Pähkinät ja siemenet

Sanni Alanko Tammikuu 27, 2017 Ravitsemus 19 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pähkinät ja siemenet

Lintuja, oravia, ja jopa norsuja tietää hyvä asia, kun he näkevät sen, siemenet ja pähkinät, jotka ovat erinomainen terveys elintarvikkeita. Amazing lähteitä vitamiineja ja kivennäisaineita, siemenet ja pähkinät on paljon taudin torjunnassa etuja. Mikä parasta, he lisäävät maku ja aineen elintarvikkeiden syömme. Katsotaanpa joitakin suuria terveyshyötyjä että me ihmiset voivat ymmärtää joitakin näistä birdfeeder siemeniä ja pähkinöitä.

Pellavansiemenet

Flaxseeds ovat hyvä kuidun lähde, jotka sisältävät alfa-linoleenihappo, omega-3 rasvaa, joka on osoittautunut tarjota tulehdusta etuuksia sekä suojaa sydänsairaus, diabetes ja syöpä.

"Hyödyttää vaimoni ja olen huomannut ovat pehmeämpi, joustavampi hiukset ja kynnet, vähemmän niveltulehdukset kipua, säännöllinen suoliston liikkeitä, ja parantaa ihon kunto", sanoo Howard Selig, rekisteröity ravitsemusterapeutin Middleton, Nova Scotia.

Saadakseen hyötyä ALA, on välttämätöntä jauhaa flaxseeds ennen kulutusta. Kokonaiset siemenet, samalla suuri kuidun lähde, kulkee läpi sinua vapauttamatta ALA. Voit jauhaa flaxseeds itseäsi jotain niin yksinkertaista kuin kahvimylly.

Auringonkukansiemenet

Toinen lintu suosikki, auringonkukansiemenet tarjoavat suuri lähde E-vitamiinia. Antioksidanttiominaisuuksia tarjota helpotusta vastaan ​​tulehdusta, vähentää riskiä paksusuolen syöpä, vähentää kuumia aaltoja vaihdevuosien aikana, ja estää sydän-ja verisuonitautien.

Magnesium ja seleeni-32 prosenttia ja 31 prosenttia vastaavasti päiväannoksesta kohden neljäsosa cup -are löytyy myös suuria määriä auringonkukan siemeniä. Magnesium auttaa vähentämään korkea verenpaine, migreeni, ja riskiä sydänkohtaus ja aivohalvaus, vaikka tutkimukset ovat osoittaneet seleenin liittyvän vähennyksiä eri syöpien riskiä.

"Puute seleeniä voi altistaa sinut sydänsairaudet ja syöpä" mukaan Sarah Peterson, RD.

Seesaminsiemeniä

Toinen pieni voimanpesä, seesaminsiemeniä voidaan lisätä monia ruokia ja tarjoavat korkean lähde lukuisia mineraaleja, kuten kuparia 74 prosenttia päivittäisestä vaatimusten kohden 1/4 cup ja mangaani-44 prosenttia päivittäisestä vaatimusten kohden neljäsosa cup. Ne ovat myös runsaasti kalsiumia-35 prosenttia päivittäisestä kohden neljäsosa cup.

Kupari on osoitettu vähentävän turvotusta nivelreuma, ja kalsium on hyödyllinen suojaa luukatoa, ehkäisy migreeni, ja vähentäminen PMS-oireita.

Seesaminsiemeniä, yksi vanhimmista tunnetuista mausteet, myös alentaa kolesterolia. Yksi innovatiivinen tapa nauttia seesaminsiemeniä on syödä gomasio, makrobioottinen suolaa korvaavan.

Saksanpähkinät

Loistava valinta tyrehtyminen oman leivonnaisia ​​tai salaatteja, saksanpähkinät ovat suuria myös ALA, kuten flaxseeds, ja parantaa sydämen terveyteen. Saksanpähkinät ovat myös ainutlaatuisia, että ne voivat auttaa tyypin 2 diabeetikoilla optimaalisella rasvan saanti ilman kielteisiä vaikutuksia koko rasvaa tai energian saanti, mukaan 2005 tutkimus Journal of American ruokavalioon Association.

Mantelit

Luokiteltu pähkinät, mutta todellisuudessa siemen, ne tulevat hedelmistä manteli puita. Mantelit ovat loistava valinta pieni välipala tai lisäyksiä salaatteja ja leivonnaisia. Rasva näistä pähkinät on tyydyttymättömiä, joten ne ovat sydäntäsi sekä herkullisia.

Kuten mitään ruokaa, sinun pitäisi syödä siemeniä ja pähkinöitä kohtuullisesti-kourallinen päivässä on hyvä suositus. Siemenet ja pähkinät täydentävät monta ateriaa ja tehdä terveellinen välipala omasta. Joten katsomaan teidän birdfeeder, ja katso, mitä olet puuttuu.

Gomasio

Tee gomasio pieninä määrinä säilyttää tuoreuden. Tämä resepti tekee neljäsosa cup.

1/4 cup seesaminsiemeniä
1 tl merisuolaa

Toast siemenet miedolla lämmöllä kuivassa paistinpannussa kunnes ne vain alkavat väri, ravistamalla usein välttää polttaminen. Kuumana, jauhaa tehosekoittimessa tai kahvimylly, tai punta hienosti laastin ja survin. Kun murskattu, lisää suola ja käsitellä muutaman sekunnin kauemmin takki suola öljyllä siemenistä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha