Palm Oil yritykset pitävät Breaking lupaukset he väittävät Pidä

Irina Ruutu Tammikuu 28, 2017 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli. Kiitos jakamisesta smile ty valitettavasti todettava ....

Roundtable on Sustainable Palm Oil perustettiin vuonna 2004 palmuöljyn teollisuuden ja kansalaisyhteiskunnan ryhmien määrä linjata vihreämpiä öljyntuotannon ja kannustamaan teollisuutta laajentamisen ilman sosiaalista konflikti. 15 prosenttia tuotetusta palmuöljystä on nyt varmennettu "kestävä", jonka RSPO. Juuri julkaistut Raportin mukaan RSPO jäsenet eivät pitää niiden panttina "rikkoo alkuperäiskansojen oikeuksia ja paikallisyhteisöjen metsissä ja soiden trooppisten kansakuntien maailmanlaajuisesti."

Tutkimus koottiin brittiläisen Forest Peoples, Transformasi Untuk Keadilan Indonesiassa ja Sawit Watch. Se näyttää tarkasti 16 palmuöljyn toimintoja, joita ei hyväksytty ihmisoikeuksia ja ympäristönormeja edellytetty RSPO kriteerit.

Maa nappaa, rikkoo koskevat oikeuden päätökset, puskutraktoreilla ihmisten asuntojen osaksi puroja, valikoiva kuuleminen yritysten ja lisäjäsentä yhteisön edustajat: paikallisyhteisöjen raportoitiin noin kaikki nämä näyttöihin kolmen ihmisoikeusjärjestöjen joka kirjoitti raportin. Palmuöljyn tuottajat ovat usein epäonnistunut saada lupaa yhteisöiltä vastoin YK: n mandaatin tunnetaan vapaa ennen ja tietoinen suostumus. Tuhoaminen metsien on myös edelleen uhanalaisia ​​lajeja kuten Orangutans ja Sumatran tiikereitä.

Kuten Norman Jiwan, johtaja Transformasi Untuk Keadilan Indonesia sanoo, "sen perustamisesta lähtien RSPO on hyväksynyt hyvää standardeja, mutta liian monet jäsenyritykset eivät toteuttaa nämä paperille lupaukset."

Raportti on julkaistu samaan aikaan vuosikokouksessa RSPO Medan, Indonesia. Tämä kaupunki voi pitää epävirallinen pääkaupunki palmuöljyn teollisuudelle. Medan on suurin kaupunki maakunnassa Sumatran, mikä on kun monet Indonesian plantaaseilla, jalostuslaitokset ja muut tilat palmuöljyn toimitusketjussa sijaitsevat. Indonesia on maailman suurin tuottaja ja viejä palmuöljyä. Vuoteen 2020 mennessä sen arvioidaan, että yli 10 prosenttia maan istutetaan palmuöljyn puita.

Jefri Saragih pääjohtaja Sawit Watch toteaa, että "voimme osoittaa yksi tai kaksi hyvää tuloksia kentällä." Mutta todellisuudessa "on tuhansia maa ristiriidassa palmuöljyn yritykset Indonesia yksin, ja ongelma on nyt leviämässä muualle Aasiassa ja Afrikassa. "

Vaikka vanhempi yritysjohtajat saattanut sitoutuneet eettisiä käytäntöjä, "liian usein operatiivisen johdon alalla - joilta puuttuu tarvittava koulutus ja kannustimet - ovat epäonnistuneet vastaamaan." Marcus Colchester, vanhempi analyytikko metsien väestöjen, huomauttaa, että monet hallitukset vielä lait "kieltää tai jättää alkuperäiskansojen ja yhteisöjen maaoikeuksia." Global Investors, vähittäismyyjiä, valmistajia ja kauppiaiden on kaikki, hän korostaa, "kiinni tekemisissä konflikteista vapaa palmuöljyä, ja kansallisten hallitusten on heidän peli ja kunnioitus yhteisöjen oikeuksia. "

Tarve kehittää kestäviä käytäntöjä tuottamiseksi palmuöljyn on enemmän kuin ilmeinen. Indonesia on tällä hetkellä sijoittui kolmanneksi maailman hiilidioksidipäästöjä; metsäkadon ja tuhoaminen kansakunnan soiden ovat joitakin tärkeimmistä syistä tähän. Palmuöljy on mainostetut terveyshyötyjä, mutta nämä ovat kyseenalaisia. Yritysten on pantava täytäntöön eettiset lupauksiin he kirjaudut koska, sanoin Colchester metsien väestöjen, RSPO oli tarkoitus eikö olla "markkinointi temppu" mutta "edustaa varaukseton omistautuminen kunnioittamaan elämää ja elinkeinoja alkuperäiskansojen ja paikallisten yhteisöjä, ja mailla, he kutsuvat kotiin. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha