Potter-fanit Win: Rowling Kynät Lyhyt Tietoja Harmaa tukka Harry

Teuvo Lakomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

J.K. Rowling on sitä uudelleen, kiusanteko Harry Potter fanit yksityiskohtia siitä, mitä tapahtuu päähenkilön elämän päätyttyä sarjan uusi novelli lähetetty Harry Potter fanisivusto Pottermore. Pala näkee keski-ikäinen Harry, Ron ja Hermione osallistuu Quidditch MM-finaalissa perheineen ja kirjoitetaan väärennös juorupalsta päässä Potter maailman iltapäivälehtien toimittaja Rita Skeeter.

Potter on kuvattu Skeeter kuin: "Noin kääntyä 34, on olemassa pari säikeitä hopeaa kuuluisan Auror n mustat hiukset, mutta hän jatkaa käyttää erottuva pyöreitä laseja että joku voisi sanoa paremmin soveltuvan tyyli puutteesta 12-vuotias. "Potter on vielä hänen salama muotoinen arpi, mutta on urheilu uusi leikkaus poskessa että Skeeter spekuloi voisi olla joidenkin huippusalainen Auror työ -" Onko Valittu sotkeutunut tuore arvoituksia jonain päivä räjähtää meille kaikille, syöksevät uuden ajan terrorin ja sekasortoa? "- tai kotimaan riita vaimonsa Ginny, joka on nyt urheilutoimittaja varten velhojen sanomalehti Daily profeetta.

Ron Weasley, "jonka kuuluisa inkivääri hiukset näyttää harvennus hieman," on jättänyt taikaministeriölle auttaa hänen vanhempi veljensä George ajaa hänen vitsi kauppa, Weasleyt velhona vinkuna, päätös että Skeeter liidut jopa joko turhautumista "seisoo Potterin varjo "tai viipyvä henkisiä vaikutuksia tapahtumista taistelee Voldemort seitsemännessä Harry Potter -kirjan. Hermione, naimisissa Ron, on varajohtaja laitoksen Magical lainvalvonta ja kahden lapsen äiti. "Onko Hermione Granger todella todistaa noita saada kaiken? , "On Skeeter arvio Hermionen saavutuksia. Monet muut hahmot Harry Potter maailman annetaan myös päivitykset 1500 sanan tarina.

Koko kappale on satiiri sensaatiokirjoittelu, joka Rowling ei ole fani ja on käyttänyt luonnetta Rita Skeeter pilaa Harry Potter-sarjan. Koko uuden teoksen, Skeeter tekee villi syytökset perustuvat juurikaan ole todisteita, kaikki samalla creepily vakoilee Potter ja yrityksen, kun he yrittävät nauttia itsensä urheilutapahtuma. "Yksi aina epäröi hyökätä yksityisyyttä nuorten, mutta tosiasia on, että kuka tahansa läheisesti Harry Potter niittää etuja ja on maksettava rangaistus yleisen edun" Skeeter sanoo, ennen kuin kytket hänen tulevan kirjan Harryn tarinan.

Vaikka lopullinen romaani ja lopullinen elokuva Harry Potter-sarjan on ollut pitkään päättynyt, Rowling joskus palaa velhojen maailmaan Tylypahkassa, ja fanit hulluksi uutta tietoa rakastettuja hahmoja. Aiemmin tänä vuonna, kirjailija teki aaltoja, kun hän ehdotti, että hän olisi pitänyt Hermione naimisiin Harryn sijasta Ron.

Rowling on myös asetettu kirjoittaa hänen ensimmäinen käsikirjoituksia suunnitellun elokuva trilogia perustuu Potter haara Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. Näistä elokuvista tapahtuu Harry Potter maailmankaikkeus, mutta seuraa eri merkkejä New Yorkissa 70 vuotta ennen Potterin tarina alkaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha