Puku Väitteet Cleveland poliisi hakkasi, Nöyryytetään Gay Couple

Tuire Heino Tammikuu 27, 2017 Miscellany 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
tämä on huolestuttavaa. Juuri näin vetoomus. Allekirjoitettu!

Kaksi homoja ovat jättäneet liittovaltion oikeusjuttu väitetään virkamiesten Cleveland poliisilaitoksen voittamaan heidät ja nöyryytetään heitä kahdessa eri tapahtumien viime huhtikuussa.

Jonathan Simcox ja Steven Ondo sanovat kävelivät kotiin ravintola 2. huhtikuuta 2011, kun he olivat eri mieltä. Tämän seurauksena he tilapäisesti erosi. Kun Simcox saavuttivat kotiin ja löysi hän ei ollut avain oven, hän alkoi kutsua ulos Ondo. Tuolloin hän kohtasi naapuri, joka tietämättään heille sattui olemaan off-duty poliisi. Mies huusi, että hän olisi hiljaa ja lopettaa häiritsemättä rauhaa. Simcox kielsi hän oli tekemässä niin.

Simcox väittää, että mies, fyysisesti paljon suurempi kuin häntä, sitten tuli yhä aggressiivinen. Jälkeen pyytävät toistuvasti mies jättää omaisuutta, Simcox väittää hän oli "nurkkaan", jonka off-duty poliisi. Simcox sanoo, että hän sitten yritti push off-päivystäjä, jolloin mies löi hänet maahan ja hän väittää, löi häntä toistuvasti. Steven Ondo, kuulo Simcox huutavat häntä, tuli Simcox n tukea ja alkoi kamppailevat naapuri vaan, koska hänen pieni rakentaa, oli fyysisesti voinut hillitä off-päivystäjä. Sitten, kun toinen pari naapurit tuli ulos ja off-päivystäjä oli hajamielinen, kamppailu oli vihdoin hajonnut.

Kaksi miestä väittävät, hetkeä myöhemmin, määrä virkamiehiä ilmaantui kotonaan ja heidät pidätettiin ja vangittiin. He oppivat, että off-päivystäjä oli soittanut osasto, jonka mukaan kaksi miestä olivat niitä pitänyt pahoinpidelty häntä.

Simcox väittää, että prosessin aikana pidätyksen hän sai enemmän vammoja käsivarsilleen ja että kun hän sai aseman he olivat "peitettynä" veressä. Pyynnöt saada vammoihinsa dokumentoitu olivat mukaan puku, kiisti. Kuitenkin kaapia yllä Simcox oli niin vakava, että vankilaan sairaanhoitaja oli hallinnoida jäykkäkouristus laukaus, josta on ennätys. Pari vietti kolme päivää vankilassa niiden väitettyjen rikosten mutta kaikki kulut myöhemmin pois.

He jättivät vankilaan onneani että viimein heidän koettelemus oli ohi. Kuitenkin viikkoa myöhemmin, pari kohtasi töykeä heräämisen, kun tuli kovaa koputtaa ovelle.

Haastattelusta he antoivat Fox 8.com:

Mukaan oikeusjuttu, "6 tai 7 jäsentä SWAT / ja tai Optio Team" olivat lakaista joka päivä. Ondo ja Simcox sanoi virkamiehet sitten kertoi heille he olivat etsintäkuulutettu pidätysmääräys, joka oli myönnetty, "pahoinpitely rauhan upseeri."

Miehet sanoivat joka kerta he yrittivät esittää kysymyksiä, virkamiehet tuli yhä väkivaltainen.

"Upseeri lasit tarttui minua paitani, ja löi minua kahdesti kasvoihin, kun hän löi minua, hän heitti minut seinää vasten", sanoi Simcox.

Simcox sanoo aikaan pidätyksen, hän ja hänen kumppaninsa olivat yllään vain alusvaatteet ja t-paitoja. Kun Simcox veli kysyi poliisille, jos hän voisi saada heille housut ja kengät, yksi poliiseista väitetysti vastasi sanomalla, "Voit mennä saada ne kengät, mutta risukimppuina don` t ansaitsevat pukeutua housut vankilassa. "

Tästä, puku väittää:

 Steven ja Jonathan käyttää vain niiden alusvaatteet aikana pakotti poistaminen kotoaan, takavarikointi ja myöhempi liikenteen Cleveland poliisi van, joka vei heidät vankilaan. Jäsenet Clevelandin poliisi jatkoi kieltäytyä Steven ja Jonathan niiden housut kuljetuksen aikana ja kun he olivat vankeja vankilassa. Huolimatta toistuvasti anoen housut peitettävä itsensä, vankilaan henkilökunta lopulta myöntyi ja joiden kunkin jumpsuit jälkeen yli päivä oli kulunut.

Puku jatkaa sanoen:

Luottaa siihen, että he olivat tehneet mitään väärää, Steven ja Jonathan jokainen kielsi peruste sopimuksen päässä Cuyahoga County syyttäjälle. Syyttäjät olivat tietoisia halventavia ja haittaa kulusta upseerien aikana pidätetty mutta kääntyi silmänsä upseerien käyttäytymisestä. Tapaus eteni tutkimus ja tuomari Stuart Friedman löytyi Steven Jonathan syytön kunkin keinotekoinen näitä vastaan ​​nostamat syytteet.

Yritys edustaa pari, David B. Malik & Associates, kertoo se uskoo parin loukattiin, osittain koska heidän seksuaalisuuttaan. Puku sanoo pari haluavat tiedostoon vastaan ​​poliisilaitoksen varmistaakseen, että tämä hoito ei toistu. Se toteaa, että Cleveland isännöi Gay Games vuonna 2014 ja että se on ensiarvoisen tärkeää julkisen luottavat poliisilaitokselle.

Poliisilaitos, vedoten yleinen menettely, jossa oikeudenkäynnit ovat huolissaan, on laskenut kommentoida tiedotusvälineille.

Katso tästä videohaastattelu pari.

Voit lukea valituksen kokonaisuudessaan täällä.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Hyvä elämä
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha