Ovatko Holiday Kynttilät Myrkyllistä?

Asser Kankkunen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
ty huomattava rakkaus kynttilöitä, ovat siirtynyt soija ty Mikä sääli ....

Viime viikonloppuna vietin muutaman tunnin loma shopping, vierailevat sekä putiikkeja ja iso laatikko myymälöissä. Jokainen myymälä että kävin haisi enemmän herkullinen kuin seuraava. Tuoksuja laventeli, vanilja, kaneli ja Spice iski minuun kuin tonni tiiliä kun kävelin läpi kunkin oviaukosta. Pala kynttilät strategisesti sijoitettu koko lähes jokaisessa kaupassa lähettävä tuoksuja aikovat muistuttaa meitä Potkua tehdä ostoksia.

Siitä lähtien muistan, kynttilöitä on mausteina koko minun elintilaa tarjoaa minulle, ja kaikki kävijät, tuttuja ja ihana tuoksut. Koska lasten, minun palavia kynttilöitä himo on lievennetty hieman. Palo ja lapset eivät sekoita hyvin. Kuitenkin kynttilöitä jatkaa jokapäiväistä nautintoa ja edustavat yleismaailmallinen symboli lomakauden monille meistä.

Tästä syystä vähittäiskauppoihin yleensä ylösajamiseen heidän kynttilän inventaario lomakautena tarjoaa kynttilät vaihtelevissa tuoksut, värit, muodot ja koot. Noin 35% kynttilän myynti tapahtuvat lomakaudella.

Valitettavasti kaikki kynttilät ovat tasavertaisia. Tutkimuksen mukaan esiteltiin American Chemical Society, kynttilöitä voi olla vastuussa lisäämällä ikäviä epäpuhtauksien teidän sisäilman. On vaikea kuvitella, että jotain niin pieni ja yksinkertainen kuin kynttilä voi todella olla syyllinen sisäilman epäpuhtauksia, mutta se on totta.

Myrkyllisiä kemikaaleja

Useimmat kynttilät markkinoilla tehdään parafiini, peräisin raakaöljystä, ja tuoksuva synteettisiä hajusteita, myös peräisin raakaöljystä. Tutkimuksessa American Chemical Society, tutkijat huomasivat, että öljypohjaisten kynttilöitä pääsee eritasoisia syöpää aiheuttavia tolueeni ja bentseeni, sekä muut hiilivety kemikaaleja nimeltään alkaanit ja alkeenit, ovat osana bensiinin ja voi ärsyttää hengityselimiä ja laukaista astman. Ei jotain haluat hengittää. Määriä näitä myrkyllisiä kemikaaleja voi kerääntyä suljetussa huoneessa ilman paljon ilmanvaihtoa.

Noki

Noki on kiinteä hiukkanen, joka johtuu epätäydellisestä palamisesta hiiltä sisältävien polttoaineiden, pääasiassa öljypohjaisten polttoaineiden. Kynttilät tiedetään tuottavan nokea ja tämä mikroskooppinen ilman saastumisen voi tehdä itse syvälle keuhkoihin. Environmental Protection Agency raportin kynttilät ja sisäilman laatu havaittiin, että yksi tyyppi kynttilän voi muodostaa 100 kertaa enemmän nokea kuin toinen. Kynttilät olivat todennäköisemmin tuottaa nokea kuin hajusteeton.

Noki altistuminen voi vahingoittaa meitä kaikkia, mutta noki erityisesti vahingoittaa vauvoille, koska se voi aiheuttaa ennenaikaisen synnytyksen ja alhainen syntymäpaino.

Mitä sinä voit tehdä

  • Jos kynttilä alkaa tupakoida, aseta kynttilä veteen. Muista pidempään sydämet ja suuremmat liekit voivat tuottaa nokea.
  • Varmista, että tila on hyvin ilmastoitu kun sytyttämällä kynttilöitä.
  • Etsi kynttilät valmistettu soija, palmu, hamppu tai mehiläisvahaa. Nämä eivät ole öljypohjaisia ​​ja todennäköisesti ei joista tulee samoja myrkyllisiä kemikaaleja parafiinivaha kynttilä.

KERRO EPA SET VAHVEMPI RAJAT SOOT PILAANTUMISTA

Miten tehdä turvallisia Kynttilät Yourself

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 31, 2017 | 02:01:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Anna-Liisa Leino
  Like 3   Dislike 2

Le deuxième Maillot NBA le plus populaire est Kobe Bryant. C'est un peu Surprenant. Alors qu'il pourrait encore oikeutus le meilleur joueur dans le jeu, il est sur la jonossa de sa Carrière, ce qui putki généralement à la baisse des VENTES de Jersey. Un autre facteur tärkeä est que Kobe ne s'attaque pas à la jante plus. Il s'agit plus d'un jeu de tir de saut, qui la foule plus Jeune ne pense pas que c'est viileä.

Kesäkuu 1, 2017 | 02:45:45 | myöhemmin 9 kuukautta
Keijo Hirvonen
  Like 2   Dislike 0

Teen kynttilöitä itseäni, joten vastaus on ei. On helppo tehdä niistä

Kesäkuu 1, 2017 | 06:43:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Minna Lakomaa
  Like 4   Dislike 0

Yritä ostaa kynttilöitä sisältävät palmuöljyä, vaikka useimmat eivät kerro sinulle. Ikea on iso myyjät palmuöljyn kynttilät ja kieltäytyä muuttaa, vaikka ne ovat melko eettinen yhtiö n muilla tavoin. Suojaa sademetsän ole hyvä, sanoa ei Palmuöljy ja muut mono viljelykasvien istutettu kurjassa sademetsien

Kesäkuu 1, 2017 | 07:25:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Mooses Aho
  Like 1   Dislike 1

Olen samaa mieltä kynttilät ovat ehkä myrkyllisiä, koska niiden ingrediends, mutta on liian paljon erilaisia ​​ilma freshners ja puhdistusaineita niitä kaikkia myrkyllisyyden. Joten, lukeminen sisältö merkkejä on hyvä tapa saada tietää, mitä me ostamme suojella ourselfs.

Kesäkuu 1, 2017 | 12:22:52 | myöhemmin 9 kuukautta
Teija Laukkanen
  Like 3   Dislike 2

Rakkaus kynttilöitä, älä polta niitä niin paljon näinä päivinä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha