Pelasti Elephant Orphan Hyväksymät Uusi Herd

Mariitta Aalto Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
hyvä uutinen, kiitos jakaminen Hyviä uutisia :-) Hyviä uutisia! Kiitos jakamisesta. hyvä uutinen, kiitos jakaminen Kiitos

Animal Planet

Vieras Lähetä ALERT: Päivän asiakkaiden post tulee Wildlife asiantuntija Laurel A. Neme, Ph.D., kirjoittaja Animal Tutkijat: Miten Maailman ensimmäinen Wildlife Forensics Lab on rikosten selvittämisessä ja tallentaminen uhanalaisten lajien ja säännöllinen avustaja Mongabay.com, jossa hän rikkoi tarina viimeaikaisesta salametsästyksen Tšadin norsuja. Lisätietoja Laurel LaurelNeme.com.

Toto Etsii New Home

Vauva norsu, orvoksi kun salametsästäjät tappoivat kymmeniä norsuja Lounais Tšadissa viime viikolla, on löytänyt uuden kodin. 3 viikon vuotias mies, lempinimeltään "Toto" pelasti villieläinten organisaatio SOS Norsut ja sitten hyväksyi naapurimaiden lauma.

Vauva norsu löytyi vaeltaa alueella sen jälkeen 24 kesäkuu hyökkäys, jonka aikana hänen äitinsä oli todennäköisesti saanut surmansa. SOS Elefantit yksiköt tekivät Toto heidän leiriin, tutki pieniä pachyderm, ja syöttää hänelle maitoa kaava. Vasikka oli loukkaantuneet mutta traumatisoituneita surmaamisesta ja hyvin heikko. Seuraavien useita päiviä Toto vaelteli pensas valvovan silmän alla kaksi pitäjät, joka nukkui hänen kanssaan ja ruokin sitä äidinmaidonvastiketta kolmen tunnin välein. He päästivät Toto vaeltaa koska kokemus on osoittanut vauva norsuja ovat vähemmän masentuneita, kun ne pitävät normaalia elämää.

Muutaman päivän kuluttua pelastus, Toto vasemmalle lähellä järvi, jossa naapurimaiden lauma hyväksyi hänet. Yöpyminen tämä villi lauma on paras Toto. Käytetyt kasvatus vauva norsuja on kallista ja erittäin vaikeaa; kaksi orvoksi imeväisten pelasti SOS Elefantit yli kahden viime vuoden kuoli sairauden. Tämä on yhteinen pelastettu orpojen, koska niiden heikentynyt. Jopa David Sheldrick Wildlife Trustin norsu lastentarha Keniassa, joka on toiminut vuosikymmeniä, menetti noin 30 prosenttia sen pelastettiin norsuja.

Pikkulasten norsuja eivät selviä pitkään ilman heidän äitinsä. He luottavat heidän äitiensä maitoa suurimman osan ravitsemus, kunnes ne ovat kaksi vuotta vanhoja, eikä niitä täysin vieroitettu vasta viisi tai kuusi. SOS Norsut ja läheisen kylän valvovat Toton hyvinvointia ja kertoa, että edistää äiti hoitaa häntä ja ruokkii häntä maitoa.

Silti Toto ja uuden perheensä kohtaavat edelleen haasteita. Alle kahden viikon kuluttua Toton pelastus, toinen salametsästys tapaus sattui - tällä kertaa viisi norsuja kuoli ja kaksi loukkaantui, mukaan lukien äiti seurasi kolme vasikoita. Täsmälliset luvut ovat epäselviä, koska haku vaikeuttaa jatkuva läsnäolo salametsästäjät, märissä olosuhteissa, jotka estävät liike rekoilla, ja tiheä kasvillisuus, joka rajoittaa ilmavalvontaa.

Vaikka SOS Elefantit vahvistaa, että kumpikaan Toto tai hänen sijaisensa äitinsä loukkaantunut tässä viimeisin tapaus, toinen viisi vaille kymmenen lapset ovat yksin pensas. Hyvä uutinen on, että SOS Elefantit on jo pelastettu yksi, ja etsii toisten jotta ne voidaan pelastaa liikaa.

Jos haluat lisätietoja, näistä Norsut ja SOS Elephants Tšadin, käy SOS Elephants Tšadin Facebook-sivun tai soselephants.org.

Kuva: SOS Elephants

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Huhtikuu 11, 2017 | 18:41:46 | myöhemmin 8 kuukautta
Helmiina Hartikainen
  Like 0   Dislike 0

Lisää painetta on laittaa norsunluun kuluttajamaita. Ne olisi häpeään silmissä maailman. Niin kauan kysyntää toivottoman huono ihmiset vaarantavat henkensä ja vapaus tehdä muutaman taalaa. Yksi mahdollisesti tehokas väline norsujen ja Rhino suojelu saattaa olla drone valvonnan. Jos rahoitus voisi tulla olisi kysymys. Olimme onnekkaita vierailla Tembe Elephant Park Etelä-Afrikassa viime vuonna. Park on osuuskunta käsitellä Tembe heimon joka jakaa omistuksessa ja voittojen varaukseen. Tembe ihmiset voivat myös joutua puisto kuivan kauden aikana ja sato ruoko käytetään olkikatoilla ja kori päätöksenteossa. Tämä käyttö puisto on ehdollinen siihen, ettei paikallinen salametsästys. Se toimii. On webbikamera voit katsella osoitteessa:

Huhtikuu 11, 2017 | 20:56:47 | myöhemmin 8 kuukautta
Jesse Huuskonen
  Like 4   Dislike 1

Joskus olen vain tuntuu niin vihainen ihmisille !!

Huhtikuu 12, 2017 | 05:11:06 | myöhemmin 8 kuukautta
Vanamo Halme
  Like 4   Dislike 1

ankarampia rangaistuksia salametsästäjät, ja kuluttajille !! On hyvä kuulla toisen karja on hyväksynyt Toto, toivon, että hän tekee hyvin !!!

Huhtikuu 12, 2017 | 09:53:45 | myöhemmin 8 kuukautta
Pietari Hämäläinen
  Like 1   Dislike 1

Hyviä uutisia ja kiitos kaikille ihmisille, jotka auttavat näitä norsuja.

Huhtikuu 12, 2017 | 15:29:57 | myöhemmin 8 kuukautta
Anna-Liisa Järvinen
  Like 4   Dislike 0

Seuraava linkki on kaunis ja erittäin tarpeellinen hanke, joka on otettava käyttöön estämiseksi salametsästyksen vastaan ​​sarvikuonoja Afrikassa, mutta ne on määräaika, jotta kerätä kaikki tarvittavat varat, niin lahjoita - jopa pieni määrä tekevät eron !! Plus jokainen lahjoitus mukana lahja lähetetään sinulle määrästä riippuen!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha