Paras Led Zeppelin Songs

Elvi Jääskeläinen Tammikuu 27, 2017 Viihde 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • 15 Parhaat Led Zeppelin Songs of All Time

On helppo unohtaa Led Zeppelin oltuaan poissa kuvasta niin pitkäksi aikaa. Kuitenkin, Led Zeppelin, joka koostuu Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Johns ja John Bonham, pidetään yleisesti innovatiivisin, vaikutusvaltainen ja onnistunut rockyhtye historiassa. Hehän ovat yksi parhaiten myyvistä taiteilijoita historiassa oli arviolta 300 miljoonaa albumia myynyt. Vuonna 1995 ryhmä otettiin jäseneksi Rock and Roll Hall of Fame. Mitkä ovat joitakin parhaista Led Zeppelin kappaleita? Otetaan selvää.

15 Parhaat Led Zeppelin Songs of All Time

Led Zeppelin pidetään "Beetles 70-luvun" monet rock-faneja. Ajan ajassa ne julkaissut joitakin ajattomia kappaleita, jotka erottuvat vielä nykyäänkin. Alla on luettelo joistakin Led Zeppelinin parhaista biiseistä.

Huumaantunut ja hämmentynyt

Tämä on psykedeelinen blues pala, joka lähti tulla keskeinen niiden vaiheen esitykset vuosia. Alkuperäinen versio tämän laulun kirjattiin Jake Holmes vuonna 1967 Zeppelin uudelleen kuvitellut laulu heidän debyytti.

Babe aion Leave You

He kyytiin tämän kappaleen Joan Baez ennätys. Jos olet fani 60-luvun rockia, huomaat, että se on raskas hilloa tuttu laulu kuin mitä Vanilla Fudge ja Blue Cheer tekivät tuolloin. Kuitenkin, Led Zeppelin oli peräisin amerikkalaisen kansanmusiikin ja oli tarkempi ja sisäelinten.

Sydäntenmurskaaja

Laulu "Heartbreaker" nauhoitettiin & R studiot ja luettiin kaikki neljä bändin jäsenet. Merkittiin aikana Zeppelinin toinen konsertti kiertue Pohjois-Amerikassa ja oli suunnitellut Eddie Kramer. Laulu avaa toisen puolen albumin ja on tunnettu Jimmy Pagen ikimuistoinen kitara riffi.

Paljon rakkautta

"Whole Lotta Love" oli eläimellinen, säädytöntä ja aivan mahtava. Se oli Zeppelinin avaus raidan toisen levynsä. Siitä tuli ensimmäinen hitti ja sertifioitiin kultaa vuonna 1970 myytyään miljoona kappaletta. Vuonna 2004, laulu löytänyt tiensä 500 Greatest Songs of All Time alalta Rolling Stone-lehden.

Good Times Bad Times

Tämä oli ensimmäinen biisi ensimmäinen albumi. Laulu esillä tainnutusaseen riffi ja synkopoitu, levoton rumpu kuvio, joka korosti Bonham mahtava tekniikka. Page oli niin hämmästynyt mitä Bonham veti pois laulun, että hän todella kutsui häntä yli-inhimillinen, koska hän ei pelaa kaksinkertainen maalin.

Kuinka monta kertaa

Tämä laulu on enimmäkseen muistetaan Paavalin "kevätsipuli" kaltainen kävely basso linja, ja tapa, jolla kappaleen osaksi avautuu siitä. On häikäisevä ensimmäisen minuutin ja ei yksinkertaisesti ole syytä Jumalan vihreä maa miksi laulu jatkuu vielä 8 minuuttia.

Maahanmuuttajien Song

Aukko linja tämä laulu on niin pahaenteinen kuin ne tulevat - "me tulemme maasta jään ja lumen". Inspiraation laulu tuli heidän konsertti Islannissa kesäkuussa 1970. Tämä on aika vuodesta, jolloin aurinko ei täysin asettaa. Tämä laulu on yksi minun kaikkien aikojen suosikkeja, ja mielestäni se on yksi Led Zeppenlin paras biisi.

Koska olen ollut Loving You

Kun Led Zeppelin valmistautui kolmannen albuminsa, tämä oli yksi ensimmäisistä kappaleita tallentaa. Se on nauhoitettu livenä studiossa lähes jälkiäänitykseen. Se oli yksi vaikeimmista kappaleet nauhoitettiin. Itse asiassa, Page vietti useita kuukausia työskennellyt hänen sooloja tähän biisiin.

Kun Levee Breaks

Lyrics tätä laulua oli kopioitu Memphis Minnie. Kappale sai innoituksensa aiheuttaman myllerryksen Suuren Mississippi tulva vuonna 1927. Led Zeppelin muokattu sen ja käytti sitä viimeksi kappaleen neljännen albuminsa.

Musta koira

Tämä on avausraita Led Zeppelinin neljäs albumi. Mukaan Plant, kappaleen nimi innostui musta labradorinnoutaja, joka tuli studioon tallennuksen aikana. Noutaja oli seksuaalisesti seikkailunhaluinen huolimatta iästään, aivan kuten kappaleen päähenkilö.

Portaikko taivaaseen

Tämä on allekirjoitus valtaa balladi Led Zeppelinin IV. Säveltänyt Page ja Plant, laulu on mainostettu yksi parhaista rock-kappaleita kaiken aikaa. Jotkut pitävät sitä yhtenä parhaista Led Zeppelin kappaleita. Tämä 8 minuutin biisi on 3 osa kerrallaan yksi progressiivisesti kasvaa tempo, Plant n lyyrinen mystiikka Pagen raju soolo.

Yli kukkuloiden ja Far Away

Tämä epätavallisen unikko boogie kallio sokeri laukaus Led Zeppelin ensimmäinen floppi. Ei siksi, että se oli huonoa musiikkia, mutta se ei koskaan tehnyt sitä alkuun 50. Kasvi puhdasta hyväsydäminen houkutin liitettävä Page: n avoimen tie näppäilyä on kirjaimellisesti annoksen musiikkia taivaan.

Kashmir

Tämä on yksi harvoista, joka esillä vieras muusikko. Heidän kuudes albuminsa, Physical Graffiti julkaistiin vuonna 1975 ja on kirjoittanut Page ja Plant osuus John Bonham. Laulu kesti yli 3 vuotta kirjoittamaan ja siitä tuli yksi heidän konsertti niittejä.

Polkivat Jalka

Tämä on yksi tiukin, paksuin Stomps bändin takia erinomaista työtä John Paul Jones teki Clavinet. Sävelmä on runsaasti lainattu Long Train Running mukaan Doobie Brothers. Vaikka laulu on hauska, Led Zeppelin anna laulu jatkua liian kauan ja se alkaa tuntua hieman toistuvia.

Achilles Last Stand

Tämä oli ensimmäinen raita heidän albuminsa "Presence". Albumi oli yksi heidän alin pistettä ja se voittaa logiikka miten huonovointisuutta albumin ei vaikuttaa Achilles Last Stand. Tämä chugging hirviö hillo oli paras Led Zeppelin kappaleita albumin. Se koottiin Page ja tehtaan Page talossa Malibussa kun kaksi pysyivät yhdessä aikana Page elpyminen onnettomuuden jälkeen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha