Palkittu Viini Clubs

Reetta Kuusi Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Cassie Damewood

Viini arvostus on dramaattisesti kasvanut Yhdysvalloissa viime vuosikymmeninä. Sekä aloittelevien ja kokeneiden viiniä juovat liittyä seurojen oppia lisää viinejä, maku eri lajikkeita, ja saada hyviä tarjouksia laatumerkkien. Palkittu viini seurat ansaita heidän maineensa perustuu useisiin tekijöihin.

Kriteerit Arvostelu Viini Clubs

Hinnoittelu ja laatu ovat tärkeimpiä tekijöitä. Älä tuomitse hinnan yksin, alhaiset kustannukset voivat merkitä huonolaatuista viiniä tai huono asiakaspalvelu. Etsi seurat tarjoavat makuista toteaa ja tietoja erityisistä viinejä ja viinitilat. Tasting Notes antaa tietoa alkuperästä viinin aromit sinun pitäisi haistaa sitä ja monimutkaisuus makuja viini, jotka kaikki ovat hyödyllisiä uutta viiniä juovat. Useimmat klubit tarjoavat ilmaisia ​​lahjoja, kuten korkkiruuvit tai viinilasit uusia jäseniä kaunistella jäsenyyden paljon, joten varmista, saat suurinta arvo palkittu joukkue muodostuu tyytyväisiä asiakkaita ja viinin alan asiantuntijoita.

Viisi Palkittu Viini Clubs

On monia amerikkalaisten viini seurat valita, että tarjous yleinen viinien valinnassa tai erikoistua perustuu tyyppi, lajikkeiden, alue, teema, hinta tai merenkulku taajuus. Nämä klubit kuuluvat yleiseen luokkaan ja jäsenmaksut ovat maltillisia.

Zagat Viini Club

Ryhmä viiniä maistajat perusti maailmankuulun Zagat Survey perustettiin 30 vuotta sitten, joten ei ole yllättävää, että se on yksi arvostetuimmista viini seurat tänään. Uudet jäsenet Zagat Viini Club saada neljä vapaa Luigi Bormioli viinilasit ja vapaa makuista toteaa kätevä sideaine. Vuosittaiset osuudet ovat $ 69.99, joka sisältää kaksitoista laatuviinien valinta punainen, valkoinen tai kuusi kunkin.

4Seasons Viini Club

Tämä klubi, jonka Laithwaites Viinit, oli yksi ensimmäisistä maassa, ja asiakkaat rakastavat kilpailukykyiset Viinin hinnat sekä laatua maailmanluokan tarjoukset. Niiden jäsenmaksut ovat samat kuin Zagat, $ 69.99, ja tulokkaat saavat ilmaisen korkkiruuvi, ilmainen makuista toteaa, ja kaksitoista pulloa viiniä, valintasi punaisen, valkoisen tai niiden seos.

Cellars Wine Club

Cellars Wine Club saa korkeat arvosanat asiakkailta asiakaspalvelua ja laadukkaita viinejä. Jäsenet voivat ennakkoon kolmen kuukauden $ 89.95 kuusi pulloa viiniä valinta tyyppejä, tai rekisteröityä pay-as-you-go suunnitelma, joka on $ 29.95 kuukaudessa. Jäsenet saavat kuukausittaisen uutiskirjeen esillä viinejä ja viinitilat.

Wine.com Klubit

Tunnetaan valikoiman laadukkaita kotimaisia ​​ja kansainvälisiä viinejä, Wine.com tarjoaa erilaisia ​​viiniä klubeja moneen eri makuun ja lompakot. Nämä klubit olivat aikaisemmin hoitaa Oma Viinit Suora, jossa ne olivat varsin suosittuja. Jokainen klubi tarjoaa maistamismenettelyä ja pariliitoksen reseptejä.

Cellars High End Wine Club

Nimensä, Cellars High End Wine Club myy vain 90 + piste viinejä. Siinä keskitytään tarpeisiin maustetaan viininjuojia jotka haluavat maistaa laaja valikoima kansainvälisiä viinejä vuodelta niin paljon kuin 1999 Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Kaliforniassa. Kuukauden jäsenmaksut ovat $ 79,95 kaksi valintoja kuukausittain. Kuukausittainen uutiskirje pitää jäsenet ajan tasalla uusista viinejä ja mitä viinitilat ympäri maailmaa on varastossa tulevaisuudessa.

Liittyminen Viini Club

Tehdä perusteellinen haku eri viiniä seurojen ennen siirtymistään varmistaa tarjontaansa vastaamaan tarpeita. Jos olet perso yksi lajike tai tyyppi, on klubeja, jotka ovat erikoistuneet palvelevat tiettyjä makuja niin et päädy toivottuja valinta. Myös sitä, miten usein ne aluksen ja postikulut oman alueesi varmistamiseksi käsitellään tarjotaan ovat todella kustannustehokkaampaa kuin ostoksilla viinin paikallisesti. Jos olet perehtynyt paljon vakava viininjuojia, ne voivat usein antaa suosituksia palkittu viini seurat perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha