Paras Aerobinen Harjoitus Videot - Meidän Top 10

Aadolf Ahmaoja Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Aerobic on eniten rakasti liikuntamuoto, koska se sisältää rytmiä, tanssia ja lämmitellä yhdessä. Se on apt kehon ja mielen sillä myönnetään henkistä rentoutumista hardcore workout rutiini. Sinulla ei ehkä ole aikaa osallistua istuntoon, mutta älä lannistua. Tässä muutamia aerobinen liikunta videoita, jotka auttavat sinua tekemään samoin kotona.

Aerobinen Harjoitus Videot opastaa

1. vähäinen vaikutus Aerobinen liikunta:


 Vähäinen vaikutus aerobinen liikunta on paras aloittelijoille, koska se ei ole voimakas ja tekee auttaa henkilöä ymmärtämään, miten keskittyä kunkin kehon osaa harjoittelun aikana. Se auttaa polttaminen hyvä määrä kaloreita ja rasvan tappio kasvaa asteittain. Aerobista ammattilaiset, kokeilla vähäinen vaikutus aerobisia harjoituksia välillä niiden nopea ja korkea aerobinen rutiinit antaa kehonsa kaivatun tauon. Tämä vähäinen vaikutus aerobic käyttää video opastaa koko rutiini.

2. High Intensity aerobisia harjoituksia:


 Yksi on valmis nonstop järjestelmä hardcore jalkojen ja käsien liikkeitä. Aloittelija voi tuntea hyppysellinen, mutta pro tietää perus 20 minuutin aerobic auttaa heitä irtoa niitä ylimääräisiä kiloa. Korkea intensiteetti aerobinen harjoitukset keskittyvät jokainen osa harjoittelun aikana ja vastaavasti polttaa rasvaa niissä areas.These eräänlainen aerobic käyttää videon todella auttaa rakentamaan kestävyyttä ja myös voimaa.

3. Flat Masu Aerobic:


 Kuvio Tämän aerobinen liikunta on keskittyä vatsa ja alavatsan alueella. Suoritettaessa marssi, jota kutsutaan myös askel ylös, yksi menettää rasvaa lähellä alavatsan alueella. He venyttää lihaksia vatsan alueella auttaa polttamaan rasvaa kertynyt siellä; kuten polvi taipuu, vyötärö piireissä video ovat parhaita esimerkkejä. Tämä aerobinen liikunta video on paras menettää vatsa flab ja sävy abs!

4. Arm Aerobic:


 Varret ovat eniten osat aerobic kuin tiukka liikkeen käsien ulottuu aseiden ja auttaa löysäämällä lihaksia. Pari käsipainot auttaa saavuttamaan halutun muodon yhden syliin aikana aerobic. Aerobic ovat hauskaa tanssii workout joka auttaa yksi sävy käsiään.

5. Boot Camp Aerobic:

Boot Camp on yksi järjestelmän voimakasta harjoituksia varten luotu asevoimien pitää puolustuksensa henkilöstön istuvuus ja joustava. Innoittamana sama, kuntosali opettajat ovat ottaneet käyttöön boot-leiri aerobic, joka on apt ammattilaiset koska se sisältää korkeita hyppyjä, venyy, lunges ja muut harjoitukset valtavaa vauhtia.

6. Kiddy Alue:


 Lapset vihaavat käyttää koska se valuu pois paljon niiden energiaa, joten miksi ei yritä sisällyttää tanssia tila niiden järjestelmää ?! Aerobic tunnetaan myös muoto tanssi treenata. Video näyttää perusvaiheet kanssa musiikkia, joka ei vain pitää lapset kiinnostunut harjoitus järjestelmää, mutta myös auttaa heitä olla kunnossa.

7. Samba Aerobic:

Samba aerobic on yksi eniten rakasti mutta vaikein aerobic, koska se vaatii runsaasti energiaa, omistautumista, ja vauhti. Ja kyllä, se menee nonstop. Tämä muoto aerobic on innoittamana voimakkaasti tanssi Samba joka auttaa muokkaamisessa reidet, vatsa, lantio ja abs, keskittyen kunkin osan yksi kerrallaan.

8. Reisi Dance:

Aerobic lantion tai reisien vaativat paljon huomiota. Erityisesti suunniteltu kuntoilun korkean intensiteetin marssia, lunges ja sit ups auttaa paitsi irtoaminen rasvaa ja polttamalla, mutta myös auttaa muokkaamisessa se huolellisesti.

9. Brain Break:


 Aivot tauko on vain aerobic sormia. Kanssa nopeasti kasvava maailmassa, lehtiöt on korvattu iPad ja kirjoja on työnnetty pois väistyä tietokoneisiin. Mutta mitä pysyy samana ovat ponnisteluja kirjallisesti ja kirjoittamalla, joten video auttaa sinua rentoutumaan ja käyttää sormin, joka tarvitsee niin paljon keskittämistä kuin kehon.

10. Vesi Aerobic:


 Vesi tai Aqua aerobic on paras tapa menettää rasvaa ja vatsa paino kuin vesi estää liikkeen ja lihasten energia käytetään välttää tukos on oma intensiivinen vaivaa. Se on tehokas, koska se välttää huimausta; mutta kyllä ​​voi saada hyvin raskasta lopulta.

Joten mikä on teidän tuomio seuraavilla aerobinen liikunta videoita? Aiotko kokeilla? Älä kerro meille.

Fitness asiantuntijat - 3 Parhaat Aerobinen Vinkkejä


 Aerobic on monipuolisin liikuntamuoto. Siihen liittyy sydän- vahvuus ja vastarintaa koulutusta, joka kehittää selkää ja ydin lihaksia. Tämä hauskoja harjoitus on monia muunnelmia ja se on jotain sinua rakastan tehdä päivittäin.

Tässä on, että olemme tehneet asiantuntija Roundup tarjota sinulle parhaat vinkit suoritettaessa aerobic. Tiedä paras oivalluksia saatu tunnettu kunto asiantuntijoita. Toivottavasti nämä vinkit antaa sinulle halutun muodon ja voimaa, että olet aina halunnut.

1. Dr. NamitaAgarwal:

1. On tärkeää aloittaa harjoituksen asianmukainen lämmetä. Seuraa lämmin jopa joidenkin venyttely harjoituksen.
 2. Jos haluat saada mahdollisimman suuren hyödyn aerobista liikuntaa sinun täytyy käyttää till sydämesi pumppaa todella kovaa, säilyttää tämä syke asti kaksikymmentä minuuttia ja sitten jäähtyä.
 3. On tärkeää ottaa levätä ja jäähtyä jokaisen venyttely harjoituksen.

Dr. NamitaAgarwal: Jenny Fordin:

 • Figureout mitä rakastat tehdä.
 • Älä pelkää kokeilla uusia asioita.
 • Töitä mutta kuuntele kehoasi.
 • Jenny Fordin: Dancehall Aerobic:

 • On erittäin tärkeää aloittaa workout lämmetä ja sinun pitäisi levätä, kun olet suorittanut harjoitukset.
 • Aina pysyä sammutettua.
 • Jos cardio workout on ehdottomasti tanssi, löytää 3 toiveikas tanssi lauluja ja tanssia kuin jokainen dayto pysyä lujana.
 • Dancehall Aerobic: class = "lybrate-middle lybrate">

  4. Melinda:

  1. Tee käyttää rutiininomaisesti harrastus. Tehdä sellaisia ​​harjoituksia, jotka haluaisivat tehdä kuten tanssia tai pelaa koripalloa eikä pakottaa itse kuin menisi kuntosalilla päivittäin. Ottaa sanoi, että älä pelkää kokeilla uusia harjoituksia lisäämällä ulos Comfort Zone. Et koskaan tiedä milloin löydät suosikki tila liikuntaa!

  2. Tee aina aerobisia harjoituksia, jotka sopivat sinun elämäntapa. Jos et ole koskaan käyttänyt ennen ja sinulla on työtä 9-10 tuntia päivässä ja on myös huolehtia perheesi, se olisi epärealistista ajaa 5 mailia päivässä töiden jälkeen. Sinulla ei ole aikaa! Sen sijaan sitoutuvat harjoituksen suunnitelma, joka sopii teidän päivä, ja että tiedät tehdä. Se voi olla realistisempi herätä 30 minuuttia aikaisemmin 3-5 päivää viikossa mennä käynnissä tai kävely. Sinun tulee olla jatkunee harjoituksen, joka sopii oman aikataulun.

  3. Yhdistä aerobinen liikunta vahvuus rakennus liikkuu. Tämä on paras tapa saada irti workout, varsinkin jos olet vähän aikaa. Voit polttaa enemmän kaloreita, ja voit lisätä lihasmassaa ja sykettä. Esimerkiksi, voit tehdä lunges kanssa Bicep kiharaa tai teho kävely 3-4 kilon punnukset käsissäsi.

  On aina yksinkertaisia ​​tapoja näyttää paremmalta, tuntea paremmin, ja elää paremmin!

  Melinda varmasti hengittää! Tämä kuulostaa typerältä, mutta monet ihmiset unohtavat hengittää kun he koulutus kovaa.

 • Juo paljon vettä! Jos olet kuivattu, niin tuntuu väsynyt jälkeen workout.
 • Kokeile Korkeatehoiset välin koulutuksesta tunnetaan myös HIIT harjoitus. Nopea murtuu intensiivistä liikkeiden polttaa rasvaa ja kaloreita hyvin nopeasti!
 • Cassey Sarah Varno:

  Voit yrittää tehdä näitä harjoituksia:

 • Polvisukat
 • Hyppynaru
 • Haarahyppyjä
 • Sarah Varno Maria Olive:

  Advanced hi-twist crunch kanssa Fitness Ball

  Kunto pallo: Voit käyttää kunnon pallo tai Sveitsin pallo tehdä harjoituksen, joka parantaa tasapainoa, vahvistaa selkää ja parantaa teidän valikoima liikkeessä.

  Goals: Sinun täytyy tehdä harjoituksen sarjaa ja toista niitä, tämä on osa voimaharjoitteluun auttaa vakauttamaan hartianseutu, Pakaralihas varren, ydin ja selkälihaksia.

  Suljettu kanta Musta rulla

  Musta roll: Käytä musta rulla tehdä Myofaskiaaliset hoitoon, tai pehmytkudoksen hoitoon. Tämä hoito tai hoito auttaa lisäämään veren ja lymfakiertoa, rentouttaa supistui lihaksia ja parantaa venyttää refleksi lihaksissa.

  Tavoitteet: Käytä voi tehdä sarjaa Myofaskiaaliset itsensä hieronta teidän kalvosinnapit ja ydin. Voit tehdä joitakin keskeisiä vahvistaminen harjoituksia vatsa, selkä ja olkapää. On tärkeää tehdä toistaa saman harjoitukset saada parhaat tulokset.

  Renegade rivisijainti Työnnä Liikunta kahvakuulilla

  Kahvakuulat: Tämä on valurautaa paino muistuttava tykki pallon kahva, jota yleensä käytetään ballistisia harjoituksen, johon sydän, vahvuus, flexibilityand vastus koulutus.

  Tavoitteet: Toista takaisin ja selkä harjoituksia parantaa tasapainoa ja kestävyys.

  On aina säilyttää oikea asento muuten harjoitus ei vastaa hyviä tuloksia. Myös yrittää tehdä näitä harjoituksia hitaasti ja ole nopea, jos haluat niiden olevan tehokas pitkällä aikavälillä. Sinun täytyy olla henkisesti valmis ottamaan fyysinen stressi ilman fyysisiä oireita, kuten vahinkoa ja kipua.

  Aerobinen & Fitness Dr. Kenneth H. Cooper:

  1. Vältä toimettomuuden:

  • Kävely niin vähän kuin 30 minuuttia päivässä, viitenä päivänä viikossa ei vain sydän terveyshyötyjä, mutta se vähentää kaikkien kuolemaan kaikki syyt 58 prosenttia.

  2. ylläpitää terveen painon ja on oikea ravinto / lisäravinteen:

  • Säilyttää terveen paino on yksi tärkeimmistä asioista voit tehdä estääkseen sairauksia, nauti parempaa elämänlaatua ja elävät pidempään. Mutta tiedämme, että se vie yhdistelmä hyvän ravitsemuksen ja harrastamalla säännöllisesti liikuntaa tehdä tätä.
  • Syödä terveellistä suurimman osan ajasta. Haluamme sanoa, että se on noin maltillisesti, ei puutetta. Tai syödä terveellistä 80% ajasta ja on, että evästeen muut 20% ajasta. Tiedämme, että on iso purema nielemään, joten mikä on ensimmäinen askel rakentaa terveellisen ravitsemuksen tapoja? Olimme sanoa syödä enemmän hedelmiä ja vihanneksia päivittäin. On sanonta, "Viisi on hieno, mutta yhdeksän on jumalallinen." Se puhuu annosta hedelmiä ja vihanneksia kuluttaa päivittäin. Jos et saa viisi annosta päivässä, alkaa siellä, sitten työ tiesi yhdeksän. Tutkimus osoittaa, että tekemällä tämän, voit alentaa verenpainetta ja kolesterolia ja ovat pienempi riski aivohalvaus, sydämen vajaatoiminta, osteoporoosi ja munuaiskivet.
  • Ota oikea täydentää sinulle. Lisäravinteet ovat juuri sitä, he eivät täydentää eikä tilalle. Sinun täytyy aloittaa hyvä, tasapainoinen ruokavalio ja mieti sitten täydentää kuin vakuutus.

  3. "Ei ole koskaan liian myöhäistä saada kuntoon ja pysyä kunnossa!"

  Dr. Kenneth H. Cooper: aiotte sisällyttää näitä vinkkejä kuntoasi? Mikä näistä kunto asiantuntija vinkkejä sinun tulee noudattaa? Voit vapaasti kysyä kyselyihin, jos jokin näistä kunto asiantuntijoiden kautta arvokkaita kommentteja.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha