Pidä Meditaatio Top of Mind

Aukusti Alanko Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pidä Meditaatio Top of Mind

Käytäntöjä, kuten mindfulness meditaatio ja tietoinen syöminen voi parantaa mielialaa ja lisätä keskittymistä ja tietoisuutta päivän aikana.

Matkapuhelin alkaa täristä vierelläsi yöpöydällä. Se on 06:55. Saat sängystä. Käydä suihkussa. Pukeudu. Syö aamupala. Sitten pää pois töihin, päin ristitulessa raitiovaunu kiljuu ja auto honks jotka menevät yhdessä aamulla työmatkan.

On kaksi elementtiä puuttuu kuvaus edellä: meditaatio ja tarkkaavaisuus. Mutta jotta ymmärtää, miten nämä kaksi elementtiä ovat hyödyllisiä, sinun on ensin ymmärtää, mitä ne ovat.

Ole tietoinen

Meditaatio on harjoiteltu yli vuosisatojen yhdistää mielen ja kehon, poistaa mielen pulista, ja saavuttaa korkeampi tietoisuuden tilassa. Analysoimalla meditaation muodoista harjoiteltu eri kulttuureissa, on selvää, että on olemassa kahdenlaisia: keskittymän meditaatio ja tarkkaavaisuus meditaatio.

Aikana keskittymän meditaatio, meditator keskittyy yhden asian, kuten mantra tai kuvan. Pähkinänkuoressa, keskittymän meditaatio liittyy käsittelyä yksi asia teidän sisä- tai ulkopuoliseen ympäristöön. Kun meditator keskittyy laajenee tuomitsevaa tapa sisällyttää sekä sisäisen ja ulkoisen ympäristöissä, tätä kutsutaan mindfulness meditaatio. Mindfulness joutuvat olemaan tietoinen ja hereillä nykyhetkeen.

Paranna kehon

Vuosien monenlaisia ​​tutkimukset ovat osoittaneet fyysinen meditaation. Meditaatio on todettu alentavan verenpainetauti, muuttaa käsitystä kipua, pienempi herkkyys kipua, ja alemman tunteita stressiin. On myös näyttöä siitä, että se aiheuttaa lisää melatoniinin ja serotoniinin veressä, joka liittyy immuunijärjestelmän stimulaatiota ja ikä puolustus.

Parantaa mielialaa

Meditaatio vain saa sinut tuntemaan paremmin. Koska sen mieliala säätelevä vaikutus, se on usein suositeltavaa psykologien ja lääkärien lievittää masennusta ja ahdistuneisuutta. Meditaatio on myös osoitettu lisäävän yleistä elämänlaatua potilailla, joilla on rinta- tai eturauhassyövän yhdistettynä jooga, ja parantaa unen laatua ikääntyvien aikuisten krooninen kipu.

Jos olet ajatellut, "Meditaatio ei hyödyttäisi minua. Olen terve ja ei jää korosti helposti ", mieti uudestaan. 2009 alan tutkimusta lehdessä vaihtoehtoisen ja täydentävän lääketieteen ehdotti, että mindfulness meditaatio hyödyt terve osallistujat vähentämällä stressiä ja ajattelin märehtiä, ja lisätä empatiaa ja itsensä sääliä.

Aktivoi aivosi

EEG ja kuvantamisen tutkimuksia on käytetty osoittamaan meditaation aivoihin. Esimerkiksi, tutkimus osoitti, että aivojen alueilla liittyy positiivinen vaikutus ja onnea aktivoitiin niissä, jotka harjoittivat meditaation kolme vuotta tai enemmän.

Lisäksi liittyvillä aloilla huomiota, keskittyminen, ja aistien käsittelyyn, kuten otsalohkon, aktivoituvat meditaation aikana. Mitkä alueet aktivoituvat riippuu pituudesta meditaatioharjoitus ja pituus istunnon. Jotkut tutkijat jopa ehdottaa, että pitkän aikavälin meditaatio on enemmän kuin yhdeksän vuotta voi auttaa estämään harvennus frontaaliaivokuoressa joka tapahtuu iän myötä.

Siirrä meditaatio osaksi jokapäiväistä

Monet ihmiset ihmettelevät, miten he voivat käyttää meditaatio jokapäiväisessä elämässään. Voit osoittaa luovaa mindfulness toimintaa ja mietiskellä monta kertaa koko päivän, jos olet läsnä
joka hetki.

Esimerkiksi rytminen käsi rummutus voidaan käyttää muotoa liikkeen meditaation, kun tehdään tietoisesti. Toinen mindfulness liikunta innoittamana Zen-mestari Thich Nhat Hanh on keskittyä 10 sisään hengittämän ja exhales kun herää ja uudelleen ennen nukkumaanmenoa.

Lisäksi tietoinen toiminta käytännössä on tietoinen syöminen.

Lopettaa maistaa makuja

Tietoisena syöminen joutuvat olemaan tietoinen siitä, miten ruoka tuntuu suussa, kokee makuja, jotka vapautuvat jokaisen pureskella, ja huomaamatta värejä, jotka muodostavat oman aterian.

On tietoinen kehon tunne ja erilaisia ​​nälän olet kokemassa on myös osa tietoinen syöminen. Mukaan Jan chozen Bays, kirjoittaja Tietoisena Syöminen on seitsemän erilaista nälkä: silmä, nenä, suu, vatsa, solu, mieli, ja sydän.

Kokemus harmonia

On aina jotain kaikille oppia ja tutkia meditaatio. Ei vain se hyödyttää kehon ja aivot, mutta se myös auttaa luomaan harmonisen ympäristön sisällä.

Kokeillaan aamulla kuvaus uudelleen.

Matkapuhelin alkaa täristä vierelläsi yöpöydällä. Se on 06:55. Olet tietoisesti nousta sängystä ja mietiskellä 10 minuuttia. Tunne enemmän tietoisia tuntemuksia, otat suihkun, tietoinen lämmintä vettä. Saat pukeutunut ja arvostamme kädet, jalat, varpaita, koko kehosi.

Kuten syöt aamiaista, huomaat rauhoittava sekoitus makuja ja värejä. Kuin pää pois töihin yhden tietoinen askel kerrallaan. Olet kiitollinen korville ja niiden kyky kuulla sinfonia raitiovaunut ja auton honks jotka menevät yhdessä teidän aamulla työmatkan. Tunnet rauhallinen ja jännitteiset.

Eikö että kuulostaa virkistävä?

Syöminen mindfully

Kuten ehdotettiin Tietoisena Syöminen, on olemassa monia tapoja päästä alkuun. Kokeile tätä harjoitusta:

Hanki lehti kirjoittaa ja valita uuden tyyppistä ruokaa yrittää. Ennen kuin kuluttaa uutta ruokaa, tallentaa mikä houkutteli teitä se päiväkirjaasi.

Kun olet ottanut muutaman hidas pureskelee, tallentaa miten se tekee sinusta tuntuu fyysisesti ja mitä ajatuksia tai tunteita keksiä sinulle. Miten elimistö sulattaa uutta ruokaa?

Kahden tai kolmen päiväkirjamerkintöjä, kokeile tätä harjoitusta ruokaa olet perehtynyt-voit myös kokeilla tätä juomia. Lähesty tuttu kohde kanssa samassa mielessä avoimuuden ja tutkimusmatkailun uuden kohteen.

Joskus syöminen tietoisesti ei ole mahdollista, ja se on okei. Kohta on syödä tietoisesti, kun voit-yrittää jopa kerran viikossa on askel oikeaan suuntaan. Tulet pian huomaamaan, että syöminen tietoisesti ei vain auttaa kehittämään herkkyyttä nälän ja kylläisyyden vihjeet mutta myös auttaa sinua virittää miten kehosi hyväksyy tai ei hyväksy mitä olet vievää.

Liikemeditaatio auttaa kipua

Meditaatio on nyt yhdistetty liikunta parantaa terveyttä.

Esimerkiksi Virtual Meditatiiviset Walk ohjelma, kehittänyt Simon Fraserin yliopiston professori Diane Gromala, yhdistää virtuaalitodellisuus HF juoksumatto kouluttaa krooninen selkäkivuista meditoida harjoittelun aikana, mikä vähentää niiden kipua.

Meditaatio kouluissa

Kun kaikki terveyshyödyt voidaan saavuttaa meditaation, opettajat ovat alkaneet tarkastella sisällyttää meditaatiotunteja kouluihin. Meditaatio ohjelmat on suunniteltu auttamaan opiskelijoita kehittämään keskittymistä ja vähentää ahdistusta. Esimerkiksi:

Englannin Tonbridge School opiskelijat saavat viikoittain 40 minuutin istuntoja meditaatiossa ja stressin helpotus, suunnitellut psykologeja Oxfordin ja Cambridgen. Kurssi auttaa teini opiskelijat oppivat pitämään huomiota, arvostavat hiljaisuutta, ja tunnistaa ja paeta ajattelutapoja, joka voi johtaa edellytykset, kuten masennus, syömishäiriöt, ja riippuvuus. Opiskelijoilla on myös viikoittain MP3-tiedoston mindfulness harjoituksia, että he voivat kuunnella ennen kuin aloitat kotitehtäviä.

Kanadan Association for Stress-Free Koulut on järjestö pyrkii toteuttamaan Transsendenttinen Meditaatio ohjelmia kouluissa. Niiden ohjelma on integroitu yhdysvaltalaisen Maharishi School, jossa opiskelijat vuosiluokilla 10-12 johdonmukaisesti pisteet top 1 prosenttia maan standardoitujen testien, ja yli 95 prosenttia valmistuneista on hyväksytty korkeakoulussa tai yliopistossa.

David Lynch Foundation rahoittaa meditaatio ohjelmia yksityisten ja julkisten koulujen, jossa keskitytään kantakaupungin nuoret. Vuodesta 2005 säätiö on rahoittanut ohjelmia 21 kouluissa ja yliopistoissa. Alustava näyttö tukee meditaatio tehokkuutta: 2004 Medical College of Georgia tutkimuksessa todettiin, että meditaatio auttoi alentaa verenpainetta 156 kantakaupungin Afrikkalainen Amerikan teens. Kuten hyvin, Michiganin yliopiston tutkimuksessa 2003 osoitti, että Afrikkalainen Amerikan kuudenneksi luokkalaiset jotka harjoittivat Transsendenttisen Meditaation päivittäinen oli korkeampi itsetunto ja käsitellä stressiä paremmin kuin muut opiskelijat.

Yksi viidestä kanadalaiset tällä hetkellä kokemuksia krooninen kipu, ja Kanadan ikääntyminen suurten ikäluokkien lisäämme tarvitaan tehokkaita kivun hallinnan teknologioita. Atk apuvälineitä, kuten Virtual Meditative Walk, joka auttaa potilaita meditaation ja visualisointi hoito, voi pian tulla arvokkaita uusia hoitovaihtoehtoja.

Meditaatio 2.0

Etsitkö lisää tietoa meditaatio tai joitakin käteviä työkaluja, joiden avulla voit pysyä keskittyneenä? Tietokoneessa tai älypuhelin voi olla hyvä paikka aloittaa.

  • Selaa iTunes App Storesta meditaatio liittyviä sovelluksia ladata. On monia vaihtoehtoja, kuten Mindfulness Meditaatio, Meditaatio menestykseen, tai jopa Tai Chi senioreille. Voit myös ladata kevyesti kajahtaa ajastin tai jotkut meditaatio musiikkia
    istuntojen.
  • Check out joitakin meditaatio sivustot verkossa. Voit saada meditaatio vihjeitä, kuunnella lauluja, keskustella tekniikoita muiden meditoijat, tutkia eri mantroja, tai lisätietoja meditaatio retriittejä tai resursseja omalla alueella. Kokeile freemeditation.com tai how-to-meditate.org, tai etsiä omaa suosikkiasi.
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha