Presidentti Gingrich kiellettäisiin kantasolututkimus

Maija Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Entinen puhemies House Newt Gingrich voidaan alistunut menettää nykypäivän Floridan ensisijainen, mutta se ei pysäytä paritukseen.

Gingrich uusin yritys Chum konservatiivinen perusta viikonloppuna, kun hän kertoi churchgoers Floridassa että presidenttinä hän kieltäisi kaikki kantasolututkimusta, koska se on "käyttöä tieteen desensitize yhteiskunnalle yli tappaminen vauvoja."

Tämä on uusi matala Gingrich joka oli aiemmin vahva puolestapuhuja liittovaltion rahoitusta tieteelliseen tutkimukseen. Vuonna 2001 se oli hänen tukimuoto helpottaa laajentamalla tutkimusta kantasolujen niille, jotka olivat peräisin ihmisalkioista jääneet koeputkihedelmöitys ponnisteluja. Nyt ehdokas Gingrich on kyseenalaistaa nämä alkiot pitäisi jättää yli hedelmällisyyden klinikat aluksi.

"Jos sinulla on koeputkihedelmöitys luot elämää. Ja siksi meidän pitäisi tarkastella vakavasti, mitä pitäisi säännöt olla klinikoiden tehdä, koska he elämän luomisesta ", Gingrich sanoi.

Vaikka tämä on häpeällinen vetäytyä kohtuullisuutta varten Gingrich, hänen asemaansa ei ole mikään yllätys vuonna 2012. republikaanit ovat taulu-maa puolue, hylättiin tieteen vihollinen uskon ja kieltäytyy tukemaan kaikkia politiikkaa, voisi haastaa dogmi. Yhdenkään ehdokkaan, joka haluaa republikaanien presidenttiehdokas nimitys on menossa on vaikea oikeus saada nimeämisen. Aikana, jolloin tekniikka on merkittävästi muuttaa tapaamme ymmärtää ja vuorovaikutuksessa maailman, ja kun tutkimus- ja investointeja julkisen terveydenhuollon voidaan ero löytää parannuskeinoa Alzheimerin tai syöpä, "henkinen" republikaanien kenttä haluaa vetää pistoke julkisin varoin rahoitetun tutkimuksen, joka luo työpaikkoja ja säästää ihmishenkiä kaikki koska kristillinen konservatiivit vaadi soitto lautasen solujen vauva. Vuonna 2012. Amazing.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Toukokuu 17, 2017 | 04:18:09 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaisu Keskisaari
  Like 2   Dislike 1

Cheryl olet aivan oikeassa noin varsi tutkimusta. Valtava läpimurto juuri ilmoittanut tänä aamuna on auttaa korjaamaan sydänlihaksen läpi kantasoluja. Kantasolututkimus on olennainen osa löytää parannuskeinoja vammoja aiheuttavista sairauksista. Miten kukaan todella moraalinen ihminen uskoa jotain, joka on olemassa ja saatavilla hengenpelastus- menettelyjä olisi kiellettävä. Nämä äärioikeisto uskonnollinen tarve saaren kaikki omia. Ehkä siellä on yksi he voivat jakaa Texas republikaanit.

Toukokuu 17, 2017 | 11:52:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Noomi Tuomela
  Like 0   Dislike 1

Sandy E. ------ kantasoluja voidaan napanuoran verestä, sikäli kuin tiedän. Ehkä sinun kannattaa opiskella jopa sitä. Jokainen raskaana oleva nainen saa esite ennen synnytystä, antamalla hänelle mahdollisuus saada hänen vauvan napanuoraverestä tallennettu "napanuoraverestä pankki", jos sitä tarvitaan tulevaisuudessa. Siksi sinun republikaanit täytyy antaa ylös tiedot johtuvat tutkijat sijasta tukahduttaa tiedot kansalaisilla on oikeus tietää.

Toukokuu 17, 2017 | 13:29:35 | myöhemmin 9 kuukautta
Hannu Väänänen
  Like 3   Dislike 1

Söpö otsikko .... paitsi me ihmiset aikovat kieltämään sellaista asiaa kuin "presidentti" Gingrich. Toiveajattelua, Newtie.

Toukokuu 17, 2017 | 19:42:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Senja Alatalo
  Like 2   Dislike 1

Ehkä Newt olisi pitänyt ottaa talonmies työtä, kun hän oli college, hän ilmeisesti ei saa itseään älykkäämpiä käyttämällä aikaa opiskella.

Toukokuu 18, 2017 | 03:49:34 | myöhemmin 9 kuukautta
Tuula Ketola
  Like 1   Dislike 1

Toinen syy, miksi Gingrich on idiootti. Sandy E- Kyllä, tarvitsemme kantasolututkimus. Tarkastella kaikkia sairauksia, joita ei voida parantaa muulla tavalla. Tutkimus antaa ihmisille toivoa paremmasta elämästä. Sinun usko Jumalaan on ihailtavaa ja mielipiteesi. On enemmän kantasolututkimukseen kuin vain voitto. Pyytää ihmisiä kuten Michael J. Fox monien joukossa, miksi kantasolututkimus on niin tärkeä. Haluan ihmisten on mahdollisuus. Se on minun mielipiteeni. Jos et usko sitä, niin älä käytä sitä, vaan antaa niille, jotka ovat epätoivoisesti parannuskeinoa niiden sairauksien mahdollisuus saada yksi.

Toukokuu 19, 2017 | 10:25:42 | myöhemmin 9 kuukautta
Sirkka Laukkanen
  Like 1   Dislike 2

No opimme kaksi asiaa tänään. Kantasolut ovat vauvoja ja rahaa on mies asia. Luulen naiset eivät tee mitään rahaa.

Toukokuu 19, 2017 | 15:42:18 | myöhemmin 9 kuukautta
Tapio Siirala
  Like 3   Dislike 2

 Sandy E. Kuka sanoi mitään tappamisesta vauvoja, kantasolut eivät ole vauvoja.

Toukokuu 19, 2017 | 18:15:43 | myöhemmin 9 kuukautta
Siviä Ruutu
  Like 2   Dislike 1

"Perääntyä kohtuullisuus" on niin lievä tapa ilmaista asia. Hey everybody, on typeryys tarttuva? Onko rokote tulossa yksi? Varokaa!

Toukokuu 19, 2017 | 21:04:23 | myöhemmin 9 kuukautta
Matleena Hakanen
  Like 0   Dislike 0

Kantasolututkimusta ei ole lainkaan nessessary. Emme nned tappaa babaies auttaa muita toipumaan sairaudesta. Jumala antoi kaiken, mitä me tarvitsemme yrttejä ja muita asioita. Tiedoksesi Jumala ei luonut rahaa. Se, s "mies" juttu.

Toukokuu 20, 2017 | 05:10:45 | myöhemmin 9 kuukautta
Erno Ronkainen
  Like 3   Dislike 0

Gingrich Pres olisi pahempi kuin Bush, jos se on mahdollista.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha