Perfect World Tulos: Tässä Miksi sijoittajat eivät ole nyt onnellinen

Naemi Elomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Perfect World Co, Ltd toimittaa voittoa ja jäi Wall Streetin odotukset, ja keksi lyhyt pelaajan tulot odotuksia. Tulot neiti on negatiivinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat alas 10.92%.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Perfect World Co, Ltd Tulos lunttilappu

Tulokset: oikaistu osakekohtainen tulos laski 91,38% ja $ 0,47 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 5.45 in edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Oliko sama $ 109.13 miljoonaa vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Perfect World Co, Ltd raportoitiin oikaistu EPS tuloja $ 0,47 osakkeelta. Tällä toimenpiteellä, yhtiö jäi keskiarvon analyytikko arvio $ 2.53. Se jäi keskimäärin tulot arvio $ 679.36 miljoonaa euroa.

Lainaten Management: Michael Chi puheenjohtaja Perfect World kommentoi, "Päädyimme 2012 viimeisellä neljänneksellä top-line tuloksia odotustemme mukaisesti. Kuluneen vuoden 2012, me hidastui pelin kampanjointi ja keskittyy pääasiassa pitkän aikavälin hankkeita meidän putki ja sisällön parannuksia nykyisten nimikkeitä säilyttääkseen terveen elinkaaren meidän salkun ja kestävää kasvua liiketoimintaamme. Sellaisenaan, meidän 2012 tulokset tuli pehmeämpiä kuin meidän edellisen vuoden tuloksia. Uskomme kuitenkin, tämä oli välttämätön askel pitkän aikavälin hyöty liiketoimintaamme ja ovat vakuuttuneita siitä, että ponnistelumme viime vuoden aikana kääntää lisää laadukasta viihdettä ja palveluja meidän pelaajille maailmanlaajuisesti vuonna 2013 ja sen jälkeen. "

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto laski 1% vuodesta $ 110.23 miljoonaa edellisellä neljänneksellä. EPS laski 73,45% vuodesta $ 1.77 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot ovat myönteisemmät näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on noussut voittoa $ 3.28 voittoa $ 3.36. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on siirtynyt ylös voittoa $ 12.32 ja voittoa $ 12.36 viime yhdeksänkymmentä päivää.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha