Ovatko rahaa ongelmia Real Horror Show Amerikassa?

Jyri Pitkänen Syyskuu 4, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Halloween tunnetaan pelottavan aikaan vuodesta, mutta rahaa ongelmia pitää amerikkalaiset pelkäävät jatkuvasti. Itse asiassa valtaosa amerikkalaisista ovat kamppailleet viime rahoitus- kauhuja, ja edelleen satama taloudellinen pelkoja tulevaisuudesta.

Useimmat ihmiset voivat muistaa vähintään yksi tietty taloudellinen pelästyttää he ovat kokeneet. Mukaan uusi kyselytutkimuksen MoneyRates, 79% vastaajista pystyvät tunnistamaan erityinen tapaus, koska niiden suurin taloudellinen pelottaa tasalla. Joilla ei ole tarpeeksi rahaa hätä oli kaikkein mainittu tapahtuma, kun taas yli 10% vastaajista peloissaan itsensä unohtamatta tai misplacing laskun.

Velka on myös suosittu mörkö. "Kun katsot kammottava elokuva, kuinka usein olet miettinyt, miksi uhrit meni että pelottava talo tai tumma hautausmaa ensimmäinen paikka? Näyttää siltä, ​​nämä merkit usein antautuvat kanta terrorisoi, ja sama usein tapahtuu ihmisten taloutta. Suurten luottokortin saldot ja laskuja heillä ei ollut varaa maksaa, 31% vastanneista sanovat ne on peloissaan jonkinlainen velkaa. Jos et ole varovainen, koska raha voi olla kuin tarkkailun osaksi Bates Motel ", sanoi Richard Barrington, CFA, ensisijainen tiedottaja MoneyRates.

Amerikkalaiset ovat vieläkin peloissaan tulevaisuudesta, joka ei ole kovin yllättävää, sillä aikaisemmat kokemukset usein muokkaavat näkemyksiä tulevaisuudesta. Neljäkymmentä yhdeksän prosenttia vastaajista ovat eniten pelkäävät kaukana taloudellisia kysymyksiä, kuten eläke, lasten koulutus, ja jättää perintö. Vertailun vuoksi vain 38% ovat eniten pelkäävät välittömistä huolenaiheista. Kaiken 87% vastaajista sanoi, että he ovat ainakin yksi taloudellinen huoli tulevaisuudesta.

Kun se tulee rahaa huolestuttaa, se on jokaisen sukupolven itselleen. "Ihmiset ovat peloissaan itselleen kuin seuraavan sukupolven. Vaikka tulevaisuus on mitä ihmiset huolissaan eniten, se on tyypillisesti omaa tulevaisuuttaan sijaan seuraavan sukupolven ", kertoo Barrington. "Lähes 36% ovat huolissaan, että voimme jäädä eläkkeelle mukavasti, verrattuna 13%, jotka ovat huolissaan rahoituksesta korkeakoulussa tai jättää perintönä."

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Neil Young Tulee Monsanto
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha