Puhutaanpa sukupuoli

Jyri Pitkänen Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Puhutaanpa sukupuoli

Istut ympärillä aamiaispöydässä ja 13-vuotiaan rennosti kertoo vanhempi sisarus että "niin ja niin" vuonna yllä - niin, 14-vuotias - seksiä toinen päivä. Voit tukehtua teidän kahvia.
Tai olet katsomassa uutisia perheen ja siellä on tarina nuoresta miehestä maksuista kuvaamisen seksuaalinen kohtaaminen kollegan ilman hänen lupaa ja sitten osoittaa se hänen ystävänsä. Voit punastumaan ja rukoilla ne ylittävät sää pian. Sitten on niitä tv ja radio mainokset noin sukupuolitaudeista ja ennenaikaista siemensyöksyä.
Se voi näyttää vanhemmille, että sukupuoli on kaikkialla. Mutta sen sijaan yhtäkkiä puhkeamassa äänekäs laulu tai heilauttamalla kanava joka kerta "se" tulee esille, äidit ja isät voivat käyttää näitä hetkiä kuin kultainen mahdollisuudet osallistua rento "sex puhuu", sanoo Rob Hardy, perhesuunnittelu NSW vanhempi terveyden edistämisen upseeri . "Keskustelun aloittaminen aikaisin lasten kanssa kehittää perustan meneillään olevat neuvottelut koko kehitystä ja valmistelee niitä itsenäisyyden aikuiselämään", hän sanoo.
"Vanhemmat voivat hyödyntää näitä" teachable hetket ", joka aukeaa arkielämässä puhua erilaisia ​​seksuaalisuuden kysymyksiä. Näitä voivat olla suhde break-up TV soapie tai seksuaalisesta väkivallasta uutisotsikoita.
"Molemmat esimerkit antavat mahdollisuuden puhua kunnioittava ja turvallinen suhteita. Vanhemmilla on tärkeä rooli opetuksessa henkilökohtaiset arvot ja uskomukset noin seksuaalisuuteen."

Vanhemmat ovat roolimalleja

Tutkimukset ovat osoittaneet, että mitä teini-ikäiset puhuvat ystäviensä kanssa tai nähdä internetissä ja TV, se on vanhemmat, jotka ovat heidän seksuaalisen roolimalleja.
Viime University of Montreal tutkimuksessa todettiin 45 prosenttia teini-ikäiset näyttävät vanhempiinsa, kun se tulee muodostavat heidän seksuaalisen arvoja, verrattuna 32 prosenttia, jotka vedota heidän ystäviään ja vain 15 prosenttia, jotka ottivat vaikutteita kuuluisuuksia.
Mielenkiintoista, tutkimus paljasti myös, että monet teini-ikäiset, jotka odottavat heidän vanhemmat asuvat perheissä, joissa seksuaalisuus on keskustella avoimesti, ja että nämä lapset ovat lisätä tietoisuutta riskeistä ja seurauksista sukupuolitautien.
"Hyvä viestintä perheiden ja varsinkin noin seksuaaliterveys, liittyy vastuullisempaa käyttäytymistä", sanoo tutkija tohtori Jean-Yves Frappier.
Jonathan Nicholas toimitusjohtaja Inspire säätiön, joka kulkee nuorten tukipalvelu ReachOut.com, sanoo vanhemmat yliarvioida roolin ikäisensä ja media pelata heidän lastensa elämään.
Hän uskoo teini todella haluavat saada heidän seksuaalisen tietoa ja ohjausta heidän vanhempansa. Ja he eivät vain keräämässä suhdetta data - rakkaus, kunnioitus ja romantiikkaa sekä sukupuoli - teini-iässä, mutta koko lapsuuden.
"Lapset tietävät, että useimmissa tapauksissa äidille ja isälle ovat ihmisiä, jotka voivat tarjota heille arvoja ja tiedot onnistuneesti selata elämän yleisesti, ja joka sisältää rakkautta ja seksiä," Nicholas sanoo.

Ei tarvetta seksiä puhua

Sekä Hardy ja Nicholas sopivat, että ottaa kertaluonteinen seksiä puhua teini on menneisyyteen.
"Tällä vaiheessa on liian myöhäistä, ja se voi päätyä kiusallista sekä vanhemman ja lapsen, jos seksuaalisuuteen kysymyksiä ei ole koskaan vedonnut" Hardy sanoo.
"Vaiheittain on paljon käytännöllisempi, joten voit pitää tulossa takaisin sopiva aiheita kuin lapsi kehittyy. Muista, keskustelu on kaksisuuntainen puhua, ei luento."
Mennessä lapset ovat jo nuorukaisia ​​he tietävät mekaniikka säädöksen ansiosta seksuaalikasvatus kouluissa. "Se on rakkautta, läheisyyttä ja kunnioitusta, jotka menevät sukupuoli, että he tarvitsevat tietoa," Nicholas sanoo.
"Ne on varma, että sukupuoli on nautittavaa ja normaali osa elämää, kun saavutat tietyn iän, ja että he Johdolla aloittaa rakastumassa ja tunne himoa tässä iässä. Se on vanhempien vastuu varmistaa heillä on kaikki nämä tiedot. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha