Paras Kirjat Kehonrakennus

Arsi Aakula Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jos haluat saada kuntoon ja alkaa rakentaa lihas niin luultavasti tehdä mitä useimmat ihmiset sijaintisi do - troolaus web ja paikalliseen kirjastoon jokaista vähän tietoa löydät rakennuksen lihas ja laihdutus. Tämä voi kestää jonkin aikaa, koska on vain niin paljon kirjoja siellä käsitellään näitä aiheita. On selvä kysyntä kunto kirjoja ja tämä on kysyntää, joka on tavannut halukkaasti kustantajien.

Vaikeus erottaa jyvät akanoista, ja tekee varmasti älä tuhlaa rahaa kirjojen et tarvitse, jotka eivät tarjoa mitään uutta, ja jotka ovat asiavirheitä. Täällä sitten me tarkastelemme joitakin parhaista kirjoja kehonrakennus auttaa innostaa sinua ja antaa sinulle kaikki tiedot, sinun täytyy saada kuntoon.

Art ilmaista Ihmisruumis

Art ilmaista ihmiskehossa ei oikeastaan ​​kirja Bruce Lee, vaan kokoelma hänen muistiinpanoja ja kirjoituksia sekä katsoa hänen uskomuksia ja hänen käytäntöjä, kun se tuli kehonrakennus. Bruce Lee on tunnettu hänen taistelulajien suorituskykyään, mutta todellisuudessa hän olisi yhtä tunnettu uskomattoman ruumiinrakenne, joka kehui alhaisimpia kehon rasvaprosentti siellä ja kykeni uskomattomia urotekoja voimaa. Mikä erottaa tämän kirjan erillään muista kehonrakennus kirjoja ja mikä tekee siitä niin kiehtova ja inspiroiva lukea, oli Bruce Leen ehdoton tiedonjano ja haluavansa pyrkiä kaikenlaisia ​​uusia ja epätavallisia keinoja saada kuntoon. Takaan että löydät jotain uutta kokeilla tämän kirjan, ja että se innostaa sinua olla luova omassa liikuntaa liian.

Kehonrakentaja n Nutrition Book

Franco Columbu oli Arnie n rikoskumppani aikana Golden Years kehonrakennus. Duo matkusti LA yhdessä Itävallasta, ja molemmat tulisi mestareita urheilun. Columbu myös sattuu olemaan tohtorin vaikka ja on uskomattoman fiksu kaveri, joka on mitä tekee tästä niin suuri tekstiä kehonrakennus ravitsemus. Osa tiedoista on hieman vanhentunut nyt, mutta tämä antaa sinulle fantastinen yleiskuvan tieteen takana kehonrakennus ravitsemus - joka on mitä puuttuu useimmista kehonrakentajat "peli suunnitelmia näinä päivinä.

Sly Liikkuu

Toinen julkkis, joka ei voi olla kehonrakentaja, mutta varmasti on aseita yhden. Sly Stallone ollut kukaan muu kuin rungon 80 ja tämä elämäkerta tullutta koulutus kirja on suuri valo luku, joka antaa sinulle Hanko yhdeksi erittäin terveellistä elämäntapaa. Vaikka hänen koulutusohjelmat voi tuntua hieman yksinkertainen, on olemassa paljon liikkuu täällä, jotka ovat todella tehokkaita ja hänen sanansa ovat inspiroivia kuten aina.

Uusi Encyclopedia of Modern Kehonrakennus

Tämä valtava kirja kukaan muu kuin Arnold Schwarzenegger on käytännössä tarpeeksi paksu vaihtaa käsipainot. Kuten voitte kuvitella niin se on myös aivan täynnä aika paljon kaikkea mitä tarvitsee tietää kehonrakennus harrastus ja urheilu. Se on yksityiskohtainen historia kehonrakennus, jonka jälkeen runsaasti tietoa eri lihasryhmiä, tähdet urheilun, miten poseerata oikein mitä syödä ja valtava sanasto liikunnan liikkuu jokaisen osa kehon. Jos saat vain yksi kehonrakennus kirja niin se pitäisi oikeastaan ​​olla tämä.

Joe Weider Ultimate Bodybuilding

Joe Weider on toinen sankari kehonrakennus on kaveri, joka auttoi edistää Arnie ja muut isot kehonrakentajat aikana että legendaarinen kulta. Tämä kirja on samanlainen Arnie kirjan ja niiden välillä he todella kattavat kaiken, mitä olet koskaan tarvitaan tietää.

Tarvitsetko kirjat?

Minun on tässä yhteydessä huomauttaa, että et todellakaan tarvitse kehonrakennus kirjoja menestyäkseen kuntosalilla. Kaikki tiedot, joita tarvitset nykyään on saatavilla täysin vapaasti verkossa, ja enemmän siihen pisteeseen luultavasti todella jo tietää kaiken mitä sinun tarvitsee tietää kouluttaa.

Kehonrakennus kirjat ovat loistava tapa innostaa itseäsi kun olet makasi altaan lomalla, ja he kätevä on nurkissa antaa sinulle nopeasti vauhtia motivaation ilman ladata tietokoneen - mutta pitkä ja lyhyt se on, että ei ole, et todellakaan tarvitse kirjoja ja jos et ole jo treenata niin se on paras tapa oppia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha