Paras Harjoitukset raskaana oleville naisille

Aamu Aarnio Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yksi parhaista asioista voit tehdä itse ja vauva raskauden aikana on käyttää. Itse asiassa, American College of Synnytyslääkärit ja Gynecologists suosittelee raskaana liikuntaa vähintään 30 minuuttia päivässä useimpina päivinä viikossa.

Liikunta parantaa energia, vähentää nivelkipu, ja auttaa nukkumaan paremmin. Se parantaa verenkiertoa, mikä voi estää päänsärkyä, ummetus, suonikohjut, ja peräpukamat. Se myös auttaa vahvistamaan lantionpohjan lihaksia, lisätä joustavuutta ja parantaa yleistä kestävyyttä, joka auttaa sinua aikana synnytyksen prosessi.

Pitämällä säännöllisesti kunto-ohjelma raskauden aikana, olet vähemmän todennäköisesti saada ylipainoa, joka auttaa sekä terveyden sinulle ja lapsellesi ja helpottaa menettää paino synnytyksen jälkeen.

Vaikka ei ole kysymys liikunta on hyödyllistä raskauden aikana, monet ihmiset eivät ole tietoisia mitä parhaiten harjoitukset raskaana oleville naisille ovat!

Seuraavat toimet voi olla tarkoituksenmukaista ja hyödyllistä naisille kaikissa vaiheissa raskauden. Varmista olet turvassa käyttäessään raskauden aikana, varmista, että et ole tullut ylikuumentunut ja että pysyt sisällä suositellaan sydämen korko tason. Molemmat voisi verenkiertoa pois sikiöön. Pidä itsesi sammutettua ja välttää toimintaa Mahdollisesti kuuluvan vatsaa.

Käänny terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat uuden käyttää rutiininomaisesti, ja lopettaa jos tunnet kipua tai epämukavuutta.

Tässä viisi parhaita harjoituksia raskaana oleville naisille.

1. Kävely

Kävely on yksi parhaista harjoituksia yleistä terveyttä ja kuntoa, vaikka et ole raskaana. Siitä tulee vieläkin enemmän hyötyä, kun olet raskaana ja muuta toimintaa alkaa tulla epämukavaksi. Se parantaa verenkiertoa, nivelten liikkuvuutta, ja voimaa hyvin turvallinen ja lempeä tapa. Jos haluat tehdä kävelyretkiä hieman haastavampaa, voit kokeilla lisäämällä joitakin valo mäkiä tai portaita. Kävely voi myös olla erittäin rauhoittava ja voi auttaa vähentämään mitään hermostuneisuus tai ahdistuneisuus sinulla on tunne siitä, raskauden tai tulevan syntymän.

2. Voimaharjoittelu

Vahvuus koulutus painoilla on loistava tapa käyttää kun olet raskaana! Se auttaa polttaa kaloreita ja rasvaa, pitää sinut hyvällä paino, mutta se myös vahvistaa lihaksia, että olet tekemässä tarvitsevat kerran synnytyksen tulla. Et halua niitä jalkojen lihaksia vahva kyseisinä supistukset ja työntää vaihe! Vahva aseiden ja yläselän lihakset auttavat aikana pitkä ruokkimista ja rockings jälkeen kaunis vauva saapuu. Jos et ole tyytyväinen painoja kotona tai kuntosalilla, löytää kouluttaja tai synnytystä luokan joka auttaa sinua oppia muutamia harjoituksia voit tehdä raskauden aikana.

3. Uima

Uinti voi olla erityisen hienoa loppupuolella raskauden, kun paino vauva aiheuttaa kipua ja painetta selässä ja lantion alueella. Noste veden auttaa lievittämään joitakin paineita teidän nivelet. Uinti itsessään on ihana sydän harjoituksia, että myös vahvistaa lihaksia kädet, jalat, ja ydin.

4. vähävaikutteisten sydän

Joillekin ihmisille, kävely ja uinti ovat joko ole mukava tai ei käytännön. On monia sydän vaihtoehtoja liikuntaan. Varmista, että olet valinnut vähävaikutteisten vaihtoehtoja raskauden aikana. Toiminta kuten sisäpyöräily luokat, vaellus, tai elliptinen kone voi olla hauskaa muutoksen tahdissa samalla kun samaa yleistä terveyshyötyjä.

5. Jooga tai Pilates

Jooga ja pilates ovat ihania vaihtoehtoja raskauden aikana. Niissä yhdistyvät edut voimaharjoittelua ja venyttely, antaa sinulle samalla mahdollisuuden todella yhdistyä kehon ennen synnytyksen tulla. Jos et ole koskaan tehnyt jooga tai Pilates ennen, voit löytää erikoistunut johdanto tai synnytystä luokan palvelemaan erityistarpeita. Molemmat luokat pitäisi olla perillä ohjaajia, jotka voivat auttaa sinua muokata aiheuttaa ja kantojen raskauden edetessä. Muistathan, että se on suositeltavaa välttää hot jooga luokat raskauden aikana.

Johtopäätös

Voit auttaa sinut alkuun, tässä on käyttää rutiininomaisesti video Olen koonnut joka antaa joitakin vahvistaminen ja venyttely, joka sopii useimpien raskauden vaiheissa. Olen Usein antaa nämä harjoitukset minun fysioterapiaa ja Pilates asiakkaiden raskauden aikana parantaa voimaa ja yleinen kunto.

Älä pelkää käyttää raskauden aikana! Se on yksi parhaista asioista voit tehdä itsellesi ja lapsellesi. Kuuntele kehoasi, pysyä yhteydessä lääkärisi kanssa, ja on joitakin hauskaa sen kanssa!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha