Pepsi, koksi Alter Ainekset Vältä Cancer Label

Aatto Honkonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
inhottava Kuvittele se! Kiitos tiedoista !

Minun alkuperäisen pala noin syytä lopettaa juominen sooda, mainitsin mahdollisuuksia syöpää aiheuttavat ainesosa löytyy karamelli väri nimeltään 4-metyyli. Jos tämä ei saada sinua lopettamaan vievää virvoitusjuomia, niin pian ei tarvitse huolehtia siitä näkökohta. Pepsi ja Coke lakkaa kemikaalin käyttö koska Kalifornian lakia, joka vaatisi virvoitusjuoma yritysten sijoittaa varoitusmerkintä niiden pakkauksiin. Ajattele sitä tapaan varoitus tupakka-askin.

Kahden suurimman sooda-yhtiöt Yhdysvalloissa sanoa, että se ei ole mahdollista syöpä linkkiä lisäaine, joka aiheuttaa heille muuttamaan valmistusprosessia-se syöpä varoitus heidän pitäisi laittaa niiden pakkauksiin, jotka todella muuttaneet mielensä.

Huono julkisuus olisi epäilemättä luoda vastaisku kaksi yritystä. Tämä toimenpide kestää potentiaalisesti vaarallisia kemiallisia ulos lempijuomaasi miljoonien ihmisten. Askel oikeaan suuntaan.

Älä huoli, Coke fanit, niitä ei sellaisenaan salaisen kaavan.

Riippumatta tämän positiivisen suunnan, virvoitusjuoma päättäjien on vielä joitakin merkittäviä sivuvaikutuksia voittaa. Olen hitaasti alasajosta minun kulutus viime päivinä. En voisi koskaan lopettaa kylmä kalkkuna. Miten menee?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Kesäkuu 1, 2017 | 00:28:40 | myöhemmin 9 kuukautta
Marjatta Ikävalko
  Like 1   Dislike 0

Mielestäni on häpeällistä, että syy, miksi he ovat muuttumassa ei ole kuluttajien suojelemiseksi, se on suojella imagoaan. ei pelkästään tästä syystä tehdä sinusta inhottaa tarpeeksi lopettaa kylmä kalkkuna? asian näin: jos olet löytänyt ulos poikaystäväsi vasta vuodelta sinua, koska "teet söpö pari," ei näet, että se ei ollut totta suhdetta ja dumpata hänet? Entä jos selville ainoa syy pomo palkkasi sinut, koska intoa tarkoitti otti tehtäviä hän löysi vastenmielistä, ei perustu taitojasi tai mitä toi yhtiölle? jos syyt joku tekee jotain ei ole, koska olet arvokas, et käsitellä niitä. on muitakin asioita siellä juomaan. heillä on paljon vähemmän kemikaaleja kuin sooda, paljon vähemmän kaloreita, jotkut jopa ovat ravintoarvo rakennettu. voit lopettaa juominen sooda kylmä kalkkuna. se ei aiheuta riippuvuutta - riippuvuus on tapana, ei kemiallista. vain ymmärtää Koksi ja Pepsi eivät välitä sinusta, ja toimia sen mukaisesti.

Kesäkuu 1, 2017 | 08:37:03 | myöhemmin 9 kuukautta
Viljo Suomalainen
  Like 4   Dislike 2

Lopetin virvoitusjuomien lähes yhdeksän vuotta sitten. Se ei ollut niin vaikeaa. Olin juominen ruokavalio sooda, joka on huono monista syistä joka tapauksessa. Olen kuullut, että koksin tai Pepsi tyhjentää kova vesi rengas ulos wc. En ole kokeillut, mutta jos se on totta ainakin se on yksi hyvä käyttää.

Kesäkuu 1, 2017 | 16:02:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Leena Nousiainen
  Like 1   Dislike 0

hyvin on vielä paljon syitä lopettaa juominen virvoitusjuomien !!

Kesäkuu 1, 2017 | 18:34:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Kreeta Ahosilta
  Like 2   Dislike 1

Lopetin juomisen sooda vuonna 1973, kun kuulin, että Coke ja Pepsi voidaan käyttää neutraloimaan happoa on auton akun navat ja myös puhdistaa verta. Tämä tavaraa on todella huono sinulle.

Kesäkuu 1, 2017 | 19:46:18 | myöhemmin 9 kuukautta
Tyyni Niemi
  Like 4   Dislike 2

Se on helppoa vain eivät juo kamaa, olen lopettanut vuotta sitten.

Kesäkuu 1, 2017 | 21:54:51 | myöhemmin 9 kuukautta
Veeti Koskela
  Like 2   Dislike 2

Lopetin juomisen sooda noin viisi vuotta sitten kun tajusin etten pidä liikaa sokerinen maku säännöllinen sooda ja täristää kofeiinia ruokavalio sooda.

Kesäkuu 2, 2017 | 02:37:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Mattias Jokinen
  Like 2   Dislike 1

Hei thats hyvä! Surullista, että heidän tarkoituksenaan oli välttää menettää voittoja.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha