Paras silmämeikkiä tuotteita saatavilla Intiassa - Meidän Top 10

August Kauppi Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Silmät heijastavat persoonallisuutta henkilö! Parantaakseen kauneus silmämme, meidän täytyy ehdottomasti apua meikki. Hyvä silmämeikki saa sinut näyttämään upeita ja lumoavaa ja voit helposti luoda erilaisia ​​näyttää aina haalistu luonnon ja pehmeä vain muutaman vedon.

Paras silmämeikki Tuotteet Intiassa

Täällä Olen listannut kymmenen eniten rakastettava silmämeikkiä tuotteita saatavilla Intiassa.

1. Maybelline Colossal Kajal:

 Kajal on tärkein meikki millään Intian naisen turhamaisuus ja Maybelline n Colossal Kajal on tullut keskeinen kaikkien turhuutta rinnassa!

Maybelline Colossal Kajal lanseerattiin vuonna 2011 ja loi vimma Intian markkinoilla. Se on suosituin Kajal Intian markkinoilla juuri nyt. Hintaisen Rs.175, se on täysin mahdollista ja tarjoaa mitä se väittää. Se on pikimusta, voimakas, tahroja ilmainen ja pysyy paikallaan silmissäni yli kuusi tuntia. Sitä voidaan käyttää sekä vesiviivan sekä silmäluomet. Rakenne on melko kermainen ja tulisi säilyttää viileässä paikassa muuten se sulaa.

Ainoa con löysin on, että aineita ei mainita mitään kyllä ​​hinta on noussut Rs 150 Rs 175.

2. Lakme Eyeconic Kajal:

 Lakme Eyeconic Kajal käynnistettiin antaa kovan kilpailun Maybelline Colossal Kajal, ja että se teki. Pakkaaminen Lakme Eyeconic Kajal pakkaus ja sen väri on hyvin houkutteleva. Se on syvä musta ja tahroja ja periksi ilmainen ja kymmenen tuntia väite on hieman totta. Se ei kirvely tai kutinaa ja väitetään on dermatologisesti testattu. Kajal on sileä ja liukuu silmät ilman tugging tai vetämällä. Ainesosaluettelon tällä Kajal myös ei mainita. Hinnoiteltu Rs 199, se on varmasti kannattaa jokaisen pennin.

Heti Kajal, tulee seuraava rakkaus silmä vaipat!

3. Maybelline Eye Studio Lasting Draama geeli liner:

 Maybelline Eye Studio Lasting Draama geeli liner tulee pieni kylpyamme ja erityisesti suunniteltu harjalla. Tekstuuri Näiden vaipat on erittäin kermainen ja antaa voimakas linjat sileä ja jopa sovellus. Se muistuttaa neste eyeliner, paitsi, se kuivuu nopeammin ja kestää koko päivän. Se ei vedä ja voidaan käyttää pohjana luoda savuinen silmämeikki. Se yhdistää sujuvasti ja on tarpeeksi paksu, jotta silmäsi kaunis .Voit joko soveltaa sitä voimakkaasti tai mustamaalata sitä. Ainoa ongelma pidän niiden kanssa on, että ne yleensä kuivua ajan ja väri ei ole mustaa kuin sen pitäisi olla. Mieluummin blackest musta Rajausvärit mutta voit antaa sille yrittää. Et tule pettymään.

4. Faces Long kulumista Kynät silmänympärysihoa:

 Lyijykynä Rajausvärit ovat katkottua tytön turhamaisuus, ja on erityisen hyvä aloittelijoille, jotka on vaikea piirtää suoria viivoja. Faces Long Käytettävä silmien kynät ovat yksi suosituimmista silmä kyniä Intian markkinoille ja kaikkien rakastama. Heillä on lukuisia sävyjä valita: Purple, Forest Green, Aqua sininen, harmaa, metalli Brown, Solid Brown, Turkoosi Sininen, mustissa, Sparkle musta, tummanvihreä ja tummansininen. Väri maksaa pois näitä kyniä on hämmästyttävä ja kaikki ovat erittäin pigmentoituneet. Kynät ovat pehmeitä ja kermainen ja antaa ehdoton tuhrata todiste viimeistely. Ne pysyvät keskimäärin kuusi tuntia silmäluomet. Koska ne ovat erittäin kermainen, niillä on taipumus lopettaa nopeasti. Kannattaa kokeilla ainakin yksi näistä silmä kyniä.

5. Lakme Eye Artisti Eyeliner Pen:

 Lakme Eye Taiteilija, tuntuu kärki liner, uusin tulokas linjaliikennettä perhe. Huopa kärki eyeliner kynä on suunniteltu tarkka sovellus silmäluomet. Lakme Eye Taiteilija on erittäin helppokäyttöinen. Felt tip suunnittelu on niin vaivattomasti ja helposti ohjata että sisällä vain yksi aivohalvaus, täydellinen määrä eyeliner jaetaan. Rivi voidaan tehdä ohuemmaksi tai paksummaksi, teräviä tai siivekäs, pitkä tai lyhyt, ja niin edelleen. Saat voimakas musta väri vain yksi aivohalvauksen ja se pysyy neljä tai viisi tuntia. Mutta ainoa asia Inhoan on se, että se ei ole vesitiivis. Lakme Eye Artist on hinnoiteltu Rs 395 ja on saatavilla laajalti kaikissa Lakme laskurit.

6. Maybelline Hyper kiiltävä Liquid Liner:

 Maybelline Hyper Kiiltävä Liquid Eye Liner, aloitettiin joulukuussa 2012 on viimeisin lisäys nesteen silmän linjaliikennettä perhe, lopulta Intian silmämeikkiä tuotteita. Se tulee musta muovipullo pitkä pitkänomainen kahva. Harja on erittäin ohut mikä helpottaa piirtää ohuita viivoja. Se on mustan musteen väri vuotava johdonmukaisuus ja antaa kiiltävä pinta vain yhdellä iskulla. Hinnoiteltu Rs 225 on täytyy ostaa nestemäisten Rajausvärit rakastaja.

Kun olet Kajal ja liner alas, seuraava asia sinun täytyy vain olla ovat oikeassa luomivärejä!

7. M.A.C Eye Shadow:

 MAC Eye varjot ovat yksi parhaista luomivärejä saatavilla Intian markkinoilla. Nämä varjot ovat todella rikas ja erittäin pigmentoituneet ja pysyä koko päivän, kun sitä käytetään pohjamaalia. Sitä voidaan soveltaa tasaisesti ja sulautuu hyvin. Ne ovat saatavana sekä paletti ja täyttöjä. Ne ovat noin viisikymmentä täyttöjä ja voit jopa muokata paletti mukaan oma valinta. Varjot ovat pehmeitä kuvioitu mutta ei mureneva pehmeitä. Saatat kokea pudota ulos kevyempiä ja kimalteleva sävyjä, mutta jotka voidaan kiinnittää luomipohjustus. Nämä varjot lisätä syvyyttä ja ulottuvuutta silmiä ja kiinnittää huomiota silmiin. Hinnoiteltu Rs 720, ne eivät ole järkevin luomivärejä saatavilla, mutta ne ovat sen arvoista.

8. Inglot Freedom System Eye Shadow:

 Kuten MAC Eye varjot, Inglot luomivärejä ovat saatavilla myös täyttöjä ja paletti samoin. Värin valinta tarjottu on valtava. Tekstuuri Näiden varjojen on voinen sileä ja erittäin pigmentoituneet. Ne sulautuvat vaivattomasti vähintään pudota. Laatu tuotteen määrä saat, väri maksaa pois, valikoima värejä tarjotaan ja sitkeys on yksinkertaisesti erinomainen. He työskentelevät vielä parempi, jos käytetään luomipohjustus. Ja saat kaikki nämä vain Rs 300 per täyttö!

Nyt voi ulkoasua olla täydellinen ilman ripsiväri?

9. Maybelline Colossal Mascara:

 Maybelline Colossal ripsiväri on minun HG ripsiväri. Olen käyttänyt sitä kahden viime vuoden aikana ja ei tunne tarvetta kokeilla muita yksi. Tämä ripsiväri antaa minun ei niin harva ripset, suuri määrä ja tehostaa ulkoasua minun ripset. Ripset näyttävät hyvältä ilman tahroja ja paakkuuntuu. Vain viisikymmentäkahdeksan yli kaksi kerrosta ja olet valmis. Mutta se on melko vaikea poistaa ja joudut meikki Remover poistaa sen kokonaan. Minusta säännöllisesti itse paremmin kuin vedenpitävät yksi. Hinta Maybelline Colossal Mascara on Rs330.

Jos haluat silmämeikki kestää päivä kuitenkin, pohjamaali on mitä tarvitset!

10. Faces Metaliglow luomipohjustus:

 Silmä pohjamaali on kosmeettinen, jota käytetään takki silmäluomet ennen soveltamista luomivärejä jotta luomiväri voidaan soveltaa sileä, tasainen kerros ja pysy laittaa silmäluomet pidemmän aikaa. Faces Metaliglow luomipohjustus tulee putken pitkänomainen sauva. Se on hieman märkä johdonmukaisuus ja saa imeytyy hetkessä. Se tekee mitä se väittää, se estää luomiväri rypistymisen ja tahroja ja tehostaa varjostus. Se pitää varjo ehjä vähintään kahdeksan tuntia. Ne ovat hieman tyyris Rs 699 ja ovat saatavilla kaikissa kasvot laskurit ja verkossa.

Nämä ovat kymmenen silmämeikkiä tuotteita Intiassa, joka on hallitseva ylin Intian markkinoilla. Kumpi on suosikkisi?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha