Paras Menetelmät kuritus

Sanni Alanko Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Michelle BlessingMental terveysalan ammattilaisten

Ensimmäinen askel luotaessa kurinalaisuutta ohjelma on ymmärtää, mitä kuria is-- ja mitä se ei ole. Vanhemman tehtävänä on ohjata lapsiaan läpi elämän, opettamalla heitä oikean ja väärän. Kurittaa lapsi voi ottaa monia muotoja: aika-out, palkintoja myönteistä käyttäytymistä, tai jopa poistaminen etuoikeuksia. Mitä käytät, ja mikä toimii, riippuu sekä lapsen ikä ja persoonallisuus sekä tilanteen.

Discipline Ideoita pikkulapsille

Taaperot esitellä erilaisia ​​haasteita kuin esikoululaiset, tweens ja teini. Taaperot yleensä vähemmän itsehillintää ja kykyä itseilmaisuun, joten lapsi on taipumus näytellä hänen tunteitaan. Tämä voi johtaa puree, lyömällä, potkimalla tai huutaa. Totesi lastenlääkäri Dr. Sears osakkeita useita tapoja auttaa kurittaa lapsi tehokkaasti:

Vältä stressitekijöitä

Tiedät vauvan stressitekijöitä, joten yrittää välttää niitä on tärkeää. Toisin sanoen, voit auttaa myönteistä käyttäytymistä tapahtua, estämällä negatiivisen käytöksen tapahtumasta. Älä suunnitelma pelata päivämäärä naptime ellet halua sulaisi.

Häiritä

Häiriötekijä voi olla hyvä asia. Kun lapsi on sulaisi, yrittää kääntää hänelle jotain muuta, kuten suosikki lelu tai toimintaa. Tämä toivottavasti lopettaa tai ainakin lyhentää, kiukuttelu jatkamasta.

Pysy rauhallisena

Älä ruoki osaksi vauvan kiukuttelu tulemalla järkyttynyt. Tämä johtaa todennäköisesti lapsi on kiukuttelu jatkuvan. Päälle, että, saat todennäköisesti tullut liian stressaantunut käsitellä sitä tehokkaasti.

Katsekontaktia

Kun lapsi tekee jotain, joka ei ole tarkoituksenmukaista, silmiin ja sanoa "ei," tiukasti, mutta rauhallisesti. Tässä vaiheessa, on aiheellista käyttää häiriötekijä keino saada lapsi mielessä päälle jotain muuta.

Aseta selkeät rajat

Ole johdonmukainen ja selkeä odotuksesi. Jos jotain on tabu, varmista, että se on aina tabu, koko ajan. Samoin, älä palkitse kiukuttelu käyttäytymistä. Kiusaus on antaa lapsesi kun hän on tantruming auttamaan kiukuttelu pysäkki. Kuitenkin, olet vahingossa opettaa lapsi että valittaminen ja tantruming on keino saada jotain hän haluaa.

Discipline Esikoululaisille

Esikoululaiset ovat alkaneet puolustaa itsenäisyyttä ja haluamme tehdä asioita itsenäisesti. Kuitenkin monet esikoululaiset puuttuu kyky suorittaa monimutkaisia ​​tehtäviä yksin. Tämä voi johtaa meltdowns tai muita asioita, jotka täytyy käsitellä tehokkaasti:

Assist lapsesi oikeaan aikaan

Anna lapselle apua tarvittaessa, mukaan Vanhemmat Magazine. Tämä auttaa lievittämään meltdowns; mutta sinun tulee olla varma anna lapsen työtä kohtaan juuri ennen turhautumista auttaa opettaa itsenäisyyttä.

Roolileikkejä Hyvä käytös

Osoittaa, mitä haluat lapsesi tehdä, sen sijaan, mitä hänen ei pitäisi tehdä. Näyttää lapselle miten poimia leluja, laittaa vaatteita haittaa, tai asettaa taulukon niin yksinkertainen askareisiin.

Apua Siirtymät

Antaa lapsellesi ennen siirtymiä esiintyä - anna lapsesi tietää, kun siirtyminen on tapahtumassa. Aseta ajastin 5 minuuttia ennen muuttuvia toimia estää lapsesi saamasta tahansa käyttäytymiseen kysymyksiä.

Asettaa rajat

Asettaa rajoja ja pitää niistä kiinni. Anna lapsesi tietävät odotukset, ja pysykää lujana. Jos sanot, "otan lelu pois, jos et lopeta itkeminen kahdessa minuutissa", sinun täytyy seurata läpi.

Kurinalaisuutta kouluikäisten Kids

Kouluikäisten lasten alkavat ymmärtää käsitteen empatiaa tai välittäminen muille ihmisille. Tämä voi valtava tekijä kurinalaisuutta prosessissa, koska lapset voivat nyt ymmärtää, miten heidän toimintansa vaikuttaa muiden ihmisten.

Muutoksenhaku Oikein ja väärin

Kun lapset lähestyvät kouluikäisten, he alkavat kehittää empatiaa. Itse asiassa, se ei ole, kunnes lapsi on noin kuusi tai seitsemän vuotta vanha, että hän tulee kognitiivisesti pystyy tämän käsitteen mukaan Sandra Crosser, Ph.D. Keskustele lapsesi kanssa siitä, miten hänen käyttäytymistä voitaisiin vaikuttaa muihin ihmisiin. Kysy kysymys, "Miltä sinusta tuntuisi, jos joku teki sen sinulle?" helpottaa keskustelua oikeasta ja väärästä.

Anna heille tilaa

Ymmärtää tämän ikäiset lapset täytyy treenata erot itse aika ajoin - Lapsi päästä ikä, jossa hän voi päättää, kuka olla ystäviä, mitä hän haluaa ja miten käsitellä konflikteja. Ohjaa lapsi löytää oikea ratkaisu, mutta anna hänen tullut siihen tulokseen, omasta.

Kokeile jotain erilaista

Käytä "aika-in" - Aikataulu aikaa sinulle ja lapsellesi istua alas ja keskustella asioista tai viettää aikaa yhdessä. Käytä tätä erityistä aikaa päästä lapsesi maailmassa; liian usein, vanhemmat hommiin ja odottaa lasten tulla heille ongelmia. Olla aktiivinen ja selvittää, mitä on tekeillä lapsesi elämään; tämä on omiaan estämään monia kurinpito-ongelmia.

Mennä mikä toimii

Maadoitus - jotain useimmat vanhemmat muistaa lapsuudesta - on edelleen tehokas kuria tekniikka tänään. Dr. Phil suosittelee vain mahdollistaa lapsesi pääsyn tarpeet ja rajoitetaan väliaikaisesti lapsesi hänen makuuhuone päivällä tai yöllä. Tässä lajissa tekniikka auttaa kouluikäisten lasten miettiä hänen käyttäytymisensä ja ymmärtää seuraukset noudatettava sääntöjä rikotaan.

Kurinalaisuutta Tweens

Tweens ovat hankala vaiheessa elämää - ei aivan vauva, mutta ei aivan teini. Tween todennäköisesti taistelevat itsenäisyyden, mutta sinua tilalla lapsuuteen. Tämä tulee johtaa joidenkin valtataistelut, jotka on käsiteltävä hienovaraisesti. Tässä on muutamia neuvoja:

Antaa tilaa

Anna lapselle tilaa - Supernanny huomauttaa lapsesi taistelevat hänen riippumattomuutensa. Anna lapsen tehdä joitakin asioita itseään lisätä itsetuntoa ja antaa hänelle vapauden tunteen.

Kallistavat korvansa

Kuuntele - Monta kertaa tweens toimia yrittävät kertoa sinulle jotain. Käytä aktiivinen kuuntelu auttaa ymmärtämään, mitä lapsesi yrittää kertoa sinulle. Jotain voi olla kiusaa häntä, että hän ei tiedä, miten tuoda esille.

Työskennellä yhdessä

Yhteistyötä - Anna välillä olla osa sääntöjen laadinta. Pyydä lastasi keksimään kohtuullisen sääntöjä ja seurauksia, jos sääntö on rikki. Jos lapsesi on sananvaltaa, mitä hän voi tehdä, sääntö on todennäköisesti noudatettava. Myös, koska hän oli sananvaltaa seurauksena he ovat hyvin tietoisia siitä, mitä odottaa.

Pysyy hallinnassa

Menettämässä itsestäsi todennäköisesti johtaa kärjistymiseen ongelmia ja argumentteja Tween. Virginia Williams, Ph.D., huomauttaa, että tehokas vanhemmuuden, erityisesti tweens, ei koske ainoastaan ​​asettamalla selkeät rajat, mutta myös säilyttää hallita tunteita. Tämä voi olla erityisen vaikeaa tuoksinassa tai kun välillä on negatiivinen asenne, mutta se on tärkeää tehokas välillä kurinalaisuutta.

Yhteisiä nimittäjiä Kaikenikäisten

On joitakin asioita, jotka ovat yhteisiä prosessi kuria, iästä lapsesi.

Johdonmukaisuus on avain

Tärkeintä lapsen vastenmielisyys on johdonmukaisuus. Lapsesi täytyy tietää päivä-to-day, että talon säännöt ovat aina samat. Jos lapsesi tietää, että hän joskus saa pois kurittomuus, hän jatkuvasti testaa hänen rajoja. Jos säännöt ja rutiinit muuttuvat ajoittain ilman varoitusta, lapset hämmentyvät ja eksyksissä. Ennen kuin voit odottaa lapsesi noudattaa sääntöjä, sinun täytyy olla selvillä näistä säännöistä.

Älä hukuttaa

On myös epärealistista odottaa yön yli muutosta. Jos sinulla on ollut kotiin ilmaiseksi sääntöjä, et voi odottaa lapset heti laskevan linjassa vain koska sanot niin. Muutos on asteittainen ja johdonmukainen. Samoin on tärkeää välttää liikaa tarpeettomia sääntöjä kerralla. Päätä mitä säännöt ovat tärkeimpiä kodin ja perheen ja alkaa niitä. Monille perheille, tärkeimmistä säännöistä liity asianmukaista käsittelyä perheenjäseniä. Toisille, vastuullisuus ja askareet ovat ensisijaisia.

Selkeä viestintä

Kun olet muodostanut perheellesi sääntöjä, sinun on ilmoitettava ne lapsesi. On perhe kokouksen esittelemään säännöt ja uusi kuritus ohjelma. Jos lapsesi ovat tarpeeksi vanhoja lukea, voit lähettää perheen sääntöjä keskeisillä paikoilla ympäri taloa. Jälleen, älä odota instant noudattamista. Pienet lapset on lyhyt keskittymiskyky ja todennäköisesti tarvitse monia muistutuksia ennen uusia käyttäytymismalleja tulla tottumuksia. Muista, siellä on valtava ero tahallisesta uhma ja yksinkertaisesti unohtaa.

Positiivinen vahvistaminen

Koska ensisijaisena tavoitteena kuritus on tuottaa hyvin käyttäytyviä lapsia, on tärkeää "saalis" lapsesi tekemässä oikeita asioita. Useimmat lapset vaistomaisesti haluavat miellyttää vanhempiensa; nämä lapset viihtyvät kiitosta ja vanhempien hyväksyntä. Tämä pätee erityisesti vanhempien ja lasten nauttia läheinen side. Vaikka ei ole tarpeen mennä yli laidan, vähän positiivista vahvistamista menee pitkälle. Yksinkertainen onnittelut tai halaus todennäköisesti kirkastaa lapsesi päivä. Sydämellinen, "Hyvää työtä!" tarjoaa motivaatiota jatkaa oikeaa käyttäytymistä.

Negatiivinen vahvistaminen

Koska jopa kaikkein hyvin käyttäytyviä lapsia joskus rikkoa sääntöjä, sinun täytyy myös päättää, miten sinusta tuntuu negatiivinen vahvistaminen, tai rangaistus. Et voi päättää, että pelkkä "puhuu" on riittävä paitsi kaikkein Tärkeimmistä asioista. Toisaalta, saatat tuntea tarvetta todellinen rangaistus. Jotkut mahdollisuuksia ovat:

  • Aikalisä
  • Etuoikeuksien menettämistä, kuten televisio, puhelin tai tietokone aika
  • Natural seuraukset
  • Heille annetaan ylimääräisiä askareita

Neljä Yleisiä ongelmia välttää

Paraskaan vanhemmat voivat tehdä kurinalaisuutta virheitä. Yllättäen on yhteisiä sudenkuoppia, että useimmat vanhemmat kuuluvat. Onneksi on olemassa keinoja välttää niitä.

Älä anna periksi

Se voi olla vaikea kuulla lapsesi valittaminen, huutaa tai itkeä. Tuntuu siltä helppo tapa ulos vain antaa lapselle mitä hän haluaa. ÄLÄ! Kaikki tämä opettaa lapsesi on, että hän voi kiukuttelu tietyn ajan ja saada hänen tavalla. Niin vaikeaa kuin se on, pysykää lujana ja eivät anna periksi. Lopulta lapsesi ymmärtää rajat asetat ja kiukuttelut vähenee kesto.

Realistiset odotukset

Muista lapsesi kehityshäiriöitä ikä täytäntöönpanossa kurinalaisuutta. Et voi odottaa 2 vuotta vanha pidetään samoja standardeja kuin 10 vuotta vanha. Vaikka tämä saattaa tuntua tervettä järkeä, nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa, monet vanhemmat odottavat lasta tavata virstanpylväitä nopeana. Pidä tämä huomioon valitessaan kurinalaisuutta tekniikoita.

Lue lapsesi Cues

Joskus lasten käyttäytymiseen ongelmat ovat hätähuuto, osoitus siitä, että jotain on vialla. Kuuntele lapsesi määrittää, mitä käyttäytyminen saattaa yrittää sanoa. Katsoa pidemmälle käyttäytymistä ja yrittää löytää syy - tämä voi todellakin päätyä työskentelee sinun eduksesi ja päättyy käyttäytymistä kaikki yhdessä.

Vältä Spanking

Vaikka rangaistus on osa joidenkin vanhempien kurinalaisuutta hoito, kaksi sanaa eivät ole synonyymejä. Rangaistus, vaikka se voi olla tehokas poistamaan negatiivisen käytöksen, ei opeta lapselle sopiva tapa toimia. On täysin mahdollista ohjata ja kouluttaa lapsia ilman selkäsauna tai huutaa. Tämä on vaikea käsite jotkut vanhemmat ymmärtää, varsinkin vanhemman jotka kokevat selkäsauna lapsena. Selkäsauna ei ole tarpeen, ja monet asiantuntijat, kuten Catherine Taylor Tulanen yliopiston, samaa mieltä, että se on haitallista. Itse asiassa tutkimus tehdään Murray Straus, yhteistyössä johtaja Family Research Laboratory University of New Hampshire-Durhamm, ehdottaa selkäsauna voi johtaa seksuaalisen tai mielenterveyden ongelmia tulevaisuudessa.

Making Discipline Work for You

Ei ole olemassa tarkkoja sääntöjä, kun se tulee kuria. Jokainen lapsi, jokainen vanhempi ja jokainen kotitalous on erilainen. Ottaa asiat hitaasti ja päättää, mikä toimii teidän perheelle. Hyödynnä ulkopuolella resursseja milloin ja tarvittaessa. Käyttäytyminen kartat ovat suuri voimavara kaikenikäisille lapsille, pikkulapsilla teini. Voit käyttää käyttäytyminen listoilla tahansa käyttäytymistä haluat seurata, ja se pitää lapsesi raiteilleen liikaa. Muista, kurinalaisuus on prosessi, ei yhdessä yössä muutosta. Jos lapsi on kehittynyt huonoja tapoja, se voi kestää kauemmin kurinalaisuutta tarttua. Voitte olla varmoja, kuitenkin, johdonmukaisuus ja menetelmät edellä antaa sinulle suuren ampui saavuttamaan kurinalaisuutta tavoitteesi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha