Perficient Tulos: Everything You Must Know Now

Tekla Haanpää Heinäkuu 29, 2016 Miscellany 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Perficient Inc. toimitti voittoa ja tapasi Wall Streetin odotukset, ja ehkä tulot odotuksia. Tulot syke on myönteinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön.

Osakemarkkinoiden on möly takaisin vuonna 2013. Klikkaa tästä nyt löytää voittaa varastot!

Perficient Inc. Tulos lunttilappu

Tulokset: Oikaistu osakekohtainen tulos nousi 9,52% ja $ 0,23 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0,21 edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Rose 17.99% to $ 83.1 miljoonaa vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Perficient Inc. raportoitiin oikaistu EPS tuloja $ 0,23 euroa osaketta kohti. Tällä toimenpiteellä, yhtiö jäi keskiarvon analyytikko arvio $ 0.23. Se voittaa keskimääräinen tulo arvio $ 82.99 miljoonaa euroa.

Lainaten Management: "Neljännen vuosineljänneksen rajattu toinen vuosi kiinteiden liikevaihdon ja tuloksen kasvu Perficient", sanoo Jeffrey Davis, toimitusjohtaja ja presidentti. "Meillä on edelleen tarina johdonmukainen ja luotettava suorituskyky, jotka johtuvat keskittynyt julkisen talouden kurinalaisuutta ja kollektiivinen sitoutuminen kasvavaan liiketoimintaamme asiakkaille, työntekijöille ja osakkeenomistajille. Perficient on hyvin sijoitettu 2013 hyödyntää jatkuvasti parantaa yrityksen teknologian menoja markkinoilla. "

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto laski 5% $ 87.47 miljoonaa edellisellä neljänneksellä. EPS laski 11.54% from $ 0,26 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot on neutraali näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on voittoa $ 0.23 ja ei ole muuttunut. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on voittoa $ 0,93 joka on sama kyseisen yhdeksänkymmenen päivää sitten.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha