Persilja Tea

Arho Kekkonen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 39 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lisätietoja yrtit lääkkeiden uses.By Jean Scheid

Kaikenlaisia ​​teelaatuja tarjoavat diureetti ominaisuuksia, mutta persilja teetä tarjoaa paljon enemmän. Persilja n kasvitieteellinen nimi on Petroselinum crispum ja se on osa UMBELLIFERAE tai porkkana perhe.

Mitä erikoista Persilja

Herbalists kertoo kaikenlaisia ​​asioita, jotka ovat erikoista persilja. Se on enemmän kuin koristeeksi; se on runsaasti rautaa, vitamiineja, B ja C, ja se sisältää hivenaineita. Jokainen osa persilja yrtti on käytetty lääkkeenä. Jotkut näistä ovat virtsarakon ja munuaissairaus, niveltulehdus, iskias kysymyksiä ja jopa reumaa.

Persilja teetä on helppo tapa saada joitakin keskeisiä ravintoaineita virkistävä ja terveellistä juomaa. Kuuma tai Iced, persilja teetä käytetään enemmän ja enemmän yrtti puutarhurit ja orgaaninen ostajat samankaltaisia. Voit jopa löytää joitakin tuoretta persiljaa, joka on orgaaninen. Joten miten teet persilja teetä?

How To Make Persilja Tea

Se on parasta tehdä persilja teetä tuoretta persiljaa, ei kuivattu lajike. Voit pilkkoa tuoretta persiljaa ja anna sen kuivua, vain ohittaa pullotettu persilja saamaan paras ravinteita. Jotta kupin persilja teetä, aloittaa paloittelu Noin neljäsosa cup ja kumoaa. Tuo yksi kupillinen vettä kiehua teepannu tai kattilassa. Kun vesi kiehuu, kaada se yli silputtua tuoretta persiljaa ja anna hautua noin viisi minuuttia. Kun liotettu prosessi on valmis, käytä siivilä suosikki muki alla ja kaada persilja teetä. Tee koko potin säätämällä ainesosa mittaukset.

Mitä se maistuu?

Jotkut sanovat persilja teetä on katkera ja vain kestää maku sen ravintoaineiden ja terveyshyötyjä. Toiset sulostuttaa persilja teetä tai nauttia sen rohkea, kirpeä maku. Vahvuus persilja teetä on henkilökohtaisista mieltymyksistä ja jos liotettu se viisi minuuttia on liian rikas, kokeile liotettu se hieman vähemmän tai käyttämällä yhtä kahdeksasosa kupillinen hienonnettu persilja, jotta se olisi rohkea.

Mitkä ovat Terveys edut Persilja Tea?

Terveyshyödyt persilja teetä ovat valtavia. Jotkut uskovat, se voi auttaa:

  • Kihti
  • Ärtyvän suolen oireyhtymä tai IBS
  • Virtsarakon tauti
  • Munuaiskivet helpotus
  • Syöpä
  • Ruoansulatushäiriöt
  • Lupus
  • Edistetään kuukautiset
  • Mahdollistaa kevyempi kuukautiskierron
  • Poistaminen mustapäitä

Jokainen osa persilja kasvi käytetään lääkkeenä kuten siemenet, juuri, ja lehdet. Tämä käy varsin monipuolinen monenlaisia ​​kasviperäisten käyttötarkoituksiin. Persilja on helppo kasvattaa. Se vaatii vain vähän auringonvaloa ja mieluummin rikas maa kukoistaa. Kun ajattelet teidän kasviperäisten puutarha, löytää mukava vähän nurkassa joillekin persilja joten voit joitakin käteviä ruoanlaittoon ja persilja teetä. Voit jopa valita kaksi lajiketta, kihara tyyppi tai litteä lehtiä tyyppi yleisesti tunnettu italialainen persilja.

Miten valita tuoretta persiljaa

Jos puutarhanhoito ei ole pelin ja haluat saada terveyshyödyt persilja teetä, tämä yrtti on luultavasti runsaimmin myyty yrtti tänään. Löydät sen luontaistuotekaupoista, tavanomainen ruokakaupat, ja viljelijän markkinoilla.

Voit kertoa mikä on tuoreimmat persilja. Etsi persilja, joka on täynnä keväällä törröttävä lehdet ja vihreä väri kuin löydät. Jos päätät ostaa tuoreita kuivattua persiljaa, kannattaa ostaa pieniä määriä, koska kun se kuivataan se alkaa menettää sen väri ja maku. Olitpa ostaa tuoreita tai kuivattuja, varastoidaan ilmatiiviiseen säiliöön ja pitää poissa vahva lämmönlähteitä ja kosteus.

Jaa edut

Kun olet kokeillut persilja teetä sen terveyshyödyt, miksi ei tullut asiantuntija persilja ja sen käyttö? Jaa persilja teetä resepti muiden kanssa, löytää muita tapoja parantaa makua teetä tai harkita uusia ideoita tai käyttää persilja. Kasviperäisiä puutarhurit ja orgaaniset samankaltaisia ​​löytänyt monia käyttötarkoituksia persilja, kuten rikas ja rohkea makuista persilja teetä. Tämä edullinen yrtti on hienoa jakaa ystävien, perheenjäsenten, ja yhteisöt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha