Pidä silmällä rahaa Nämä 7 Online Investointi Työkalut ja sovellukset

Tytti Leino Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pidä silmällä rahaa Nämä 7 Online Investointi Työkalut ja sovellukset

Myönnän, että olen käyttänyt investoimalla työkalut ja sovellukset satunnaisesti viime aikoihin asti. Katselu markkinoiden vaihtelut on huimaa minulle, joko aiheuttaa minulle hiljentää vauhtia kun minun salkku kasvua suurempi minun päivittäin tuottopotentiaalin tai minut tuskailla oli kannattamatonta jotka näyttävät ylitsepääsemättömiä voittaa.

Joten, yleensä, mieluummin pitää minun etäisyys jatkuvaa reaaliaikainen streaming tietoja. Mutta päätöksiä tyhjiössä, kiinnittämättä huomiota laajemmin talouden säännöllisesti, ei ole viisasta.

On olemassa tapoja pysyä kuulolla investointeihin liittyviin tapahtumia ilman vyöryy niin voit keskittyä pitkän aikavälin tuloksia. Nämä online-työkaluja ja sovelluksia, jotka voivat olla hyödyllisiä tietää mitä kuuluu markkinoiden ja hallita salkun.

1. talousuutisia Bloomberg

Pysy ajan tasalla talousuutisia, huomaa markkinoiden liikkeitä, ja seurata tilojen kautta Bloomberg sovellus, joka on saatavilla eri tabletin ja älypuhelin alustoilla.

Yleistä tietoa on saatavilla kaikille. Plus, voit saada henkilökohtaista raportteja kirjoittamalla varastot omistat tai harkitsevat ostaa. Klikkaa varastot saada tietoa päivittäin hintojen ja myyntimäärien, tulosraportit ja taloudelliset tilastot, kuten P / E-luvut ja osingot sekä uutisia merkitystä yrityksen ja sen teollisuudelle.

2. Investoinnit riskinkantokyky Quiz

Arvioida ja tietää riskinsietokyky ennen sijoittamista. Loistava tapa päättää, miten luokitella ajattelutapa investointien mongerrus on ottaa sijoitusriskin suvaitsevaisuutta tietokilpailu kuten tämä kehittämä Finance professorit tutkimushankkeeseen.

Tyypillisesti tulokset osoittavat luokitukset kuten nämä: Puolustava, konservatiivinen, Kohtalainen, maltillinen kasvu, ja aggressiivinen.

Käytä tulokset, joiden avulla voit valita rahasto oman työnantajan 401 tarjoukset tai määrittää hyödykkeen määrärahoja oman salkun.

3. Smart Money Asset Allocation Laskin

Päätettäessä, miten sijoittaa rahasi tai tasapainottaa oman salkun, sinun kannattaa tietää, miten jakaa teidän omaisuutta. Nämä omaisuuserät seokset tyypillisesti sisältävät rahat, joukkovelkakirjat, kotimainen suuryhtiöt varastot, kotimaan pienyhtiöt varastot, ja kansainväliset varastot.

Usein määrärahat määritetään ottamalla vakiomallin ja säätämistä prosenttiosuudet perustuvat tekijät, kuten riskinsietokyky ja ikä. Smart Money Asset Allocation Laskin antaa suosituksia ihanteellinen varojen kohdentaminen perustuu tuotantopanosten jotka sisältävät nykyiset varojen kohdentaminen ja tulevaisuuden suunnitelmista. Tämä työkalu on interaktiivinen - muuttaa vastauksista ja huomaa vaikutus suosituksiin.

4. Portfolio Analysis

On olemassa erilaisia ​​online-työkaluja saatavilla portfolioraportointina. Tällaisia ​​työkaluja on upotettu irrallisiin sivustoja tai integroitu kirjautuneet puolella online-välitys sivustoja. Kaikki ovat ominaisuuksia, joilla voit rakentaa tai luoda oman salkun.

SigFig ja Personal Capital auttaa asuttaa sen työkalun kanssa osakesalkkuomistuksista vetämällä tilitiedot online pankkiiriliikkeet.

Portfolio rakentajia Meklariliike verkkosivuilla, kuten Vanguard tai Charles Schwab, on sinun omistusosuus tilinsä jo mutta voit lisätä ulkopuolella tiloilla käsin.

Lataamisen jälkeen tietosi, hyödyntää salkunhoidon tehtäviä. Analyysit jotka voivat olla käytettävissä ovat:

 
  • Vertailu nykyisten varojen kohdentaminen kohdennettuihin varojen kohdentaminen
  • Oivalluksia alan monipuolistaminen nykyisen salkun verrattuna maailmanlaajuinen ja / tai kotimarkkinoilla indeksit
  • Portfolio suorituskyky ja historialliset tuotot, mukaan lukien vertailut markkinoiden indeksit kuten S & P 500
  • Rahasto kustannuksia verrataan alan keskiarvoihin

Vuorovaikutusominaisuuksia näiden välineiden tarkoituksena on optimoida oman salkun. On hälytyksiä ongelma-alueet ja ehdotuksia, jotka voivat sisältää uudelleen jakaminen omaisuuden pääryhmään sekä varasto-, ETF, ja rahasto suosituksia.

5. Nykyinen ja historialliset tiedot Yahoo! Finance

Vaikka et vielä vakava sijoittaja tai taloudellisen historian harrastaja, ihastut valtavien resurssien Yahoo! Finance tutkimiseen varastot, ETF ja sijoitusrahastot. Etsi tämä aarrearkku nykyisten ja historiallisten tietojen syöttämällä ticker investoinnin haluat tutkia.

Sivusto tarjoaa merkittäviä määriä suorituskykyä tietoa helposti ymmärrettävä tavalla, joka ei ylivoimainen. Käytä sen työkaluja nähdä tunnusluvut, osingonmaksuja, SEC viilaus, ja analyytikko kommentteja.

Lisää varastot, ETF ja sijoitusrahastot omaan portfolio ja voit katsella perustiedot päivitysten kautta Yahoo! Finance sovellus älypuhelimeen.

6. Stock Screener mukaan Finviz.com

Älä anna busyness Finviz.com verkkosivuilla pelästyttää sinua. Varastossa-ETF-rahastot seulonta työkalu on intuitiivinen käyttää. Sinun ei tarvitse syöttää arvoja kaikki suodattimet. Valitse muutamia keskeisiä ominaisuuksia saada mielekkäitä tuloksia; Oletetaan esimerkiksi, rajaaja löytää osingonmaksukyky varastot palvelualalla.

Klikkaa "Ohje" Screener sivu käyttää sanaston, joka selittää teknisiä termejä, kuten Beta ja Relative Strength Index. Käytä screener sijoituskohteiden identifiointi lisätutkimuksia varten.

7. Kaupankäynti kautta välitys Mobile App

Voit ostaa ja myydä varastoja, ETF, joukkovelkakirjat ja sijoitusrahastot älypuhelimesta. Tämä ominaisuus on kätevä, jos haluat reagoida muutoksiin osakekursseja nopeasti tai niitä ei voi syöttää tilauksia tietokoneella päivän aikana.

Lataa välitys yrityksen Mobile App päästä alkuun. Kirjaudu tarkistaa saldot, huomata hintamuutokset, ja tarkistaa talousuutisia. Kahva liiketoimet aloittamalla kaupat, lähettää tilauksia, ja katselu tilauksen tila.

Omat valinnat ovat käyttäjäystävällisiä, erityisesti aloittelijoille, mutta tarjoaa analyyttisiä valmiuksia, jotka voivat hyötyä niille suurempia salkut ja monimutkaisempia tarpeita. Mitkä ovat suosikki online investoimalla työkaluja ja sovelluksia?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha