Ovatko Pistaasipähkinät Hyvä Painonpudotus?

Gideon Ruuth Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jos rakastat munching pähkinöitä, niin pistaasipähkinöitä luultavasti stashed jonnekin liian. Niiden ainutlaatuinen maku varmistaa, että ne koskaan unohtanut. Kuitenkin, sinä pelkäät ylipainoinen? Tuskailla ei, ja vilkaista tätä viestiä ja tyhjentää väärinkäsityksiä. Selvitä, onko herkullinen pistaasipähkinät voi todella auttaa sinua laihtua.

Nutty Delight:

Nuorena, meille on kerrottu siitä ihana edut syövät pähkinöitä. Kuitenkin, nämä pähkinät on kulutettu ainoastaan ​​kohtalaisia ​​määriä, sillä ne sisältävät paljon kaloreita. Kourallinen on ilmeisesti tarpeeksi täyttämään merkittävä osa jokapäiväistä ravitsemukselliset tarpeet.

Kun pistaasipähkinät osalta, voimme tehdä hieman poikkeus. Koska kuivat pähkinät ovat niin ilo syödä, tässä vaihtelu on hyvä korvike muille. Ja se ei ole vain sen maku.

Pistaasimantelit ovat aitta ravintoaineita, kuten kaikki pähkinät. Lisäksi ne tekevät paitsi auttaa sinua laihtua. Yllättynyt? Tutkimusten mukaan pähkinät edistää laihtuminen ihmisryhmiä, jotka kulutetaan heidät aikana 3-6 kuukautta,.

Uskomattoman, tämä ryhmä todella noudatetaan olla kutistunut waists, sekä alentaa kolesterolia ja parempaa terveyttä. On useita syitä tervetullutta vaihtelua.

1. Cup kaloreita:

Pistaasipähkinät voivat sisältää hyvä annos kaloreita. Mutta se on varmasti mielenkiintoista tietää, että nämä pähkinät on alhaisin määrä kaloreita keskuudestaan ​​kollegansa.

Puoli kupillista pistaasipähkinöiden antaa sinulle noin 160 kaloria. Toisin sanoen, syödä 30 pistaasipähkinöiden ja olisit nauttinut 100 kaloria. Nämä kalorit eivät edistä painonnousua. Toisin kuin yleisesti luullaan, pistaasipähkinät saavuttaa päinvastainen.

2. kalorit sokerilla:

Kaloreita pistaasipähkinät, kuinka monta koskaan sinulla on, ei piikki verensokerin. Pähkinät ovat hyvin alhainen glykeeminen indeksi, jossa ne estävät äkillinen nousu verensokeri. Tämä auttaa säätelemään verensokeria ja insuliinin tuotantoa.

Lisäksi kaloreita pistaasipähkinät ei muunneta rasvaa välittömästi.

3. terveellisiä rasvoja myös osaltaan:

Yksi ajatus pähkinöitä ja mielemme ajatella korkea rasvapitoisuus. Rasva voi olla huomattava, mitattuna 13 g annosta kohti, mutta on todistettu täysin terve. Puhumme välttämättömiä tyydyttymättömiä rasvoja, jotka valvovat paha kolesteroli,.

Lisäksi sydänterveyden edistämisestä, näitä rasvoja tuki hormoneja, jotka säätelevät insuliinin ja glukoosin aineenvaihduntaa. Tämä tarkoittaa kasvavista aineenvaihduntaa ja seurauksena laihtuminen.

4. Muista Fiber:

Pistaasipähkinät tehdä sinusta tuntuu täysin. Sinun ei tarvitse yli puoli kuppi, koska olet liian täynnä olevan enää. Pähkinät helposti tarjota sinulle 3 g kuitua annosta kohti. Kuitu lisää kylläisyyden ja on erityisen hyvä jos olet ruokavalio.

Riittävä kuidun ruokavalio auttaa sinua kyllästyttää nälkää, mikä estää sinua pääsemästä ulos muita epäterveellisiä elintarvikkeita. Sinun ei myöskään syödä enemmän ruokaa, jotka muuten saattaisivat edistää tarpeetonta kaloreita. Pistaasimantelit ovat täydellinen Painonvartijat, jossa osa valvonta on huolissaan.

5. Ihanteellinen Välipala:

Pähkinät kyky tyydyttää nälkää ilman lisäystasot verensokeri tekee niistä suuri välipala ruokaa. Saat ne aterioiden välillä ja aikana aterioita sekä vain maku. Ne tarjoavat 6 g proteiinia, vitamiineja, ja sydän-terveellistä kalium. Et voi mennä vikaan välipala terveiden, kun se pitää sinut pois epäterveellistä niistä.

6. pistaasipähkinät Shell:

Tässä vihje. Aina tuo kotiin kuorimattomat pistaasipähkinät. Asiantuntijat ehdottavat, että teko kuoret pistaasi merkitsee tunnetta opetuslapsi kun syöt. Kuoret tekee syöt hitaammin, mikä tarkoittaa ruoansulatuskanavan ottaa yhteensä hyödyntää kuitua.

Pitkä syöminen kesto tekee syöt vähemmän. Lisäksi jokainen tyhjä kuori on muistutus siitä, mitä on kulutettu, tarkkailun sinua pääsemästä kalori kuormattuna roskaruoka. Pistaasipähkinät tehokkaasti korvaamaan tällaiset epäterveellisiä ruokia ja vähentää 500 kaloria päivässä.

Reality Check:

Pistaasipähkinät auttaa sinua menettää vähintään 10 kiloa 3 kuukautta.

Syö pähkinät, erityisesti pistaasipähkinät, heidän terveyshyötyjä. Ja nyt, voit olla pistaasipähkinät laihtuminen liian. Löysitkö viesti auttaa? Jätä kommentti alle.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha