Park Rangers ja Poachers vuonna laajeneva sodassa Sarvikuonot

Maija Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli. Niin surullinen...

Vuosia sodan välillä salametsästäjät ja eläinsuojelun virkamiehet on käynyt, laantumatta, Afrikkalainen mantereella. Se on ollut jatkuvasti laajeneva konflikti, jossa kummallakin puolella yrittää valtti muihin taistelussa rahaa ja taitoja. Kuitenkin, kun se tulee resursseja torjua tämän alati kasvava ongelma, Afrikka on alkanut verenvuoto.

Ongelma johtuu salametsästäjät "lähes ehtymätön rahan tarjontaa. Koska sarvikuono sarvi hakee $ 30.000 euroa punta pimeillä markkinoilla ja muodostaa maailmanlaajuiset markkinat $ 9.5 miljardia euroa vuodessa, salakuljettajien ja kauppias on hyvin vähän ongelmia rahoittaa nämä salametsästäjät.

Koska tämä rahoitus kasvaa, joten ei teknologia että salametsästäjät työllistävät. Jos kerran salametsästäjät olivat taka elossa pensas ja asettamalla ansat, nykyään ne ovat kokonaan uusi arsenaali heidän puolellaan. Helikopterit, GPS, pimeänäkölasit ja puoliautomaattinen konekiväärit kaikki tiensä salametsästäjä työkalupakki.

Maissa ympäri mannerta ovat vastanneet näihin salametsästyksen ennakkomaksujen kutsua aseisiin. Etelä-Afrikka, Zimbabwe, Botswana, Gabon ja Kamerun ovat kaikki käyttöön sotilaallisia osaksi kansallispuistoa suoja tulli.

Monissa maissa, alle holhous sotilaita, Park Rangers ovat alkaneet kursseja kehittyneitä aseita, varkain ja itsepuolustusta. Taktiikka on tullut hyödyllinen kuin viime vuosina, kuten Park Rangers ovat tulossa yhä enemmän hyökkäyksiä salametsästäjät. Silti se ei ole vaikea ymmärtää, miksi monille Rangers, he eivät kuvitella elämän aseellisten selkkausten kun ne ottivat virkaa.

"Halusin olla eläinlääkäri, mutta minulla ei ollut rahaa koulunkäyntiin," liittyy yksi UWA ranger sijaitsee Kidepo Valley National Park, joka yhdistyy rajan Ugandan ja Etelä-Sudanin. "Mutta minä rakastin eläimiä joten päätin sen sijaan haluan soveltaa ja suorittaa kokeita tulla puistonvartijan."

Kuitenkin näinä päivinä, eikä lähteä laskee eläinten pakkauksissa ja hallintaan ylläpito puistossa, se on hänen velvollisuutensa torjua salametsästäjät jotka raivaavat tiensä läpi sodan runtelemassa Etelä-Sudanissa, etsivät aseiden rahoitusta ja eläinten lihan.

Joissakin maissa, salametsästyksen kävelee, kaksi vartijaa rinnakkain, kiertää partiointitehtävissä joka yö. Tämä tarkoittaa Rangers täytyy kävellä, jalka, kautta kansallispuistoja täynnä yöllinen saalistajat, kuten leopardeja, leijonia ja hyeenat. Kuitenkin mukaan Rangers, se ei ole eläimiä he pelkäävät, mutta ihmiset heidän keskellään.

Etelä-Afrikassa, National Defense Force on lauennut drones, helikopterit ja tarkkailija veneet auttaa ottamaan alas laitonta salametsästäjät puistossa. Zimbabwessa, jossa sotilaallinen myös partioita, on olemassa tiukat merkkejä, jotka varoittavat kävijöitä että kukaan nähnyt kävely ulkona autonsa peli ajaa, oletetaan olevan salametsästäjät ja laukaus "näköhavainnon."

Jotkut hallitukset, kuten Zimbabwessa, ovat yrittäneet taistella houkutus sarvikuonon sarvi poistamalla se kirurgisesti eläinlääkärin valvonnassa. Kuitenkin tämä oli tavannut tahattomia ja tuhoisat seuraukset. Salametsästäjät, joka oli viettänyt päivän seuranta nämä sarvikuonoja, tappoi de-sarvipäinen olentoja muutenkin. Ovatko he tekivät sen pois huolimatta, tai ei koskaan tee sitä virhettä seuranta saman sarvikuono kahdesti, on vaikea sanoa.

Monet ovat alkaneet pelätä, että ajatus vapaa-alainen sarvikuono on tullut unelma menneisyyden.

Säilyttäminen keskuksia, joka Itä-Afrikassa on tullut huoltaja kilvet välillä sarvikuonoja ja salametsästäjät, voi maksaa $ 5 miljoonaa perustaa ja ylläpitää vain 10 vuoden aikana. Useimmat hallitukset, jo käsittelevät lamauttava turvallisuuskysymyksiä ja korruptio, puuttuu varoja luoda näihin keskuksiin. Vaikka yksityiset avunantajat ovat tehostaneet luoda suojelualueita yli Ugandan, Kenian ja Tansanian, he löytävät turvatoimien kustannukset jatkuvasti nousevat.

Kulku salakuljetettujen sarvikuono sarvi on kautta Aasian laivareitit. Täällä rhino sarvi, vaikka se on tehty hieman yli keratiini, käytetään antiikin Kiinan kasviperäisten lääkeaineiden hoitoon kaiken päänsärkyä syöpään. Selvästikään keratiini ei paranna syöpää, tai paljon mitään siitä asiasta, mutta koska ihmiset ovat edelleen valmiita maksamaan alkuun dollarin se, kauppa jatkuu.

Salametsästyksen torjuntaan ottaneet miljoonia dollareita paikallista taloutta. Ne ovat myös vaarantaneet elämää tuhansia Park Rangers, suojelijat ja sotilashenkilökuntaa koko mantereella.

Silti sarvikuono, ennuste on paljon pahempi. Tuhoaminen lajien häämöttää lähempänä, joidenkin julistaa sukupuuttoon mennessä vain muutaman vuosikymmenen päässä. Merkitys, että koska vanhentunut luontaistuotekauppias uskomuksia, nolla tieteellinen tausta takana, saatamme menettää yksi luonnon kaikkein tuotteliain lajien meidän elinaikanamme.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Paras Indoor Tanning Voiteet
Seuraava artikkeli Kuka Greener? Ketä kiinnostaa?
Kommentit (8)
Kesäkuu 9, 2017 | 00:28:47 | myöhemmin 10 kuukautta
Kaija Huuskonen
  Like 0   Dislike 0

Vain kuvaukset alkavat paskiainen salametsästäjät, ne eivät ole ihmisen ne ovat hirviöitä. En halua kuulla köyhyyden on sonni paska, monet ihmiset taistelevat salametsästäjät ovat todella köyhyyden ihmisiä ja he eivät alennu tällaisia ​​julmia tekoja. Nämä ovat hirviöitä, taas on tappaa heidät.

Kesäkuu 9, 2017 | 02:12:05 | myöhemmin 10 kuukautta
Lemmitty Saarinen
  Like 3   Dislike 2

Toivon, että nämä salametsästäjät saada Rhino torvi ylös Jacksy.

Kesäkuu 9, 2017 | 02:46:53 | myöhemmin 10 kuukautta
Valma Hakulinen
  Like 0   Dislike 2

Ei kuulostaa liian poliittisesti tunteettomia, mutta useimmat, jos ei melkein, että uhanalaisten lajien kauppa liittyy Aasian maissa, erityisesti Kiinassa. Jopa Japani on "tieteellisiä tutkimuksia" perustella valaanpyynti.

Kesäkuu 9, 2017 | 04:58:18 | myöhemmin 10 kuukautta
Eelin Linna
  Like 3   Dislike 1

Kiitos, että toit tietoon sivuston lukijat ...  Olen kysely lausunto: "saatamme menettää yksi luonnon kaikkein tuotteliain lajien meidän elinaikanamme." Sekä valkoinen ja monilukuisempia musta sarvikuono on vaarassa kuolla sukupuuttoon.

Kesäkuu 10, 2017 | 09:17:40 | myöhemmin 10 kuukautta
Loviisa Hämeen-Anttila
  Like 1   Dislike 0

Rhino sarvet koostuvat pääosin, proteiinin keratiini, myös, Chief osa hiukset, kynnet ja eläinten sorkkien Joten, kohta on, tämä keratiini voidaan saada muista lähteistä, kuten syöminen kynnet ~ ei että olen viittaa tätä toimintaa. Tämä taistelu välillä Park Rangers ja salametsästäjät jatkuu jotka ostavat sarvet ovat koulutettuja aiheesta.

Kesäkuu 10, 2017 | 13:42:43 | myöhemmin 10 kuukautta
Sirpa Huovinen
  Like 0   Dislike 0

Afrikka olisi kiinnitettävä huomiota Botswanan menestys suojella sarvikuonoja ja norsuja .... "Miksi on Botswanan salametsästyksen korko alin Afrikassa?" "Meillä on Botswanan Defense Force vastaa salametsästyksen, ja heillä on" ampua tappaa "politiikkaa. Jos seuraat elefantti salametsästyksen tilastoja, me tiedämme, että meillä joitakin alin elefantti salametsästyksen maailmassa. Meillä on muutama huokoinen rajojen. Meillä on myös iso, laaja erämaa-alueella. Jos tarkastellaan salametsästyksen tapaukset, monet ovat pieniä, sisälsi alueilla. Lisäksi meillä käytännössä ole tie pääsy. Se on helppo Etelä-Afrikassa salametsästäjät ajaa terva tien, pick paikka leikata aita, kulkea läpi, ja tappaa sarvikuono. Se on lähes mahdotonta Botswanassa. Lopuksi, meillä on yksi alhaisimmista korruption hinnat. Afrikassa on olemassa sanonta: Yksi sarvikuono sarvi kestää ainakin yksi korruptoitunut virallinen " Vaikka sarvikuonot saavat teurastamisesta vasemmalle, oikealle, ja keskus, Etelä-Afrikassa on edelleen mahdollistaa sarvikuono pokaalin metsästys. Botswana peruttu kaikki leijona metsästys vuonna 2004, ja leopardi metsästys vuonna 2011. Ja nyt vuonna 2014, sarvikuono. Botswana aikoo aloittaa liikkuvat sata sarvikuonoja vuonna päivänä tammikuuta 2015. "Tavoitteenamme on asuttaa sarvikuono Botswanassa. Olemme mukauttaa hankkeen joten emme liiku sata kerrallaan. He ovat menossa eri salaisissa paikoissa Botswanassa. Me siirtää heidät ajan neljä tai viisi kuukautta " Hyvä Botswana. Menestys tarkoittaa työllistävät sotilaiden metsästämään salametsästäjät. Ei armoa salametsästäjät.

Kesäkuu 10, 2017 | 16:28:22 | myöhemmin 10 kuukautta
Tommi Itkonen
  Like 2   Dislike 1

Salametsästäjät näyttävät olevan erittäin töykeä. Mutta jos todella haluat lopettaa salametsästyksen sinun täytyy vaihtaa taloustieteen. Ne ovat mitä aiheuttaa kaikki laittomat juttuja. Jokainen tarvitsee elää ... merkitys on koti, ruokaa ja energiaa kokki ja elää. He tekevät mitä heidän on asian selvittämisestä. Jopa pian tappaa niiden rahaa tehdä suunnitelmia.

Kesäkuu 10, 2017 | 20:19:38 | myöhemmin 10 kuukautta
Päiviö Järvinen
  Like 0   Dislike 1

Attaccati queste credenze, Gli asiatici Stanno portando tante laji animali all'estinzione, ma i Loro governi potrebbero hinta qualcosa kohti cercare di Educare i loro Popoli vuonna proposito! E "da qui, Mio Avviso che si deve partire, vuonna quanto ai bracconieri ..... la prigione, le multe, è tutto troppo lieve. Penso ai ranger che rischiano la vita per difendere la eläimistö, li ringrazio di cuore.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha