Pommi-nuuskaaminen Koirat toimivat paremmin kuin Skannerit?

Tuire Heino Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 27 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Totesi sekavin tuntein. Kiitos. Kiitos jakamisesta.

Kongressissa on keskustelu käynnissä siitä koiria tai skannerit ovat parempia pommi havaitseminen lentokentillä. Skannaus laitteet ovat kalliita, ja tunkeileva matkustajille. Yksi arvio kertoo kunkin skanneri maksaa $ 150.000. Koirat ovat sanoi joidenkin pystyä havaitsemaan räjähteitä paremmin kuin skannerit, ja maksaa noin $ 8,500. Irakin sodassa koiria käytetään havaitsemaan räjähteitä luodun kapinalliset tappaa liittouman joukot. NPR raportoitu niiden onnistunut käyttö viime vuonna, "haistaa koiria yleisesti tunnustettu tehokkain keino havaita räjähteitä."

Venäjällä, pommi-haistaa koiria käytetään niiden ristiriidassa terroristeja. "Koirat voi havaita sellaista tappavan aineen ja räjähteiden että ihminen, robotti tai minun ilmaisimen usein vaikea löytää", sanoi Venäjän armeijan virkamies.

Venäjällä, joidenkin pommi sniffers ovat Sulimov koiria, hybridi, joka on kasvatettu siellä. Niitä on käytetty pommi-haistaa vuodesta 2002. Koirat voi pystyä haju räjähteiden istutettu ihon alle.

Israelin tutkijat sanovat he löysivät hiiret haistavat räjähteitä jopa parempi kuin koirat. Haluaisin nähdä kongressin jäseniä keskustelemme noin käytöstä hiirten lentokentillä havaita pommeja.

Kuva pistetilanne: Flaurentine

Linkkejä
16000 Lives Saved by Colon Cancer Näytökset
New Mexico ydinlaitos nyt turvassa

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Jimi Lahtinen
  Like 3   Dislike 2

Niiden hajuaisti on niin uskomaton! Miksi niitä ei käytetä enemmän ... ja niiden sijasta Dang skannereita?

Ilta Kivi
  Like 2   Dislike 1

Koirat ovat paljon parempia kuin skannerit tai Pat-alamäkiä.

Sisko Juutilainen
  Like 0   Dislike 0

eläimet ovat hyviä työntekijöitä. he saavat kohdellaan huonosti joitakin halpamaista ihmisiä. god bless ne kaikki.

Veijo Niemi
  Like 1   Dislike 0

Jos koira toimii paremmin kuin skanneri ja on halvempaa miksi ei? Voi oikeus Yhdysvaltain hallitus on niin looginen voin tuskin kestää sitä!

Saija Haavisto
  Like 5   Dislike 2

Cindy, mikä ei ole eläin ystävällinen noin koirilla kaivaa esiin pommeja ja / tai huumeita? Tiedätkö miten he koulutettu? Tarkista se ennen kommentointia näin. Minulla on ystävä, joka oli puhdasrotuinen GSD, joka ei "tee se", kuten K-9 koira, joten hän nyt käytetty huume huumekoira. Hän rakastaa työtään. Se on iso peli. Ne eivät ole koskaan sallittuja nielemään lääkkeitä ....... se on lelu, joka annetaan, kun koko kaivaa esiin "mitä" ja se on kuin pelaa nouto.

Eerik Hämäläinen
  Like 2   Dislike 1

Olen vain pahoillani, että eläimiä käytetään tavoilla, jotka eivät ole lainkaan eläinystävällinen.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha