Paras sivustoja ladata ilmaiseksi iPod Music

Tiitus Aakula Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
By V Saxena

Musiikkitiedostojen siirtäminen tietokoneelta Apple iPod on erittäin helppoa, koska iTunes-ohjelmisto sovellus automatisoi sinulle. Tämä vapauttaa aikaa etsiä verkosta hienoja ilmaiseksi kappaleita lisätä iPodiin soittolistoja.

Oikeudellinen Free Music Downloads

Nämä sivustot tarjoavat suuri ja monipuolinen kokoelmia iPod-valmis musiikkia ladata, ja ne kaikki ovat laillista käyttää. iPodeja tukea vain AAC, MP3, WAV ja AIFF musiikin muodossa, joten varmista, että lataat oikeassa muodossa laitteeseen.

iMesh

iMesh on tarjolla 15 miljoonaa kappaletta, että voit ladata ja synkronoida iPod ilmaiseksi. Ohjelmisto on seuraamuksia Recording Industry Association of America, eli ei tekijänoikeuslait rikotaan käyttämällä tätä palvelua. Huomaa, että sinun on ensin asennettava iMesh tietokoneeseen ja jälkeen tietyn ajan, sinua pyydetään maksamaan kuukausimaksun ja tilata. Tulet vielä voi käyttää iMesh jos et halua tilata, mutta ohjelmisto automaattisesti rajoittaa kappaleita voi käyttää.

Ilmainen musiikki lataa

Ilmainen musiikki lataa sovellus iPhonelle ja iPad tarjoaa laaja kokoelma sekä vapaan ja vähittäiskaupan kappaleita, jotka voit ladata suoraan laitteeseen, jonka jälkeen voit ladata ne iPodiin. Se tukee Englanti, japani ja korean kielellä, ja se se sisältää albumin kansikuvan. Vaikka on olemassa paljon kappaleita ostettavissa, voit lajitella kaikki nykyiset kappaleet nopeasti löytää ne, jotka ovat saatavilla veloituksetta.

Last.fm

Last.fm sisältyy 12000000 valtavirran ja maanalainen kappaleita että käyttäjät voivat ladata MP3-muodossa. Koska nämä kappaleet ovat täysin ilmainen, mutta et ole apt löytää mitään viime Billboard singleä. Jos etsit uusia taiteilijoita tai jotain hieman erilaista, mutta se kannattaa viettää aikaa selata eri tyylilajeja. Sivusto sisältää myös sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia, joiden avulla voit suositella kappaleita ystävillesi tai kuunnella kappaleita suosittelemat toiset.

Ilmainen musiikki Arkisto

Free Music Archive on iPod-turvallinen online-musiikkikirjasto sisältävät 45000 kappaleita, jotka voidaan suoratoistaa tai ladata Creative Commons -lisenssillä. Sivusto syntyi vuonna 2006 kohteliaasti avustusta New Yorkin osavaltion Music Fund, joiden tarkoituksena on tehdä nykymusiikin lisää asukkaiden käytettävissä New York. Free Music Archive isännöi musiikkia vain suhteellisen tuntematon, riippumattomia taiteilijoita.

Jamendo

Jamendo tarjoaa pääsyn yli 55000 maksuttoman albumeja eri taiteilijoiden ja tyylilajit, kuten pop, folk instrumentaalista, rock instrumentaalinen, jazz, latina ja paljon muuta. Albumin kappaleet voi ladata joko Ogg Vorbis tai MP3-muotoon. Lisäksi sivusto isännöi myös sosiaalinen verkko-ominaisuuksia, jolloin voit vuorovaikutuksessa muiden kuuntelijoita.

Audio Arkisto

Audio Arkisto sisältää enemmän kuin vain käyttäjien luomaa musiikin lataus; se sisältää myös haastatteluja, elävää musiikkia tallenteet, julkinen uutiset ja jopa ei-Englanti kokoelmia eri puolilta maailmaa. Voit myös lähettää konsertteja, sekä joitakin uusimpia arabian hittejä. Huomaa myös, että vaikka perustajat Audio Arkisto kaikin yrittää poistaa tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä sivuston, ei ole takeita, että jokainen ladattava biisi on tarkastettu tekijänoikeusrikkomuksesta.

Juridiikan ilmaisia ​​latauksia

Vaikka vapaata musiikkia sivustoja runsaasti verkossa, se on helppo sattumalta niille, jotka tarjoavat laittomia latauksia. Yleensä nykyinen ja populaarimusiikki on vain ostettavissa, joten jos löydät sivuston, joka tarjoaa nykypäivän Top Hits ilmaiseksi olet todennäköisesti otsikkona osaksi hämärään oikeudellinen alueelle. Muista, että lataat tekijänoikeuksin suojattua musiikkia ilman lupaa on laitonta, joten valita oman latauspalvelimista huolellisesti. Tarkista ehdot kunkin sivuston, ja jos niissä ei käsitellä oikeudellinen kysymys ja taata, että niiden tarjoukset ovat turvallisia, liikkuvat pitkin eri lähteestä, joka ei.

Enimmäismäärä iPod vähemmällä

Vaikka et voi saada uusimmat hitit tai valtavirran kaavio-murskaimet ilmaiseksi, löytää hyvää musiikkia veloituksetta antaa sinulle kuormien kappaleita nauttia iPodissa. Löytää uusia artisteja ja lajityyppien, jakaa löytöjä ystävillesi, ja säästää rahaa tässä prosessissa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha