Päällekäyvä Moms Force Peruuntuneet pääsiäinen Hunt: Kun asetat Vanhemmat pilata hauskaa

Vappu Suutari Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Koska yksi äiti, en todellakaan ei ole aikaa hikoilla pieniä juttuja. Joten kun se tulee loma, minun kiireinen, hajosi, ei-uskonnollinen itse yleensä suorittaa minimiin. En joulu, tietenkin, mutta luova, talousarvion tajuissaan Single Santa muoti. Ja vaikka Pääsiäinen on tarkoitus olla kaikkein pyhin Christian pyhän päivän, minun kyyninen mieli vielä kamppailee side myytti takana onneton pupu joka hukkaa pastelli munia satunnaisessa nurmikot lapsille siivoamaan hänet.

Mutta riisuttu sen hassu ydin, Easter Egg Hunt voi olla ihana lapsi toimintaa, aiheuttivat oodles kiljuu makeisia iloksi. Mutta meillä aikuisilla on taipumus imee hauskaa pois mitään. Leijuu helikopteri vanhemmat ovat kääntyneet viaton Hunt osaksi Quest, joka sitten muuttuu Veri Sport. Yksi kaupunki Coloradossa on jopa mennyt niin pitkälle peruuttaa vuosittaisen Easter Egg Hunt, koska aggressiivinen vanhemmat ovat kallistuu vastenmielinen vaaka työntämällä, työntämään, hyppää eteenpäin-kaikki pelastaa tots pettymys.

Tässä on nopea vanhemmuus vihje: Lapset aina olemaan pettynyt. Lapset pitäisi oppia tottua siihen, koska elämä on täynnä pettymyksiä. Olen johdonmukaisesti kertoa tyttärelleni, että se on okei olla pettynyt. Mutta se ei ole okei pahastua tai pysähtyä sitä. Mutta se myös menee vanhemmille. Varsinkin yli jotkut pirun muovi munia.

Tänä viikonloppuna, tyttäreni kutsuttiin back-to-back Easter Egg metsästää. Joten päätin tulla mukaan, pukea minun toimittaja korkki sijasta pääsiäisen konepellin. Ensimmäinen tapahtuma oli kirkko, joka edelsi lievä viihde / indoktrinaatio kiertävän ministerin / vatsastapuhuja. Nuket Jeesukselle! Mutta koska Kristus on syy kausi, joka on odotettavissa, koska kaikki Jeesuksen-merkkisten tchotchke tarjotaan palkintoja. Mutta se teki minusta hieman ankara, kun Pehmo pentu nukke alkaa "puhua" ja lapsen vallaton kurittomuus kuin synti, jolle neljän-vuotias on tehtävä parannus. Mutta olin ainoa yleisö jäsen, joka mielestä se outoa olla saarnaa kuolemansynnin lapsille ... juuri ennen muna metsästää lähtölaukaus ... missä niitä kannustetaan olla niin ahne kuin he halua olla? Samaan aikaan jotkut innokkaat vanhemmat voivat ollut hiljaa piirtämistä miten antamaan lapsi epäoikeudenmukaista etua? Eh, luultavasti.

Tässä metsästää, munat olivat tyhjiä. Lapset piti kerätä mahdollisimman monta ja käteistä niitä palkintoja, à la Chuck E. Cheese. On kirkko nurmikko, mob sääntö otti: Suuria joukkoja lasten ajoi ylös ja alas ruohoinen Knolls, jopa juurikasvit vehreässä aluskasvillisuus Oma lapsi nappasivat pelkkä 14 munaa, joita ei ollut tarpeeksi "voittaa" mitään merkittäviä paitsi karkkia. Mutta koska karkkia oli ainoa palkinnon ilman mitään uskonnollisia branding, karkkia se oli. Tyttäreni hetkellinen ulkoasua alakuloisuus nykäisi minun kylmä mami sydämeni hetkeksi, mutta joka minun buck vastaan ​​kirkon sääntöjä? Plus, se ei ole mitään hotdog ja pari muovi googly-silmät ei paranna.

Seuraavana päivänä oli Easter Egg Hunt jatko-osa, joka pidettiin naapuruston townhouse monimutkainen leikkikenttä, jossa tyttäreni pääsiäisen koriin runneth yli. Tarkoituksena erottaa vanhemman lapsiasi nuoremmat lapset näytti jalo teoriassa, mutta turhuuden poronhoidon kissojen oli nopeasti toteutunut. Jotkut vanhemmat huusi audibles heidän lapsensa, tai huomautti muna käden ulottuvilla. Pahimmillaan, äiti olisi pönkittää mitä muovi esine sattui kattaa soikea aarre. Katselin lapseni kilpailu koko nurmikon napata yksi muna, kun taas darting ohitse klusterin muovi kultaa. Mutta minä niellä halu soittaa pikku muna ninja tiedustella. Lopulta, ei sillä väliä? Ja oi, kyllä, minulla on muovinen kuppi viiniä, kiitos ...

Vain alle kuusi minuuttia, satoja munia oli voitti ylös. Minkä jälkeen, lapset piipahti avoin niiden munia, kuumeisesti erottamalla muovin herkkuja, kuten mini-robotteja kuoriminen maissi. Sitten tuli vaihtokauppaa, joka oli lähes kokonaan itse valvottu: kauppa rannerengasta muovailuvaha sukupuolten välillä, vain satunnaisesti vanhempi tehostamalla sisään välittäjänä. Mikä oli silmiinpistävin on, että kukaan yli 5-vuotiaana näytti täysin ymmärtää käsite "etsijöitä pitäjät." Onko sääntö enemmän perus kuin?

Ehkä ottaa jäähdytin varusteltu olutta ja viiniä auttoi lieventämään vanhempien helikopteri terät, mutta aikuiset tässä Ipana tapahtuma näytti enemmän laissez-faire, ja, hyvin, aikuinen. Kukaan ei edes näyttänyt mieleen runsaalla suklaan kuluttaman pikkulapsille alle liukumäki. Vanhemmat lapset pelataan avoimella kentällä, jotka muodostavat omia pelejä ja valvoa omia sääntöjään. Johtopäätös: Tuntuu enemmän aikuisia anna lasten olla lapsia, hauskempaa se on kaikille. Pääsiäismuna metsästävät ei koskaan tarkoitus olla verta urheilua.

Höh.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha