Post-loma oireyhtymä: 5 kamppailut Jokainen voi koskea jälkeen pitkä loma

Elviira Korhonen Heinäkuu 25, 2016 Elämäntapa 44 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Me kaikki rakastamme pitkät lomat. Aurinko, hiekka, osapuolet ja eksoottinen saari uni-ins. On aika otat viettää arvokasta työtä oikeus, anna hiukset alas, ja heittää varovaisuutta tuuli- hyvin, että mitä unelmoit, muutenkin. Liian usein teidän aurinkoisella unelmat ovat särkyneet kuin palaat todellisuuteen työelämän ja, tyypillisesti, että kasa vastattu sähköposteja odottaa sinua sähköpostiisi.

Sähköpostit syrjään, tässä on viisi kamppailut olet varmasti törmännyt jossain vaiheessa aikana jälkeisen loma Crash:

1. Olet dread on omassa talossa

Jälkeen tähtisumuun loisto Hilton ja tiukka huomiota yksityiskohtiin Radisson, nöyrä asuinpaikkaa on tuskin trooppinen keidas, joka on jännittävää palata. Aika ympäri allas Korvataan aika nurmikon leikkuuta, kävelee rannalla nyt kävelee matolla, ja bikinit tytöt olet viettänyt tuntikausia katsomassa ovat nyt luvut mielikuvitus. Olet takaisin kyseisessä paikassa soitti kotiin, ja se on perseestä. Olet nyt muista miksi TV keksittiin, ja on uusi arvostus työtä he tekevät TV-show, Block.

2. Tajuat olet rahaton

Loma on ohi, aika tarkastaa talousarvioon. Ensimmäinen päivä takaisin töissä on yleensä käytetty uistelu kautta tiliotteita ja juominen runsaalla toimisto kahvia yrittää täyttää ammottava reikä vatsa- reikä aiheuttama hidas ymmärtämään, että kovalla työllä ansaitut säästöt varastettu Santa. No, oikeastaan ​​se oli sinulle toimii Joulupukki ja ostaa kaikki kohtelee lapsille, hemmotella istuntoon vaimosi, ja että tullitta tietokone sinulla piti olla klo Los Angeles International Airport. Mikään määrä nestemäistä onnea voi peitellä sitä, että terve pankkitalletukset vain ollut aivohalvaus, ja se on jopa voit hallinnoida elvytystä.

3. Tunnet aika on hidastunut

Seuraavina päivinä palaat lomalta, näytätte on ollut ongelmia, että fancy Rolex ostit ystävällinen herrasmies räätälöity puku seisoo jalkakäytävällä kiireisen kadun Bagdadissa. Olet varma, että se on käynnissä hidas, ja harkitsevat vaihtoehtoja korvaavan, kun ymmärtää se ei ole kelloa, se on vain, että elämä tuntuu hidas ja tylsä ​​verrattuna lomasta. No. Voit lohduttautua sillä, että siellä voisi olla mitään vikaa kaunis, upouusi katsella ... Odota, että "Rolox" kaiverrettu takaisin?

4. Voit päiväuni paljon

Kun istut omassa toimistossa töissä, kuulet koputtaa oveen ja pomosi tulee, jolla on iso keltainen tiedosto. Hän tulipunaiseksi, ja huutaa jotain sinulle, ja kaikki voit hallita tehdä, on hymy, aalto, ja kävellä ulos ovesta. Jätät rakennuksen ajatus myyvät kaikkea omistat, hyppääminen koneen trooppiselle saarelle jonnekin, ja elävät pois kalojen ja kookospähkinöitä toisaalta käytetään päivittäin rannalla auringon naamaasi.
Sitten heräät.
Se ei ole pomo, se työtoverisi tiedustellut tyhjä ilme naamasi, ja varovasti kysyä jos kaikki on OK, koska se näyttää tulleen säännöllinen esiintyminen. Rotilla. Toinen lounasaikaan unelmoida pilalle. Mutta hetkinen, sinun Rolox sanoo sinulla aikaa vielä yhdelle ...

5. Tajuatko, että olet ratas kone

Sokaista euforia matka, ja odotus seikkailu, jännitystä, ja rajaton tarjonta Coronas toimitetaan asiakkaan riippumatossa houkutteleva odottaa henkilöstön, loman työ kesti tervetullut sivutoimisia istuin. Mutta kun juhlat ovat ohi, ja elämän todellisuudesta uppoaa palattaessa lomasta, tunnut nähdä asiat aivan uudessa valossa. Yhtäkkiä, että tehtävä, joka sinulle on annettu tuntuu triviaali, ja ihmettelet miten 700 muut ihmiset omassa toimistossa voi seistä tulossa päivä, päivä ulos, työskennellä paikassa, jossa et edes tiedä mitä toimitusjohtaja näyttää Pidän henkilökohtaisesti. Vapaa oluita viihtyisä baari Manager "Rio de Beerto" inspiroi sinua enemmän kuin laitoksessa olet töissä kun tajuaa, että täällä todellakaan ole suurempaa tarkoitusta kuin tehdä osakkeenomistajille rikas, ja asiakkaat tyytyväisinä. No, ainakin siellä on ilmaista kahvia henkilökunnan huoneessa alas sali ...

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Tietoja Soccer Kiinnitystapit
Seuraava artikkeli Top 10 parhaat edut sinkkiä
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha