Peter Griffinin velkaa! Talous 5 Suosikki TV Characters

Sirpa Aarnio Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kuten eniten aikaa vievä harrastus, katsomme lähes kolme tuntia TV päivässä, mukaan Bureau of Labor Statistics ajankäyttötutkimukset. Televisio vaikuttaa elämäämme. Osoittaa, kuten Virasto voi olla vain pieni vaikutus - ne saavat meidät nauramaan korostaa työpaikan ja voimme kuvitella, mitä se olisi sama kuin mennä töihin ja toimia kuin yksi näistä merkeistä, vaikka vain päivä. Sitten on osoittaa, kuten suurin häviäjä ja American Ninja Warrior, joka voi innostaa ja täysin muuttaa elämää.

Meillä kaikilla on omat suosikki televisio-ohjelmia, ja me valita niitä eri syistä. Ne tuovat jännitystä elämäämme, ne herättävät tunteita, tai ehkä me liittyvät show'n merkkiä. "Claire Modern Family toimii aivan kuten siskoni," Uskomme itseemme, tai "Peter Griffin muistuttaa minua veljenpoika".

Jos joku pyytää sinua kuvaamaan suosikki-TV-merkki - hänen uransa, jos kyseinen henkilö asuu, hänen elämäntapa - voisit ehkä tehdä sen, eikö? Käyttäen tietoa joistakin huippuluokan TV-ohjelmia sekä menneistä ja nykyisistä, haimme realistinen numerotietoja niiden elämäntapoja ja selville mitkä olisi haravointi taikina ja joka olisi suuren luokan velkaa. Saatat olla yllättynyt tuloksista.

1. Peter Griffin Family Guy

 • Työpaikat: Toy tehdas työntekijä, panimo työntekijä, laivan kapteeni, baarin omistaja
 • Palkka: Arvioitu kotitalouden tulot $ 50,000 vuosittain
 • Kuukausittaiset kustannukset kodin Quahog, Rhode Island: $ 676.40

Griffins hankkivat perheen kotiin vuonna 1999 arvioitu hinta on $ 126,000, mediaani hinta Rhode Island koteja kyseisenä aikana. Tänään, perheen kodin arvo on todennäköisesti paljon suurempi, noin $ 219,000.

Vaikka arvo talo on lisääntyneet, tämä pääoma on todennäköisesti ollut nopeasti imeytynyt Pietarin raukeaa työllisyyteen. Toisinaan hänen puolisonsa on ensisijainen lähde, tuoden vain musiikin opettajan osa-aika tuloja $ 600 niin viikossa.

Extreme ostot kohteita, kuten "Petercopters," säiliöitä, "Hindenpeter" Ilmalaivat, ja "Peterangs" ovat tavanomaisia ​​TV isä, ja hänen täytyy viettää kohtuuttomia summia auto onnettomuuksia, oikeudenkäyntikuluja, ja lääketieteen laskut. Saatat sanoa tätä kamaa on "järkyttävän kallista."

Peter on varmasti edessään äärimmäinen velka ja konkurssi tai vaikeaa velkaneuvonnan on luultavasti ihanteellinen hänelle. Mutta hei, me silti rakastan Peter Griffin.

2. Homer Simpson Simpsonit

 • Työ: ydinvoimalaitosten turvallisuuden tarkastaja
 • Palkka: noin $ 67,000 vuodessa
 • Kuukausittaiset kustannukset kodin Springfield, valtio tuntematon: $ 456.30

Jos Homer maksettu keskihinta Portland alueella 742 Evergreen Terrace takaisin vuonna 1989, hän olisi ainoastaan ​​maksanut noin $ 85,000 perheen kotiin. Tänään, Simpson perheen koti arvo on paljon suurempi - luultavasti lähes $ 300.000. Tämän kotiin pääoma yhdessä kohtuullisen palkan työstään voimalaitoksella ja hallittavissa kulut, Homer voi hyvinkin olla vakaa taloudellinen asema.

Simpsons isä ei kuitenkaan ole muutamia asioita työskentelee häntä vastaan. Alkoholin kulutus yhdistettynä taipumus saada onnettomuuteen, joka maksaa satoja tai jopa tuhansia dollareita korjata, voi seurauksena olla taloudellisia tappioita Homer. Hänen työsuhdeturva on myös vain reilua, vaikka hän on onnistunut pitämään asemansa jo usean vuoden ajan.

3. Al Bundy on Married With Children

 • Job: Shoe myyntimies
 • Palkka: $ 14,310 vuosittain vuonna 1990
 • Kuukausittaiset kustannukset kotiin Chicago: $ 555

Al Bundy: Hän voimakkaasti verbalized vihaansa työnsä ja joskus jopa hänen rakkaansa. Silti me kaikki tiesimme hän rakasti perhettään, huolimatta hänen puutteita. Bundy oli alhainen palkattuja työpaikkoja, ja näyttää varmisti korostaa perheen taloudelliseen ansa.

"Tang voileipiä" ja "leivänpaahdin kaavituista" olivat ateriat perheen usein söi, ja he etsivät mahdollisuuksia päästä eteenpäin taloudellisesti. Jos Bundy osti kotiinsa vuonna 1987, hän luultavasti maksetaan vähemmän kuin $ 100,000 omaisuutta, ja show'n lopussa, koti olisi saanut joitakin merkittäviä pääomaan. Ottaen kuitenkin huomioon kotitalouden alhainen single tulotason, kulutustottumukset hänen puolisonsa, ja hänen usein vierailut "nudey bar", hän todennäköisesti olisi pitänyt käyttää tätä pääomaan jossain vaiheessa.

Bundy oli velkaa, iso aikaa. Wannabe jalkapallo tähti oli suuria unelmia, jotka olivat nopeasti vaivaamissa ankara elämän realiteetit.

4. Sheldon Big Bang Theory

 • Job: teoreettinen fyysikko
 • Palkka: Yli $ 100,000 vuodessa
 • Kuukausittaiset kustannukset kotiin Pasadena, California: noin $ 900

Sheldon tehtävänä on tuomassa huomattavia tuloja varten erittäin älykäs fyysikko. Asuu Kalifornia, hän todennäköisesti ansaita noin $ 9,500 kuukaudessa, ja kämppäkaveri, kustannukset kotiinsa ja laitokset ovat olennaisesti vähentyneet. Sheldon säästäväinen tapoja auttaa häntä talousarvio tehokkaasti.

Hänellä on suuri prosenttiosuus hänen tuloistaan ​​jäljellä säästö- ja harkinnanvaraisten menojen. Hän ei tarvitse olla liian huolissaan ottaa tarpeeksi rahaa tilaus nouto, menot ruokailu pois, tai ostaa satunnainen kohdetta kotiinsa. Sheldon ehkä jopa maksettu pois hänen opiskelija velkaa, ja on yleinen terve taloudellinen asema. Ehkä voimme poimia muutaman vinkin päässä Sheldon joillakin alueilla.

5. Elaine alkaen Seinfeld

 • Työ: Kopioi editor / luettelo toimittaja
 • Palkka: $ 81,540 tänään tai $ 53,343 vuonna 1995
 • Kuukausittaiset kustannukset kotonaan New Yorkissa: noin $ 1,800

Hänen omituinen tavalla, Elaine aina viihdyttivät meitä. Hän vaihtoi uraa muutaman kerran koko show, mutta on toimittaja tuntui olevan hänen kupin teetä. Tänään, toimittajat New Yorkissa ansaita hieman yli $ 80,000. Jos me säätää, että rahaa alaspäin 1995 dollaria, tämä pienennetään hieman yli $ 53,000.

Sama koskee New Yorkissa huoneisto. Tänään, kustannukset yhden makuuhuoneen asunto alueella niin korkeat elinkustannukset on noin $ 2,600. Säätäminen alaspäin 1995 dollaria, Elaine olisi etsineet kustannukset noin $ 1,800.

Hän nautti riistäytymässä ja noin, samoin. Ravintoloita, kahviloita, kahvilat, ja ruokailutila me kaikki tuli tuntemaan ja rakastamaan olivat kaikki paikat, joissa Elaine viettänyt paljon rahaa. Me harvoin näki hänen kokki kotona.

Yksin asuminen, Elaine kotiin hinta oli todennäköisesti noin 40 prosenttia tuloistaan, mikä on erittäin korkea. Hänellä oli korkea menoja, erityisesti elintarvikkeiden poissa kotoa. Hän oli todennäköisesti joissakin velkaa, ja oli vähän tai ei säästöjä. Useimmat meistä eivät välitä vaikka: Elaine on edelleen klassikko tv merkki.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha