Pandora Sijoittajat murehtia tulevaisuutta jälkeen Tulos

Mira Hämeen-Anttila Heinäkuu 30, 2016 Miscellany 15 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

"2013 merkitty merkittävä kasvu käyttäjältä mittarit taloudellisiin saavutuksiin," Pandora toimitusjohtaja Brian McAndrews sanoi yhtiön neljännen vuosineljänneksen ja koko vuoden tulos lehdistötiedote. "Olemme edelleen voimakkaasti keskittynyt etenee Pandoran tehtävänä uudistaa radio." Vaikka on totta, että Pandora on kiihtynyt sen markkina-asema Yhdysvalloissa, jossa sen Internet streaming palvelu eli lähes 8 prosenttia kaikista radion kuuntelusta tuntia, yhtiö kerää vain 2.5 prosenttia radiomainonnasta dollaria.

Joten vaikka analyytikko odotukset neljännen neljänneksen tulos ja liikevaihto olivat korkealla ennen keskiviikon tulos raportti julkaisu, yhtiö on todennäköisesti kohtaavat vaikeita kysymyksiä aikana jälkeisen tulos neuvottelupuheluun, miksi se ei ole vipuvaikutusta, mikä on palvelun kaikkein kannattavuuspotentiaalia : sen käyttäjätiedot. Pandora myös painaa selittämään, miten se voi käyttää käyttäjän tietoja se on kerännyt tuloja ulkopuolella perinteisen mainonnan ja sponsoroinnin malleja.

Analyytikot haastatelluista Thomson Reuters odottaa Pandora ansaita 8 senttiä per osake $ 133 miljoonaa tuloja - vähäinen parannus 6 senttiä osakkeelta on tuloja $ 125.1 million raportoitu vuoden sitten neljänneksellä. Edistää tätä newfound vahvuus on yhtiön äskettäin integroitumista johtava radiomainos-ostamista alustoilla ja sen käynnistäminen auton mainonta alustan kaltaisten yritysten kanssa Ford, BP, ja Yum Brandin Taco Bell.

Pandora itse sanoi, että yhtiön vahva taloudellinen suorituskyky vauhditti käyttäjien sitoutumista ja paremmin ansaita rahaa sen radiopalvelu. "Oma näytteenotto Pandora Radio kuunnella tuntia tammikuussa," suoritti Canaccord Genuity, samoin osoittivat, että Pandora oli parempi rahallista sen alustan, jossa analyytikko Michael Graham toteaa tuoreessa raportissa osti USA Today että yritys löysi "vaatimaton kasvu mainonta kuormitus sekä äänen ja näyttö. "

McAndrews kehystetty Pandoran neljännen neljänneksen ja 2013 kokonaisuutena hetki merkittävä kasvun streaming musiikin tarjoaja. Todellakin, neljännen vuosineljänneksen liikevaihto oli lähes linjassa Wall Streetin odotukset, kun taas alhaalta linja tuloksia voittaa arvioita. Itse asiassa viimeisellä neljänneksellä 2013 näki Pandoran raportoi sen suurin voitto, sillä tulossa julkinen yhtiö. Nettotulos kohosi $ 23 miljoonaa euroa ja liikevoitto nousi 8,6 miljoonaan euroon eli 4 senttiä osakkeelta, kolmessa viimeisessä kuukauden aikana. Samaan aikaan yhtiö tuotti $ 200.8 miljoonaa tuloja samana aikana, 51 prosenttia vuoden yli vuoden kasvu.

Huolimatta vahvuus näiden tulosten, sijoittajille, jotka tarjouksen osakkeita Pandora 212,93 prosenttia korkeampi viime 12 kuukautta reagoivat kielteisesti yhtiön tulosta koskeva ohjeistus ensimmäisellä neljänneksellä, joka ennusti laajempi tappio odotettua.

Koko vuoden, streaming palvelu sanoi osakekohtaisen tuloksen odotetaan laskevan välillä 13 senttiä ja 17 senttiä, alle 19 senttiä osakkeelta odotetaan Wall Streetin analyytikot. Heidän päätöskurssi $ 85.83, osuus laski peräti 8,46 prosenttia työajan jälkeen kaupankäynnin. Tämä lasku viittaa siihen, että vaikka Pandora on joskus kannattavaa ja on kasvava käyttäjäkunta, sen kasvu on laskenut alle vauhti sijoittajat käytetään hinnoitella osakkeita ennusteita.

Kilpailu Internet-radio kasvaa: Google on VIP-passi, jonka avulla käyttäjille kuunnella miljoonia kappaleita ilman korkki, luoda omia radio, ja ohittaa kappaleita niin usein kuin haluat; Apple on hiljattain iTunes Radio; ja käynnistyksen Spotify on luonut oman paikkansa. Suurempi odotettua ensimmäisen neljänneksen tappio ei viittaa sijoittajille että Pandora on onnistuneesti kasvaa keskellä lisääntyvää kilpailua.

On kuitenkin totta, että yhtiöllä on yli 76 miljoonaa aktiivista käyttäjää, metrinen, joka tekee suosituin streaming palvelu maailmassa. Ne käyttäjät kuunteli yhteensä 4540000000 tuntia äänen neljännellä neljänneksellä 2013, pieni kasvua 16 prosenttia vuoden sitten neljänneksellä. Mainostulot tuli klo $ 162 miljoonaa 39 prosenttia vuoden yli vuoden kasvu. Ongelmana on, että kustannukset kasvavat Pandoran yleisö kasvaa.

"On selvästi, että ne käyttävät enemmän hankkia asiakkaita ja myydä mainoksia," Wedbush Securities analyytikko Michael Pachter kertoi Reutersille. "Luulen, että he ovat tehneet kaikkensa kasvaa." Mutta Pandora, on olemassa muitakin kasvu väyliä harkita yli raaka kuuntelija kasvaa. Jos yritys voi kasvaa sen määrän maksettuja tilaajien, se voisi paremmin kaupallistaa sen koko käyttäjäkunta, mikä lisäisi sen keskimääräinen ARPU metristä. Se tekisi yhtiön tulosta vähemmän lieassa raaka kuuntelija kasvua.

Lisää Wall St. lunttilappu:

  • Red Hot Chili Peppers Fess Jopa Faking Se
  • Jay Leno hyvästelee "Tonight Show": Mitä seuraavaksi?
  • Tässä on Google Exec Eric Schmidt 2013 Paycheck

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha