Puhdistus Gerbil Cage

Valdemar Aho Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Gerbil voi osoittautua yksi parhaista lemmikki on. Vaikka ne ovat söpö ja ihana tarpeeksi halata koko ajan, se-tärkeää huolehtia niiden hygieniaa. Gerbiilit pohjimmiltaan vaativat tilaa riittävän tarpeeksi liikuntaa, syöminen ja nukkuminen. Tätä gerbiilin häkki on puhdistettava säännöllisesti, jotta oman gerbiilin pysyä terveenä ja löyhkä ilmaiseksi. Gerbil luonteeltaan on erittäin siisti jyrsijä. Ne don-t haju niin paha kuin koekaniineina ja he don-t pentue suuri pellettejä kuten rotat ja hiiret. Kuitenkin, tämä ei vapauta omistajaa gerbiilin puhdistuksen häkissä.

Seuraavat ovat muutaman askeleen, joka omistaja voi seurata puhdistaa gerbil häkki:

1. Poista varovasti gerbil sen häkin ja aseta se turvallisella alueella, jossa hän ei ole vaarassa saada satuttaa. Ämpäri tai astia on suositeltavaa, jotta ei anna gerbil hypätä pois ja satuttaa itsensä. Pidä gerbiilin miehitetty, laita hänet käynnissä pallo. Auttaa gerbil sopeutumaan hänen tilapäiseen sijaintiin, ottaa jotain hänen häkki kuin hänen vuodevaatteet sitä.

2. Irrota kaikki pentueen häkistä. Dumpata kaikki vanha vuodevaatteet. Koska gerbiilit yleensä pentue erityisesti paikkoja, yleensä nurkka häkin. Se on helppo poistaa. Käytä rikkalapio tehdä tätä.

3. Huuhtele ja puhdista häkki miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Käytä pehmeää kangasta tehdä tätä. Puhdista kunnes epämiellyttävä haju on poissa ja saippua on poistettu. Kuivua häkki, käytä paperia. Varmista, että häkki kokonaan kuivuu pois.

4. Line häkin pohjalle sanomalehden. Päälle sanomalehden käytön haapa, hoito tuore tai maissintähkä vuodevaatteet imeä jätökset. Voit lisätä mukavuutta asetus, aseta silputtu sanomalehti tai vessapaperia.

5. Täytä ruokaa tarjotin ja vesisäiliö.

Puhdas terve gerbil on onnellinen gerbiilin ja vielä parempi veto. On tärkeää tehdä teidän tekemään, että se pysyy tällä tavalla. Ihanteellinen tilanne olisi puhdistaa häkki vähintään kerran viikossa. Täydellinen tilanne olisi tehdä tämän kahdesti viikossa. Puhdas häkki avulla gerbil tuntuu hyvältä ja myös pysyy uskollisena sinulle kuin lemmikki. Vielä, pitämällä hänen häkki puhtaana, te lopulta pitää hänet terveempiä. Hänen siisteys myös voit pitää hänet lähellä sinua useammin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha