinen evoluution syntyperä.

Mitä kehitys on tekemistä eläinten hyvinvointia?
Käsite kehitys käsitellään yksi keskeisistä kysymyksistä eläinten asianajo, miksi välitämme eläimiä? Eläimet ovat kuin me. Me ihmiset eivät ole kategorisesti eri kuin mikään muu eläin, olemme vain eri muutamassa tutkinto. Toki, ihmiset ovat älykkäämpiä kuin koirat, valaat, kissoja, kanoja, lehmiä, ja norsuja. Kukaan ei kiellä sitä, mutta iso kuva, meidän suurempi kyky analyyttinen ajattelu on vain hyvin pieni ero. Suurin osa meidän fysiologia on sama kuin muut eläimet. Meidän DNA on yli 95% identtisiä joitakin muita eläimiä. Tärkein samankaltaisuus kaikkien eläinten on meidän keskushermostoa, jotka ovat lähes samat kaikille muille eläimille. Tämä tarkoittaa meillä on lähes identtinen valmiudet kärsimystä.

Sillä ei ole väliä kuinka älykäs olet, kun se tulee kärsimystä, julmuuteen. Sika voi kärsiä yhtä paljon kuin koira, aivan yhtä paljon kuin poika. Se ei ole sanoa, että ne 3 eläimet ansaitsevat yhtäläiset oikeudet, mutta ne varmasti kaikki ansaitsevat yhdenvertaisen huomioon niiden kärsimyksiä. Kukaan Ehdottaisin, että me kohtelemme vähemmän älykkäitä ihmisten yhtään vähemmän inhimillisesti kuin muut ihmiset. Joten miksi se hyväksyttävää rajoittaa kanoja, lehmiä ja sikoja kauhea tehdas tiloilla tai aihe kädelliset ja pupuja julma kokeiluja laboratorioissa? Koska he vähemmän älykkäitä kuin meille? Koska he eivät pidä meistä?

Toivottavasti Ida auttaa meitä tekemään yhteys eläimille. Kun se tulee julmuutta ja kärsimystä, kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Toukokuu 25, 2017 | 13:33:27 | myöhemmin 9 kuukautta
Hellä Härkönen
  Like 3   Dislike 0

Ennen Lindsey O kuvailee ihmisiä "makaa", hän olisi varmistettava, että hänen olettamus on oikea. Ei, "Ida" ei voi olla eräänlainen lisko, kuten Lindsey joten oikeutetusti ilmoittanut minulle, mutta mitä hän on minun on silti mitään syytä uskoa, että hän on edelläkävijä hominidien joko oposable peukalo tai ei.

Toukokuu 25, 2017 | 18:34:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Hilla Hietala
  Like 1   Dislike 2

Jos kuulen haukkuminen Oletan kuuntelen ääntä tehnyt koira. Jos näen ranting Oletan luen kreationistien saarnan. Ei täysin kohtuuton. Niin ja ei ole koskaan mennyt college tai jopa lukion Minua ei koskaan opetettu mitään evoluutiosta, mutta tiedän, että sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa sammakoita muuttumassa ruhtinaat. Nyt ystävällisesti lopettaa hakkaa että puolustuskyvyttömiä strawman, hän on saanut tarpeekseen.

Toukokuu 26, 2017 | 00:44:41 | myöhemmin 9 kuukautta
Noora Ahmaoja
  Like 3   Dislike 1

Ja niille teistä, jotka näet evoluutioteorian olevan ristiriidassa käsitteen "suunnittelija"? Miksi? Tiede ei sano, että ei ollut "suunnittelija". Kaikki tiede kuvaa on prosessi. Jos olet yksi niistä, joka uskoo jotkut jumaluuden luotu elämä maan päällä - niin ei he ovat luoneet elämää käyttämällä evoluution? On monia uskonnonharjoittajain jotka täysin hyväksyä, että heidän jumalansa valitsi kehitys hänen / hänen / sen avulla asuttavat maapallon. Ja ei ole mitään tieteen tai evoluutioteorian jossa ristiriidassa tämän. Mikään tieteen tukee sitä, joko, tietenkin - mutta se ei todellakaan ole ristiriidassa se.

Toukokuu 26, 2017 | 01:29:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Roni Holopainen
  Like 2   Dislike 1

"... Ihmiset lähes poikkeuksetta päätyvät uskomuksia ei perusteella mitään todisteita, mutta sen perusteella, mitä heille on opetettu ja mitä he löytävät on houkuttelevin heille riippumatta riippumatta totuus voi olla." niin ... että olisi aika paljon paikka, samassa paikassa kuin muu ihmiskunnan ... meanning että ei ole mahdollisuutta mitään löytää ns totuus ... sinun "totuus" olisi yhtä totta tai väärinä kuin muualla: n ...

Toukokuu 26, 2017 | 05:56:49 | myöhemmin 9 kuukautta
Raita Salovaara
  Like 1   Dislike 0

Sinulle Rosemary: En ole koskaan mainittu Raamatun minun writtings tai mainittujen Suuri heprean Jumalan. En ole sanonut, että Raamattu on täysin oikea vai väärä. Olen puhunut älykkään suunnittelun, jonka näen todisteita joka suuntaan katson. Yksi hyvä esimerkki on immuunijärjestelmää ja miten se toimii pitää sinut hengissä. En ole koskaan mainita uskonto, joka on syynä moniin sota läpi ulos Historia ja meidän nykypäivän. Olet olettaen, että olen uskonnollinen fanaatikko ja väärin. En kuitenkaan vertaan Evolution paljon kuin peruskoulun he opettivat minulle, että sammakko muuttumassa prinssi oli satu, mutta sitten yliopistolla he yrittivät opettaa minulle, että sammakko muuttumassa prinssi oli tosiasia. Joten mikä on todella totta? Tästä pääsenkin ymmärtää, että ihmiset lähes poikkeuksetta päätyvät uskomuksia ei perusteella mitään todisteita, mutta sen perusteella, mitä heille on opetettu ja mitä he löytävät on houkuttelevin heille riippumatta riippumatta totuus voi olla.

Toukokuu 26, 2017 | 06:20:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Akseli Jaatinen
  Like 4   Dislike 1

jos löytää Ida tekee meistä suunnitella uudelleen asennetta muita eläimiä, jotka olisi suuri kehitysaskel

Toukokuu 26, 2017 | 11:43:33 | myöhemmin 9 kuukautta
Iines Oja
  Like 1   Dislike 1

"Burning Darwins kirjat olisi varmasti hyvä paikka aloittaa, jotta tämän sukupolven ja tulevien sukupolvien on älykkäämpiä näkökulmasta miksi ja miten siellä on elämää tällä planeetalla." Miten kristitty. Bet haluat todella nauttia kaivamaan ylös Darwinin jäännöksiä ja polttamalla ne. "Ne, jotka uskovat Evolution on aivopesty Media ja valitettavasti eivät todellakaan halua kouluttaa itseään etsivät totuus." Eikö ole jotain arvokasta Kokonaan Babble noin päätellen ei ettei yksi tuomittaisi? "Evoluutio on valhe ja se vie kuin analyyttinen mieli uskoa semmoista tiedote vain." Vain Bull todisteena tässä on eltaantunut hourailu.

Toukokuu 26, 2017 | 15:12:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Aatto Elomaa
  Like 1   Dislike 0

"Katsos Evolution on valhe ja todiste on kaikkialla ympärillänne." Käytät suunnittelija kreationistien silmälaput tällaisia ​​elkeet. Onko sinulla vastaavia korvatulppia tai sinä yksinkertaisesti laittaa sormet korvissa ja laulaa LALALALALA minä kuule sinua !!!?

Toukokuu 26, 2017 | 18:06:37 | myöhemmin 9 kuukautta
Toini Lahtinen
  Like 2   Dislike 0

"Anteeksi Lindsey, mutta ns evoluution todisteita hyppää päätelmään, sitten perustuu tähän päätelmään." Tutkija: Tässä on todisteita, nyt katsotaan mitä johtopäätöksiä voimme tehdä siitä. Kreationistien: Tässä ovat johtopäätökset, nyt Katsotaanpa, miten voimme twist todisteet yhdenmukaistaa niitä.

Toukokuu 26, 2017 | 23:47:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Anna-Liisa Ruutu
  Like 3   Dislike 0

"Joten takaisin eläinrääkkäyksen asia. Haluaisin vain tietää ... jos emme testaa tietyt lääkkeet jne eläimillä, jotka / mitä / miten meidän pitäisi testata niitä? Ihmiseen?" Kyllä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha