Pelasti Bolivian Circus Lions saapuvat Colorado

Naemi Elomaa Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vain awsesome uutisissa !! Kiitos Kiitoksia jakamisesta! Kiitoksia jakamisesta!

Viime useita viikkoja, olen raportointi noin Käyttö Lion Ark ja pelastus 25 leijonat Animal puolustajia Internationalin valitettavaa elinoloja Bolivian sirkuksissa. Järjestö jäljitti kukin leijona jälkeen maa alkoi aikojen ensimmäinen valtakunnallinen kielto käyttää elävien eläinten sirkuksissa.

Keskiviikkona Käyttö Lion Ark tuli onnellinen päätelmään kaikki leijonat laskeutui Denver International Airport aloittaa uuden elämänsä Wildlife Sanctuary.

Jet 14 uros leijonat ja 11 narttua vedetään United Airlinesin hallissa klo 04:30 p.m.

Saapuminen leijonien Colorado oli tavannut fanfaari ja juhlaan. Tv-asema ja eläinten puolestapuhuja Bob Barker oli valmiina tervehtimään jokaista leijona sen korin poistettiin koneesta.

Barker auttoivat rahoittamaan $ 200,000 airlift toimintaa.

Näyttelijä Jorja Fox CBS '"CSI: Crime Scene Investigation," oli myös käytettävissä.

Haastattelussa Associated Press Bob Barker sanoi noin leijonia, "He ovat onnellisin pikku vauvoja Oletko koskaan tavannut."

Ja kun ensimmäinen häkki siirrettiin ulos lentokoneesta, Barker huusi, "Lion nro 1, tule alas," matkien tavalla kilpailijoita otettiin käyttöön hänen peli näyttää, "hinta on oikea."

Kukin leijona oli majoitettu erillisessä häkissä, paitsi äiti leijona, joka jakoi laatikon hänen kolme pelastettiin poikasta.

Eläinlääkäri, Mel Richardson matkusti leijonat Santa Cruz, Bolivia Colorado vuonna 11-tunnin lennon. Jokainen lion annettiin nukkua lääkitys ennen matkaa. Richardson sanoi kaikki leijonat olivat "suhteellisen hyvä terveys."

Jan Creamer, presidentti ADI on henkilökohtaisesti valvonut koko pelastustehtävään operaation Lion Ark. Hän sanoi, "Tämä on ollut unelma niin kauan, tyhjentää koko maassa sen Sirkuseläinten."

Leijonat nyt trucked niiden uusia pysyviä kotiin Wildlife Sanctuary Keenesburg, CO. 15000 neliön jalka "biosfääri" rakennettiin auttaa heitä sopeutumaan chillier ilmasto. Pitkäaikaishoidon leijonien maksetaan ADI.

Sanctuary on koti noin 270 luonnonvaraisia ​​eläimiä, kuten leijonia, tiikereitä, karhuja ja susia.

Liittyvät Story:

Viime Circus Lion on vapaa

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Joulukuu 6, 2017 | 01:19:29 | myöhemmin 1 vuosi
Atso Hautala
  Like 3   Dislike 1

Bolivian laki 4040, jolla kielletään eläinten käyttöä sirkuksissa syntyi, kun ADI virkamiehet meni undercover paljastaa hirvittävän väärinkäyttö sirkuksissa ympäri Etelä-Amerikassa. Korostan jälleen ehdottoman tärkeää undercover työn paljastaa julmuutta ja vaikutus muutos. Eläinten ystäville, jotka eivät tätä undercover työn riskiä niin paljon ja on siedettävä todistamassa kammottavaa julmuutta. Ne ovat minun ehdoton sankareita. Kiitos ADI ja sponsoreista.

Joulukuu 6, 2017 | 02:47:49 | myöhemmin 1 vuosi
Aino Koivunen
  Like 0   Dislike 0

El Circo es para divertir las familias, Pero Nunca Costa de animales, ya que es muy mal ejemplo usarlos y / o maltratarlos ... Tee se toiminta .. !!

Joulukuu 7, 2017 | 08:16:16 | myöhemmin 1 vuosi
Jarno Aarnio
  Like 3   Dislike 1

Luin pelastus, ja tämä on onnellinen loppu tarina vankeudessa eläimiä, ei voida vapauttaa takaisin luontoon. Ainakin he ulos sirkus, ja on eekkeriä ja hehtaareja ajaa ja elää. Oletan peura, jotka elävät pyhäkkö on ruokaa leijonat? Se on todellista elämää.

Joulukuu 7, 2017 | 15:31:52 | myöhemmin 1 vuosi
Maija Salminen
  Like 3   Dislike 1

Sirkukset ovat yksi pahimmista paikoista kaikkia eläimiä viettää sen elämää. Niin kauan kuin ihmiset menevät näistä näyttelyistä, ne pitää näitä helvetti reikiä liiketoimintaa. Puutarha Bros äskettäin lopettanut käyttämällä eläimiä niiden näyttelyissä ja toivon, että suuntaus jatkuu. Tämä on onnellinen loppu kaikkia eläimiä sirkuksessa elämässä, että se saa elämää ilman väärinkäytöstä ja häkeissä.

Joulukuu 7, 2017 | 20:19:03 | myöhemmin 1 vuosi
Alex Jokinen
  Like 3   Dislike 0

Tämä on ihana! Toivon Afrikka olisi ymmärrettävä luontoon on hänen tärkein voimavara ja lopettaa tappaminen kaiken. Sama niille lännestä tappaa kaikki sudet.

Joulukuu 8, 2017 | 00:53:06 | myöhemmin 1 vuosi
Torsti Jääskeläinen
  Like 5   Dislike 1

Hyvää työtä!! Kiitos kaikille työtä ja omistautumista.

Joulukuu 8, 2017 | 02:30:58 | myöhemmin 1 vuosi
Aallotar Tuominen
  Like 3   Dislike 0

tämä lämmitti sydäntäni ja sai minut hymyilemään

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha