Pakko-oireinen häiriö ja syömishäiriö

Gideon Ruuth Lokakuu 1, 2016 Miscellany 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Syömishäiriöt määritellään vakavia ongelmia syöminen käyttäytymistä. Häiriöt näyttävät johtuu ali- tai overfeeding; tai jatkuva ahmiminen jälkeen huuhtelua käyttäen liiallinen liikunta, laksatiiveja, oksentelu, ja toiset.

Syömishäiriöt ovat usein merkitty pakkomielle henkilö jatkuvasti ajatellut ruokaa ja käyttää sitä tapa luoda ohjaus ja manipulointi. Yhteinen näkymät takana syömishäiriöitä on, että ainoa mahdollisuus joku voi olla täysin hallinnassa on määrittämällä määrä ruokaa he kuluttavat, joten jos on hoikka on täydellinen, niin heistä tulee täydellinen päättämällä määrä ruokaa he tarvitsevat syödä . Kyky hallita niiden kehon muodon ja painon usein antaa illuusion, että ne ovat hallita elämäänsä. Ne, joilla on anoreksia yrittää saada takaisin hallintaansa elämäänsä syömällä riittämättömästi ja käyttäessään jatkuvasti. Henkilöt, joilla on bulimia nervosa säännöllisesti humalahakuisen elintarvikkeiden ja sitten lunastaa heidän "virhe" puhdistamalla ruokaa. Yleisesti, nämä molemmat ongelmat ovat erittäin vaarallisia, ja syömishäiriöt ovat usein tappavia kuin muut mielenterveyden häiriöt. Tutkimusten mukaan jopa kolmasosa ihmisistä OCD myös syömishäiriöitä. Lisäksi viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että naisilla, jotka saavat OCD, kun he olivat nuoria on noin neljäkymmentä prosentin mahdollisuus tulla aikuisen syömishäiriö. Siksi näyttää siltä, ​​että on melko ratkaiseva suhde OCD ja syömishäiriöt.

Jos joku on pakkomielteet ja pakonomainen käyttäytyminen elintarvikkeiden, niin ilmeinen diagnoosi olisi kyse syömishäiriö. Jopa niin, jos pakkomielteet ja pakonomaista levitä muillakin elämän alueilla, se voi tarkoittaa, että on olemassa mahdollisuus OCD.

Syömishäiriöt ja OCD ovat yleensä liittyneet toisiinsa. Monet ihmiset OCD myös syömishäiriöitä. Koska itse asiassa jotkut suuret hoitolaitokset tarjoavat yhdistettyjä syömishäiriöt ja OCD hoitokertaa. Paljon ihmisiä, joilla syömishäiriöitä yrittävät hallita elämäänsä, koska he olettavat, että yksi asia, että he voivat täysin hallita on määrä ruokaa he syövät. Myös toivoa pidettävä erinomainen henkilö, olettaen, että ohuempi olet, sitä paremmin ihmiset ajattelevat sinusta. OCD liittyy myös valvonta ja perfektionismi; ihmiset OCD usein yrittävät hallita pakkomielteet suorittamalla rituaali täysin vapautua pakkomielteet. Siksi on melko yleinen löytää samanaikaisesti OCD ja syömishäiriöt oireita. Kuitenkin ne molemmat on diagnosoitu erikseen; syömishäiriöt ja OCD ei pitäisi diagnosoida käyttäen samoja oire. Pakkoa tai pakkomielle ruoasta ei voida mainittu diagnosoida näiden sairauksien samanaikaisesti.

Esimerkiksi joku voi rajoittaa hänen syöminen vain munanvalkuainen, sinappi, ja selleri. Vaikka se saattaa tuntua pakkoa, anoreksia nervosa on oikea diagnoosi henkilölle, joka yrittää pysyä ohut. Jopa niin, jos henkilö liian pesee ruoka estää itseään olemasta "saastunut", niin että voi olla askeleen lähempänä ottaa OCD koska hän osoittaa pakkomielteet välttämisestä bakteereita käyttämällä oireinen pesu rituaalit.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha