Ovatko Applen Mac myynti takaisin raiteilleen?

Raili Hirvisaari Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Apple on kiinni kanssa kysyntä sen uusi iMac linjan ensimmäisen kuukauden myynti tietojen tutkimusyhtiö NPD osoittaa 31 prosenttia vuoden yli vuoden kasvu tietokoneen, Piper Jaffray analyytikko Gene Munster kirjoitti tutkimusmuistion asiakkaille maanantaina . Hän toisti myös ylipainoon luokitus ja $ 767 hintatavoitteeseen Apple osakkeista.

"Toteamme, että totesi oli 700000 vuotta yli vuoden iMac yksikkö lasku joulukuun neljänneksellä, jonka uskomme johtui toimitusvarmuuteen liittyvien kysymysten ympärillä uusittu iMacit," Munster kirjoitti. "Olemme edelleen mukava meidän 5 prosenttia vuoden yli vuoden Mac odotus maaliskuussa," joka tarkoittaa 3.800.000 yksikköä.

On Apple nyt once-in-a-vuosikymmenen ostaa mahdollisuus? Klikkaa tästä saat 24-sivun Ultimate lunttilappu Applen Stock nyt!

Munster sanoi myös, että hänen mielestään, iMac myynti oli mahdollisesti paljon vähemmän vaikutti kasvava mahti iPad, minkä perusteella voidaan päätellä, että valtaosa yksikön lasku liittyi tarjonnan rajoitukset.

Mukaan useita raportteja, uusi iMac, joka tuli myyntiin joulukuussa, osui tuotantoon liittyviä asioita ainutlaatuinen näytön-laminointi prosessi. Vaikka uusi menetelmä auttoi Apple antaa työpöydälle paljon ohuempi profiilin kuin edeltäjänsä, se hidastui tuotanto varhain ...

Analyytikko totesi, että vaikka Macit olivat yhä vähemmän merkityksellisenä osa Applen tarina, parannus myynnin olisi vielä vaikutusta. Tietokoneet olivat osa joukko keskeisiä teemoja eteenpäin Apple, toisten kanssa on juokseva marginaali parannus kesäkuussa, käynnistää halvempaa iPhone syyskuussa, ja vapauttamista teräväpiirtotelevisio joulukuun neljänneksellä.

Nämä varastot lyövät meidän tulostavoitteet. Klikkaa tästä nyt löytää voittaa varastot!

Lisäksi NPD tiedot osoittivat, että iPod myynti kasvoi 3 prosenttia vuoden yli vuoden tammikuussa, Munster totesi.

Älä missaa: Kaavio Päivän: Älypuhelimet ja tablet Pidä tietokonetta Away.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha