Parantava voima Meditaatio

Elia Huovinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 4 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos smile ty Mielenkiintoista, Anne mielenkiintoinen, kiitos Hyödyllisen kommentin, kiitos, Lissa.

Runko on varustettu luonnon itsekorjaamisominaisuuksia mekanismeja voidaan kääntää päälle tai pois ajatuksia, uskomuksia ja tunteita, jotka ovat peräisin mielessä. Tämä on hyvä uutinen, koska se merkitsee lähinnä, että voit parantaa itsesi.

Mutta miten?

Mind Over Lääketiede on koko jakso, joka opettaa sinulle 6 askelta Healing Yourself. Mutta, yksi monista yksinkertaisia ​​tapoja voit kääntää kehon itsensä korjausmekanismit on kautta meditaatio.

Mitä se tarkoittaa mietiskellä?

Meditaatio on määritelty jatketaan tai laajennetaan ajatus; heijastus; miettiminen. Mutta olen mieluummin Harvardin professori Dr. Herbert Bensonin määritelmä. Hän määrittelee sen "Toisto sanan, ääni, lause, rukous, tai lihasten toimintaa samalla passiivisesti ottamatta jokapäiväistä ajatuksia, jotka väistämättä tulevat mieleen ja palaat toistoa."

Tämän määritelmän meditaation, mitä voidaan meditaatio "ei vain istuu silmät kiinni lootusasennossa, mutta kävely, taiteen tekemiseen, ruoanlaitto, ostokset, tanssia, ajo, jne.

Miten Body paranee itsestään

Minun lääketieteellistä koulutusta, emme opetti, että elimistö tietää miten parantua itse. Se on varustettu luonnon itsekorjaamisominaisuuksia mekanismeja korjata rikki proteiineja, tappaa syöpäsoluja, torjumaan infektioita, estää ikääntyminen ja ylläpitää homeostaasiin ruumiin. Kun keho sairastuu, olipa flunssan tai jotain vakavampaa, kuten sydänsairaus tai syöpä, se on lähes aina, koska elimistön itsensä korjausmekanismit rikkoutuneita, yleensä koska stressiä.

Kun hermosto on stressaantunut, koska se on aikana "taistele tai pakene" ?? stressivaste että on niin yleisesti laukaistaan ​​nykyajan elämässä, nämä itsekorjaamisominaisuuksia mekanismit ovat vammaisten ja keho on vaarassa tauti. Vasta kun vastapainona rentoutumista vastausta aktivoituu, kun sympaattinen hermosto on sammutettu ja parasympaattisen hermoston on päällä, voi kehon parantua itse.

Miksi Meditoi?

Joten miten voit kytkeä että rentoutumista vastausta niin keho voi parantaa itsensä? On monia rentoutumisen menetelmiä, mutta yksi yksinkertaisin ja tehokkain on meditaatio. Meditaatio on tieteellisesti todistettu aktivoida rentoutumista vastausta, ja sen seurauksena lähes jokainen terveydentila paranee. Hänen tutkimus Harvardin, Herbert Benson osoitti, että meditaatio on tehokas hoidettaessa angina pectoris, sydämen rytmihäiriöt, allergisia ihoreaktioita, ahdistuneisuus, lievää tai keskivaikeaa masennusta, astma, herpes simplex, yskä, ummetus, diabetes, pohjukaissuolihaavat, huimaus, väsymys, kohonnut verenpaine, hedelmättömyys, unettomuus, pahoinvointi ja oksentelu raskauden aikana, hermostuneisuus, leikkauksen jälkeinen turvotus, kuukautisia edeltävä oireyhtymä, nivelreuma, sivuvaikutuksia syövän, sivuvaikutuksia aids, ja kaikenlaisen kipu: backaches, päänsärky, vatsakipu, lihaskipu , nivelsärkyä, leikkauksen jälkeinen kipu, niska, käsi, ja jalka kipua.

Meditaatio on osoitettu vähentävän stressiperäisiä kortisolin, vähentää hengitys ja syke, vähentää aineenvaihduntaa, lisätä verenkiertoa aivoissa, aktiivisuuden lisäämiseksi vasemmassa etuaivokuoren, vahvistaa immuunijärjestelmää, ja johtaa tilaa rentoutumiseen.

Meditaatio vähentää myös työn stressiä, ahdistusta, ja masennus, edistää sydämen terveyteen, parantaa kognitiivisia toimintoja, vähentää alkoholin väärinkäyttö, parantaa pitkäikäisyys, edistää tervettä paino, parantaa immuunijärjestelmän toimintaa, ja kärjistää elämänlaatua.

Miten aloittaa Meditoimalla

Deepak Chopra suosittelee RPM lähestymistapa meditaatio, mikä viittaa siihen, että ne, jotka voidaan palvelee hyvin meditoida ensimmäinen asia kun nousee. Jos kuitenkin, kuten minä, on pieniä lapsia, saatat helpompi meditoida kun lapset ovat napping tai pois koulussa. Jos työssä kodin ulkopuolella, voit ehkä helpompi meditoida yli lounastauko tai juuri ennen nukkumaan.

Riippumatta siitä, milloin teet sen, se on tärkeää tehdä aika oman aikataulun auttaa hermoston rentoutua.

Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun istuu meditaatio käytäntö:

1. Luo rauhallinen ympäristö

Jos olet koskaan yrittänyt istuu meditaatio ennen, aloita luomalla rauhallisen ympäristön, jossa meditoimaan. Minulla on kaksi alttaria Luomani kotona, yksi minun makuuhuoneessa ja yksi minun kotitoimiston, joka istun edessä meditoimaan. Kun istun alas meditoimaan, sytytän kynttilöitä, polttaa joitakin suitsukkeita, ja hetki antaa minun alttarille rauhoittaa minua.

Jotkut ihmiset ovat huoneissa yksinomaan omistettu meditaatio. Jopa pieni kaappi voidaan huijata ulos tulla erityinen tila suunniteltu auttamaan kehoa rentoutumaan ja sielusi yhteyden. Meditoi ulkopuolella voi myös olla kaunis. Koska asun Kalifornian rannikolla, olen usein meditoida valtameren kivinen ranta, joka on yleensä autio tai Muir Woods, joukossa rauhallinen Redwoods. Jos sinulla on pääsy hiljainen paikkoja luonnossa, kokeile ranta, Riverfront, niitty tai metsä häiriötön.

2. Pienennä häiriöitä.

Sammuttaa television, hiljentää puhelimen, ja soittaa rauhoittavaa musiikkia, jos haluat. Kohta on luoda ympäristö, joka edistää vapauttaa mielesi sen päivittäin sotkua ja rentouttava kehosta.

3. Valitse meditaatio asento.

Jos voit, istua lattialla ja sulje silmäsi. Sinun ei tarvitse istua lootusasennossa ellet halua, mutta istuu lattialla auttaa sinua tuntemaan maadoitettu, yhdistää sinut Mother Earth, ja juuret sinä kehoosi kun mietiskellä. Voit vapaasti käyttää tyynyt, tyynyt, ja muita rekvisiittaa, joiden avulla tunnet olosi mukavaksi. Pidä selkä suorana, joten voit hengittää syvään helposti. Jos istuu lattialla on liian epämukavaa, istua tuolissa ja aseta jalat tukevasti lattialla kehittämään tunnetta pohjakosketuksen.

4. Aseta ajastin.

Jos olet uusi meditaatio, aloittaa vain viisi minuuttia päivässä ja tavoitteena on työskennellä jopa kaksikymmentä. Aseta ajastin, joten sinun ei tarvitse keskeyttää meditaatio tarkistaa kellosi.

5. Sulje silmäsi.

Sulkemalla silmäsi minimoi visuaalinen häiriötekijöitä, auttaa tulet takaisin kehoosi, ja alkaa laskeutua sinua.

6. Keskity hengenvetoon kun hengittää ja hengittää.

Meditaatio opettaja Jack Kornfield ehdottaa, että jos huomaat itse muistaa, suunnittelu, tai fantasizing, pidättäydyttävä tuomitset itseäsi, mutta älä soita sitä. "Hei muistamista." "Hei suunnittelu." ?? "Hei fantasizing." ?? Palaa sitten nykyhetkessä, keskittyen hengitystä. Minuutti huomaat ajatuksesi alkavat vaeltaa, tule takaisin hengitystä ja yrittää tyhjentää mielesi. Jos mielesi edelleen vaeltaa ja hengitystä ei riitä tyhjentää mieltäsi, kokeile laskenta sinun Hengitä tai toistaa yhden sanan mantra, kuten "rauha" ?? tai "yksi" selvää mieltäsi.

7. Vapauta tuomion.

Tärkeintä on, älä tuomitse itseäsi niin opit meditoimaan. Arvostele itseäsi meditoi "huonosti" tai pelaajan itseäsi, koska apina mielessä ei rauhoitu vain korostaa sinut ulos, kukistamalla tarkoitus tehdä yrittää auttaa kehoa rentoutumaan niin se voi korjata itse. Remain myötätuntoinen itseäsi, ja Pat itseäsi selkään kaiken edistyksen teet.

Voi tehdä sitä enemmän kuin 10 Hengitä omalle meditaatio? Anna itsellesi hali ja yritä uudelleen seuraavana päivänä. Kuten mitään, se vain vaatii harjoitusta. Kuten joku jotka vastustivat meditaatio suurimman osan elämästäni, voin todistaa siitä, että se todella saada helpompaa säännöllinen käytäntö, ja hyödyt ovat niin vaivan arvoista.

Vaihtoehtoiset Meditaatio Techniques

Jos tuntuu laajentaa meditaatioharjoitus, kokeile lisätä joitakin näistä meditaatiotekniikoita edellä lueteltuihin.

1. rentoutua kehon.

Kiertää häiritsevää kuvia, jotka voivat näkyä mieltäsi, voit myös kokeilla skannaus elin osia, jotka eivät tunne rento ja visualisointiin hengitystä menossa niille jännittynyt paikkoja. Kuvittele hengenvetoon kultainen valo virtaa jännittynyt paikkoja ja täyttämällä ne rentoutumista. Rentoutua selkää, olkapäät, vatsa, kasvojen lihaksia. Jos sinulla on vaikeuksia löytää jännitystä, kokeile jännittämistä ja vapauttamalla jokainen lihas, alkaen otsa ja liikkuvat alas kehon aina varpaita.

2. Maadoita itsesi.

Voit myös yrittää visualisoida maadoitus johto, tulossa ulos pohjasta kuin sähköjohdon tai puun juuret, pudottamalla lattian läpi, maastojuoksu kautta maaperän ja kallioperään, ja lasku ytimessä maan, jossa voit kytkeä . Salli mitään, ei enää palvele teitä vapauttamaan alas että maadoitus johto, maahan keskustaan, jossa se voi saada kierrättää. Voit myös visualisoida maadoitus energiaa maapallon ydin maastojuoksu läpi maadoitus johto ja täyttämällä sinulle paranemista valo.

3. Kuvittele rentouttava kohtaus.

Salli mielesi loihtia todellinen tai kuviteltu rauhan paikka ja kauneutta. Salli mielesi kokea rentouttava paikka moniaistisia tavalla. Katso, tuntea sen, haistaa, maistaa, ja kuulla ääniä. Jos olet taistelee sairaus, saatat lisätä paranemista visualisoinnin teidän meditaatio. Vuonna sielusi silmin, katso osa kehon vaikuttaa sairauden palaamalla kokonaisuuteen ja terveyttä niin yksityiskohtaisesti kuin voit koota.

4. Kokeile ohjattu meditaatio.

Onko hiljaisuus tekee sinut hulluksi? Aloittaa mietiskellen juuri nyt, lataa Free Self-Healing Kit MindOverMedicineBook.com. Lisäksi vapaa itsekorjautumiskokeille meditaatio ääneni opastavat meditaation suunniteltu aktivoida rentoutumista vastausta, voit myös saada 10 Secrets Healing Yourself eBook, diagnoosi Journal suunniteltu auttamaan sinua määrittää perimmäisiä syitä teidän sairaus, ja Prescription Pad joten voit kirjoittaa lääkemääräyksiä itse. Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi tähän.

Älä mietiskellä? Vai Resist Meditaatio?

Jaa kokemuksesi ja tarjoa mitään vinkkejä, että työ sinulle kommentit alla.

Lissa Rankin

Lissa Rankin, MD on Ruumiin lääketiede lääkäri, perustaja Koko terveys lääketiede instituutin koulutusohjelman lääkäreille ja muille terveydenhuollon tarjoajat, ja New York Times bestseller-kirjailija of Mind Over Medicine: tieteellisesti todistettu, että voit Hoida itseäsi. Hän on ruohonjuuritason tehtävän parantua terveydenhuoltoon, ja mahdollistavat voit parantaa itsesi. Lissa blogeja LissaRankin.com ja myös luoneet kaksi verkkoyhteisöt - HealHealthCareNow.com ja OwningPink.com. Hän on myös kirjoittanut kaksi muuta kirjaa, ammatillinen taiteilija, amatööri suksi pylly, ja innokas retkeilijä. Lissa asuu San Franciscon lahden alueella miehensä ja tyttärensä.
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Maaliskuu 30, 2017 | 09:59:20 | myöhemmin 7 kuukautta
Jarkko Honkonen
  Like 2   Dislike 0

Artikkeleita tehdä koko merkityksessä jokaisesta aiheesta. Lukea

Maaliskuu 30, 2017 | 12:14:46 | myöhemmin 7 kuukautta
Nuutti Suominen
  Like 2   Dislike 2

Yhtenä pitää meditaatioharjoitus ajan saatat löytää itsesi meditoi kun teet muita asioita aikana päivä .... kuten ajettaessa, ja kyllä, maalaus tai anythinhg luova, ehkä kun puhdistat tai ottamalla kävellä jne edustusto Maitreya suosittelee meditoi 30 minuuttia kahdesti päivässä, aamulla ja illalla.

Maaliskuu 30, 2017 | 15:20:36 | myöhemmin 7 kuukautta
Rebekka Hämeen-Anttila
  Like 5   Dislike 1

Maalaus varmasti voi olla meditaatio. Minusta soittaa pianoa tai pyörällä on rentouttavaa samalla tavalla.

Maaliskuu 30, 2017 | 16:51:43 | myöhemmin 7 kuukautta
Manu Hautala
  Like 4   Dislike 2

Mielestäni nämä väitteet meditaatio ovat samat kuin endorfiineja. Pari viikkoa sitten yritin tehdä somethng että oli tehdä minun stressiä nousta. Käden oli melkein valmis maalaus. Jouduin sinnikkäästi, mitä olin tekemässä, mutta joka kerta tunsin korosti erityisesti, vietin muutaman minuutin työskentelee maalaus. Tällä hetkellä minulla kosketti harjalla tai lyijykynällä olen rento ... En ole koskaan ollut paljon hyviä meditaatio, mutta ihmettelen, jos saan oikeaan paikkaan eri tavoin?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha